PSG Messi neden kadroda yok?

PSG Ramos neden oynamıyor?

Le Parisien’de yer alan habere göre; PSG; sakatlığı beklenenden fazla süren Sergio Ramos‘un 2 yıllık sözleşmesini fesh etmek istiyor. 4 aydır düzenli bir şekilde antrenmanlara çıkamayan ve takımla da henüz maç oynamayan 35 yaşındaki stoperin sakatlığının beklenenden daha kötü olduğu da belirtildi.

Messi neden kadroda yok 2021?

PSG’de Pochettino, Messi‘yi oyundan alma nedenini açıkladı! Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain’in (PSG) teknik direktörü Mauricio Pochettino, 2-1 kazandıkları Lille maçının devre arasında yıldız oyuncu Lionel Messi‘yi sakatlık riski gerekçesiyle oyundan çıkardığını söyledi.

PSG Neymar neden oynamıyor?

Paris Saint-Germain‘de Neymar‘ın yakası sakatlıklardan kurtulmuyor. Brezilyalı yıldız milli takım dönüşü adduktor ağrısı yaşadığı için Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak RB Leipzig karşılaşmasında yer alamayacak. 29 yaşındaki oyuncu bu sezon PSG formasıyla 7 mücadelede yer alırken, sakatlık nedeniyle 6 maçta yer alamadı.

Messi bugünkü maçta neden yok?

Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain’in (PSG) yıldız oyuncusu Lionel Messi, sakatlığı nedeniyle takımının UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig ile yapacağı maçta forma giyemeyecek.

Sergio Ramos niye oynamıyor?

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, Sergio Ramos‘un koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Messi neden oynamıyor?

Dört oyuncu da karantinaya girdi. PSG yöneticisi Mauricio Pochettino, Messi‘nin kış tatilini Arjantin’de geçirdiğini, henüz ülkeden ayrılmadan yaptırdığı testin pozitif çıkması üzerine ülkesinde kaldığını; ileride yapacağı testlerden negatif sonuç alıncaya kadar yola çıkmayacağını açıkladı.

Messi milli takımdan neden ayrıldı?

“Barcelona’yı yeniden kazanan bir takım yapmak için Messi sonrası bir proje hazırlamak gerekiyordu. Bir noktada karara varılmalıydı. Bu hayatın kanunu. Messi, Barcelona’da devam etmediği için değil, bir döngüyü bitirmek üzere olduğu için ağladı.”

PSG Reims Messi oynayacak mı?

Fransa Ligue 1’de Paris Saint Germain‘in bugün oynayacağı Reims maçının kadrosunda Lionel Messi de yer aldı.

Neymar sahalara ne zaman dönecek 2021?

Sahayı sedyeyle terk eden yıldız oyuncu böylece yeni yıla dek forma giyemeyecek ve oynayacağı ilk karşılaşma 2022 yılında olacak.

PSG de Messi oynayacak mı?

Spor Arena Dış Haberler – Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain‘de Lionel Messi, sakatlığı sebebiyle UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak RB Leipzig mücadelesinde forma giyemeyecek.

Messi neden oynamıyor Montpellier?

PSG’nin Arjantinli yıldızı Lionel Messi, sakatlığı nedeniyle Montpellier maçında da oynayamayacak. Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain’de (PSG) forma giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi, sakatlığı nedeniyle takımının Montpellier ile oynayacağı lig maçında da görev alamayacak.

Ramos ne zaman dönüyor?

Sergio Ramos altı ay sonra sahalara dönecek. İspanyol savunmacısı, Manchester City ile karşılaşacak Paris Saint Germain’in (PSG) Şampiyonlar Ligi maç kadrosuna alındı. Sergio Ramos, son maçını 16 yıl formasını terlettiği Real Madrid ile 5 Mayıs’ta Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Chelsea deplasmanında oynamıştı.

Ramos nere gitti?

Sergio Ramos, PSG’ye imza atıyor! Real Madrid’den sonra… Real Madrid ile sözleşmesi biten ve ayrılık kararı alan Sergio Ramos‘un, Ligue 1 ekibi PSG ile anlaştığı belirtildi.

Messi neden 10 numarayı aldı?

Messi, A takımdaki ilk golünü attığında sırtında 30 numaralı forma vardı. İlk 11’e yerleştikten sonra 19 numarayı giymeye başlayan Messi, Ronaldinho takımdan ayrıldıktan sonra 10 numarayı devraldı.

Ramos neden oynamıyor?

Sergio Ramos, Fransız devine büyük umutlarla geldi. Ancak İspanyol yıldız şu ana kadar hiçbir maçta görev alamadı. Sakatlığı bulunan Ramos yaklaşık 100 gündür sahalardan uzak. Yıldız futbolcunun bugünlerde antrenmanlara başlaması bekleniyor ancak oyuncunun fit duruma gelmesi için süre şart.