Messi ne kadar ücret aldı?

PSG Messi’yi kaç paraya aldı?

Lionel Messi kontratına göre PSG‘den yıllık 30 milyon euro net ücret kazanacak. Arjantinli yıldız ayrıca ikinci ve üçüncü sezonunda sadakat bonuslarını cebine koyacak. Lionel Messi‘nin üç yıldaki kazancı 110 milyon euro ile sınırlı olmayacak. Bu ücretin içinde performansa dayalı takım ve bireysel bonuslar yer almıyor.

Messi kaç milyona PSG ye gitti?

Bu arada Arjantinli futbolcunun, Fransız ekibinde kazanacağı rakam da netleşti. Yıllık 40 milyon euro alacak olan yıldız oyuncu, imza parası olarak da 25 milyon euro’yu cebine koyacak. Geçen sezon öncesinde de PSG ile görüşmeler yapan 34 yaşındaki yıldız, buna rağmen Barcelona ile sözleşme imzalamıştı.

Messi PSG forması kaç euro?

Verilen resmi rakamlara göre Messi‘nin 30 numaralı PSG forması, kulübün resmi mağazasında 7 dakika içerisinde 150.000 adet sattı. Formalar 157 euro fiyat etiketiyle satılırken elde edilen gelir ise sadece 7 dakikada 23 milyon 550 bin euro oldu.

Messi neden PSG ye gitti?

Tüm kulvarlarda zirveye çıkmayı hedeflediği için PSGyi tercih ettim. Umarım amacımıza ulaşırız” dedi. Kısa bir hazırlık sürecine ihtiyacı olduğunu belirten 34 yaşındaki Messi, antrenmanlara başlayacağını ve teknik heyet onay verdikten sonra PSG formasını giyeceğini söyledi.

Messi PSG ne kadara satıldı?

PSG FORMA SATIŞINDAN NE KADAR KAZANDI? Fransız kulübü, Arjantinli yıldızın forma satışından kısa sürede 120 milyon Euro gelir ederken, Jordan ise 6 milyon Euro’yu kasasına koydu.

Messi PSG ye ne zaman imza atacak?

PSG, 10 Ağustos Salı gününe kadar Lionel Messi‘nin transferini açıklamak istiyor. Arjantinli yıldızın, senelik 40 M€ maaş karşılığında 2+1 yıllık imza atması bekleniyor.

Messi Psgde kaç numara?

30Paris Saint-Germain FC / Forvet
10Arjantin millî futbol takımı / Forvet
Lionel Messi/Numara

PSG forma kaç Euro?

PSG FORMA SATIŞINDAN NE KADAR KAZANDI? Fransız kulübü, Arjantinli yıldızın forma satışından kısa sürede 120 milyon Euro gelir ederken, Jordan ise 6 milyon Euro‘yu kasasına koydu.

Messi forması kaç Euro?

Taraftar mağazasında 165 eurodan satılan formaların ikinci kalite kumaştan üretilen ve 115 eurodan satılan versiyonlarının ise tüm dünyada tükendiği açıklandı. Üstelik bu zamana kadar, Messi formasının 1 haftada ön siparişler de hesaba katılarak toplamda 1 milyondan fazla satıldığı belirtiliyor.

Messi neden 30 numara oldu?

Fakat tahminlere göre Messi forma numarasına fazla önem vermiyor. Sonuçta yakın arkadaşlarından olan Neymar 10 numaraya sahip ve Messi gelince 10 numarayı ona verebilirdi. Demek ki forma numarasına fazla önem vermediği için Barcelona’daki ilk sırt numarası olan 30‘u tercih etmiştir diyebiliriz.

Messi ne zaman PSG ye gidecek?

Fabrizio Romano’nun haberine göre; Leo Messi ve babası Jorge, transferi tamamlamak için Paris Saint-Germain‘in resmi sözleşme teklifinin bu hafta sonu gelmesini bekliyor. Messi teklifi kabul etmeye açık. PSG, 1 yıl opsiyonlu 2023’e kadar 35 milyon euro’luk [bonuslar dahil] bir sözleşme teklif edecek.

PSG kaç tane Messi forması sattı?

PSG‘nin Lionel Messi transferiyle sattığı forma adedinin tüm zamanların rekoru olduğu belirtildi. Tarihi transferin ardından Lionel Messi‘nin 30 numaralı forması 7 dakika içerisinde tam 150.000 adet satıldı. 24 saat içerisinde ise 832.000 adet satılarak tüm zamanların rekorunu kırmış oldu.

Messi forması kaç tane sattı?

Messi forması 1 milyondan fazla satıldı

Messinin imza töreni saat kaçta?

Arjantinli yıldız için 11 Ağustos’ta saat 12.00’de imza töreni düzenlenecek.

Messi imzayı kaçta atacak?

Lionel Messi 48 saat içinde imzayı atacak.