Survivor 3 eleme adayı kim oldu 2022?

Survivor 12 Mart 2022 Kim aday oldu?

Oylama sonuçlarına göre Barış ve Batuhan’ın isimleri bir kez yazıldı. Yazılan isimlerin tümü de Mert’e çıktı. Bu sonuçla Mert Survivor‘da haftanın 2. eleme adayı oldu. Neredeyse tüm takımın Mert’in ismini yazması Acun Ilıcalı’yı şaşırttı.

Survivor 2022 3 aday kim oldu?

SÜRGÜN ADASINA KİM GİTTİ? 28 Şubat Pazartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf gönüllüler takımı olurken 3. eleme adayı Yasin oldu. Performans birincisi Seda’nın söylediği isim ise Gökhan olurken, eleme potası Evrim, Aşkım, Yasin ve Gökhan dörtlüsüyle oluşmuş oldu.

Survivor 11 Mart 2022 Kim Kazandı?

11 MART SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? Ünlüler ve gönüllüler takımı, dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele etti. Final oyununa giden mücadeleyi Gönüllüler kazandı ve dokunulmazlığı Gönüllüler aldı.

8 Mart Survivor eleme adayı kim oldu?

Bu hafta ilk eleme adayı gönüllüler takımından Yasin oldu.

Survivor 2022 Kim Elendi 13 Mart?

Ünlülerde Adem ve Sema dokunulmazlığı elde etti. Gönüllüler takımından gitme adayı oylama sonucuna göre Evrim seçildi. Performans birincisi Sema ise ünlüler takımından dördüncü eleme adayını belirleyerek Barış’ın ismini verdi. Survivor‘a veda eden isim ise Sercan oldu.

Survivor kim aday 7 Mart 2022?

Gönüllüler takımı eleme adayı belirlemek için ada konseyinde isim yazdılar. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Evrim ve Hikmet’in ismi yazılamadı. Survivor‘da bu haftanın ilk eleme adayı ise Yasin oldu.

Survivor 7 Mart 2022 Kim Kazandı?

SURVIVOR 7 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? Survivor 2022 All Star’ın 7 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde dokunulmazlık oyununu için Gönüllüler takımı ile Ünlüler takımı yarışmacıları kıyasıyal mücadele etti. Survivor 7 Mart Pazartesi Dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu.

11 Mart Survivor Kim Yazıldı?

Konseyde gönüllüler takımı kendisini garanti altına alırken, ünlüler takımı da adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını kullandı. Acun Ilıcalı oylama sonuçlarını konseyinde sonunda açıkladı. Ünlüler takımının yaptıkları gizli oylamada Barış, Mert, Sercan ve Batuhan’ın isimleri yazıldı.

Survivor 9 Mart kim elendi?

5 gün önce
Bu dört yarışmacı için daha önce yapılan SMS oylaması sonuçları konseyde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Oy sonuçlarına göre 9 Mart tarihinde Survivor‘dan elenen isim Birsen oldu.

Survivor Kim Kazandı 9 Mart?

9 Mart Çarşamba günü yayınlanan yeni bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödülü kazanmak için kıyasıya rekabet etti. Survivor All Star’da yyınlanan yeni bölümde yarışmacılar arasında dokunulmazlık oyunu rekabeti yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kazanan ekip Gönüllüler oldu.

Survivor dün kim kazandı 9 Mart?

Uzatmalara giden yarışmayı 2-1 kazanan gönüllüler, ailelerinden gelen mektupları okudu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler ada konseyine gitti. Oylama sonucunda Mert 3. aday oldu. Performans birincisi Batuhan ise Barış’ın ismini verdi.

9 Mart Survivor Kim Elendi?

Bu dört yarışmacı için daha önce yapılan SMS oylaması sonuçları konseyde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Oy sonuçlarına göre 9 Mart tarihinde Survivor‘dan elenen isim Birsen oldu.

7 Mart Survivor kim kazandı?

Survivor 7 Mart Pazartesi Dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu. Ünlüler takımı Gönüllüler takımını uzatmaya giden mücadelede 2-1 mağlup etti. Dokunulmazlığı kazanan Ünlüler takımı, ödül olarak da tavuklu pilavın sahibi oldu.

13 Mart Survivor Kim Elendi?

Survivor‘a veda eden isim ise Sercan oldu.

Survivor 2022 Kim Elendi 9 Mart?

5 gün önce
Bu dört yarışmacı için daha önce yapılan SMS oylaması sonuçları konseyde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Oy sonuçlarına göre 9 Mart tarihinde Survivor‘dan elenen isim Birsen oldu.