Shang-Chi ve on halka Efsanesi 3d mi?

Shang-Chi on halka nereden geldi?

ShangChi ve 10 Halka Efsanesi’, Asya kökenli bir oyuncunun/ kahramanın yer aldığı ilk Marvel yapımı olarak kayıtlara geçti. Film, Uzakdoğu sinemasıyla akrabalık bağları da kurmaya çalışıyor haliyle. Marvel hayvanlarını mutlu, eğlencelik bir şey arayanları ise memnun edecektir.

Shang-Chi hangi ülkenin?

Biyografi. ShangChi, Çin’in Henan eyaletinde defalarca dünyayı fethetmeye çalışan Çinli Fu Manchu’nun oğlu olarak doğdu. Annesi, beyaz bir Amerikalı kadındı. ShangChi, bebekliğinden itibaren dövüş sanatları konusunda babası ve öğretmenleri tarafından yetiştirildi ve eğitildi.

Shang-Chi ve on halka efsanesi ne zaman çıktı?

2 Eylül 2021 (Avustralya)Shang-Chi ve On Halka Efsanesi / Gösterime giriş tarihi

Shang-Chi güzel mi?

ShangChi muhteşem bir yapım. Film İNANILMAZ ve çok güzel bir şekilde kurgulanmış kavga sahneleriyle ve çarpıcı kadınlarla dolu. Simu Liu’nun ismini henüz duymadıysanız onu tanımaya hazırlananın. Marvel yeni bir başarıyı ellerinde tutuyor.

Shang-Chi nerede çekildi?

Söylenenlere göre ShangChi çekimleri Avusturalya’nın Sydney kentinde başlayacak. Açıklamayı yapan isim ise Avusturalya Federal Sanatlar Bakanı oldu.

Shang-Chi ve on halka efsanesi kaç saat?

2 saat 12 dakikaShang-Chi ve On Halka Efsanesi / Süre

Shang-Chi çıktı mı?

2 Eylül 2021 (Avustralya)Shang-Chi ve On Halka Efsanesi / Gösterime giriş tarihi

Shang-Chi kaç kişi izledi?

ABD’de toplamda $196,46 milyona erişen film, böylelikle $183,56 milyona ulaşan Black Widow’u geride bıraktı ve 2021 yılında şimdiye kadar ABD’de en çok hasılat ulaşan yapım unvanının yeni sahibi oldu. Çin’de vizyona giremeyen film, dünya genelinde ise $363,36 milyona ulaştı.

Shang-Chi ne zaman çıktı?

2 Eylül 2021 (Avustralya)Shang-Chi ve On Halka Efsanesi / Gösterime giriş tarihi

Shang-Chi ve 10 yüzük efsanesi ne zaman?

Black Widow sonrası Marvel Sinematik Evreni’nin ilk filmi olacak olan yapımın oyuncu kadrosunda Simu Liu, Awkwafina, Michelle Yeoh, Tony Leung, Fala Chen, Florian Munteanu gibi isimlerin yer aldığı ShangChi ve 10 Yüzük Efsanesi, 3 Eylül 2021’de gösterime girecek.

Shang-Chi ve on halka Efsanesi 2 Çıkacak mı?

Simu Liu’lu Marvel Sinematik Evreni filmi, on yüzük efsanesinin maceralarını hayranlarıyla buluşturmaya devam edecek. ShangChi 2 resmi olarak duyuruldu.

Marvel 10 yüzük efsanesi nedir?

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, babası tarafından suikastçı olmak üzere yetiştirilen Shang-Chi’nin hikayesini konu ediyor. Shang-Chi’nin babası ölümsüz bir büyücüdür. Babası tarafından suikatçı olmak üzere eğitilen Shang-Chi aynı zamanda simya ve insanüstü güçlerle dövüş tekniklerini geliştirir.

Shang-Chi kaç saat?

2 saat 12 dakikaShang-Chi ve On Halka Efsanesi / Süre

Shang-Chi ne zaman çıkacak Türkiye 2021?

2 Eylül 2021 (Avustralya)Shang-Chi ve On Halka Efsanesi / Gösterime giriş tarihi

Shang-Chi ne zaman Türkiye’de?

Yeni Marvel filmi ShangChi and the Legend of the Ten Rings, 3 Eylül’de vizyona giriyor.