Turkcell Yıldız 5 ne demek?

Yıldız 6 Turkcell nedir?

Star 6 GB paketi her yöne 1100 dk, her yöne 250 SMS/MMS, 6 GB internet, Dergilik’te geçerli aylık 1GB internet, Lifebox’ta geçerli aylık 5GB internet, TV+’da geçerli aylık 5GB internet ve Fizy’de geçerli aylık 5GB, BiP’te geçerli 1 GB internet içerir.

Yıllık abonelik ne demek?

Aylık üyelik her ay yenilenirken, yıllık üyeliğe tüm yıl boyunca sahip oluyorsun. Eğer yıllık üyeliği seçersen, üyeliğin başında ödeme yapılır. Yani, yılın geri kalanı boyunca ücret ödemene gerek kalmaz. Diğer yandan, aylık üyeliğimizde ödeme her ay alınır.

KKTC Turkcell Yıldız Paketleri nasıl yapılır?

Yıldız 10GB Paket‘e abone olmak ; YILDIZ 10 yazıp 5588’e kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Turkcell Yıllık Abonelik Kampanyası nedir?

Yıllık Katlama Kampanyası, ana paketin üzerine alınabilen, internet kotasını ikiye katlayan kampanyadır. Kampanya süreleri boyunca kampanya kapsamında paket ücret değişikliği yansıtılmayacaktır.

Yıldız 6 paketi kaç kontör?

1 Şubat 2022 tarihi itibarı ile Yıldız 6GB yenileme paket ücreti 139 TL olacaktır.

Turkcell yeni 6 GB paketi nedir?

​Aşım derdi olmadan 4 hafta boyunca 6 GB İnternet Paketi ile internetin keyfini çıkarın! Yeni 6 GB Paketi‘nden tüm bireysel ön ödemeli müşteriler yararlanabilir. Paket kotası bittikten sonra başka bir paketiniz yok ise kullanımlarınız durdurulur ve aşım ücreti yansıtılmaz. Paket alındıktan sonra 4 hafta geçerlidir.

Abonelik ne?

Parasını önceden ödeyerek süreli yayınları alıcı olma işi. Bir şeyi sürekli olarak kullanmak için hizmeti verenle sözleşme yapan kimse.

Turkcell Yıllık Abonelik iptal bedeli ne kadar?

Bunun üzerine Turkcell‘den gelen mesajda ayın 10’undan önce geçiş olması durumunda 66 TL erken iptal bedeli yansıyacağı bilgisi verildi.

Kktcell Yıldız 5 paketi kaç kontör?

Yıldız 5GB ücreti 109 TL’dir. İçerisinde hediye 25 kontör ve Yıldız 5GB Paketi bulunan, satış noktalarından kullanıma hazır halde alınabilen tanışma seti bedeli 114 TL’dir. Tanışma Seti bedeline SIM kart ücreti , Mobil Telsiz Ruhsat Ücreti ve İlk Mobil Telsiz Kullanım Ücreti de dahildir.

Turkcell Kıbrıs paketi nasıl yapılır?

Paketi yeniden almak için KIBRIS 1 SAAT yazıp 2200’a göndermeniz gereklidir. Yurt dışı Özel Servis Numaraları* kampanya kapsamı dışındadır.

Turkcell yıllık paketler nedir?

Paket, yıllık süreli bir tarifedir. Paket kullanım süresi bir yıl olup, yıllık toplam yurt içi her yöne 10.000 dakika, 5.000 SMS, 100GB, Dergilik Midi servisi ve Dergilik’te geçerli 15 GB içermektedir. 25.02.2021 tarihi itibarıyla Yıllık paket ücreti KDV, ÖİV dahil toplam 828 TL olmuştur.

Yıldız 6 paketi nasıl yapılır?

Yıldız paketlerinden bireysel faturasız hat müşterilerimiz faydalanabilir. Yıldız 6GB Paket‘e abone olmak ; YILDIZ 6 yazıp 5588’e kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Yıldız 5 paketi kaç kontör?

Yıldız 5GB ücreti 109 TL’dir. İçerisinde hediye 25 kontör ve Yıldız 5GB Paketi bulunan, satış noktalarından kullanıma hazır halde alınabilen tanışma seti bedeli 114 TL’dir.

Yeni yıl 6 gb ne kadar?

Yeni Yıl 6 GB Paketi ile 30 gün boyunca geçerli Her Yöne 1000 DK, Her Yöne 1000 SMS ve 6 GB Cepten İnternet sadece 55 TL! YENIYIL6GB yazıp 5555’e SMS gönderin, Yeni Yıl 6GB Paketi’niz cebinize gelsin!

Turkcell UCLU 6 paketi nedir?

Hazır Kart Üçlü Paketler Kampanyası kapsamında sunulan Uçuran 6 GB Paketi ile sadece 45 TL’ye 6 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 500 dakika konuşup 1000 SMS atabilirsiniz.