PSG Bayern maçında kim tur atladı?

PSG mi tur atladı Bayern mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde Paris Saint Germain (PSG) ile Bayern Münih kozlarını paylaştı. Parc des Princes Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonu’ndan Daniele Orsato yönetti. PSG 3-2’nin rövanşında rakibine 1-0’lık skorla yenilse de tur atlamayı başardı.

PSG Bayern Kim turu geçti?

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde Bayern Münih, PSG‘yi deplasmanda 1-0 yendi ancak deplasman golü avantajıyla turu geçen Fransız ekibi oldu.

Bayern Münih Paris kim tur atladı?

Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında PSG’yi 1-0 mağlup etti. Turu atlayan taraf ise deplasman golü kuralıyla PSG oldu.

PSG nasıl tur atlar?

Paris Saint-Germain‘e ise her türlü galibiyet ve beraberlik tur vizesi için yetecek. Günün diğer maçında ise Manchester City ile Sporting karşılaşacak. Eşleşmedeki ilk maçı Manchester City, Portekiz’de 5-0 kazanmayı başarmıştı.

Bayern nasıl tur atlar PSG?

90 dakikanın sonunda Bayern Münih tek golle kazanırken toplamda oluşan 3-3’lük sonuca rağmen Paris Saint-Germain deplasmanda attığı gollerin avantajıyla turlamayı başardı. İstanbul’daki dev final yolunda Paris Saint-Germain son dört takım arasına girerken son şampiyon Bayern Münih turnuvaya veda etti.

PSG Bayern maçı hangi kanalda?

PARIS SAINT GERMAIN (PSG) – BAYERN MÜNIH MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Paris Saint Germain (PSG) – Bayern Münih maçı 13 Nisan Salı günü saat 22:00’de beIN Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Bayern vs PSG hangi kanalda?

Paris Saint Germain (PSG) – Bayern Münih maçı 13 Nisan Salı günü saat 22:00’de beIN Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Bayern Münih kime elendi?

İstanbul’daki dev final yolunda Paris Saint-Germain son dört takım arasına girerken son şampiyon Bayern Münih turnuvaya veda etti.

Paris mi elendi Bayern mi?

PSG, Bayern Münih’in Şampiyonlar Ligi’ndeki 19 maçlık galibiyet serisini sonlandırdı. Fransız temsilcisi, en son 13 Mart 2019’daki son 16 turu rövanşında Liverpool’a 3-1 yenilen Bayern‘i o maçtan bu yana ilk kez yenen takım olmayı başardı.

PSG Bayern Maci Hangi Kanalda?

Paris Saint Germain (PSG) – Bayern Münih maçı 13 Nisan Salı günü saat 22:00’de beIN Sports 1’de canlı yayınlanacak.

PSG şampiyon olur mu?

Çünkü PSG genel averajda Lille’den +16 gol daha üstündür. Bu durumda olası bir puan eşitliğinde Lille şampiyonluğu kaybeder. – Eğer PSG yenerse ve Lille berabere kalır veya yenilirse PSG şampiyon olmuş olur.

PSG Şampiyonlar Liginden elendi mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Paris Saint-Germain, Real Madrid’e 3-1 yenilerek turnuvaya veda etti.

Galatasaray turu nasıl gecer?

İkinci maçta Galatasaray‘ın alacağı herhangi bir galibiyet Galatasaray‘ın tur atlaması için yeterli olacak. Bunun yanı sıra 0-0, 1-1, 2-2, 3-3 gibi beraberlik durumlarda mücadele uzatmaya gidecek. Bilindiği gibi, geçtiğimiz aylarda UEFA’nın aldığı kararla deplasmanda atılan gol avantajı iptal edilmişti.

PSG Manchester City maçı hangi kanalda?

MANCHESTER CITY PSG MAÇI HANGİ KANALDA? Manchester City PSG maçı EXXEN platformundan yayınlanacak.

PSG Bayern maçı hangi kanalda şifresiz?

PSG BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA? Paris Saint Germain Bayern Münih Şampiyonlar Ligi final maçı saat 22.00’da beIN Sports HD1’den canlı yayınlanacak. Mücadelenin beIN Sports Haber kanalında şifresiz olarak yayınlanması da bekleniyor.