Shamballa ile neler yapılabilir?

Shamballa nedir nasıl yapılır?

Ağrıyan yerinize elinizi koymanız ve 3 kez “Shamballa”, 3 kez de “Mahatma” demeniz ağrının psikolojik ve fizyolojik sebeplerini yok etmek için yeterlidir. Akıllı bir enerji olduğundan şifalanması gereken yere kendiliğinden gidip orayı şifalandırmaya başlar.

Shamballa MDH nedir?

Shamballa Çok Boyutlu Şifa, Reiki enerjilerinin genişlemesi olarak düşünülen bir şifa sistemidir. Shamballa Çok Boyutlu Şifa, Reiki’yi (352 sembolün full enerjilerinin spektrumu) ve bazı manevi enerjiler kullanır ve şifanın komple bir sistemini oluşturur.

Shambala nerede?

Shambhala (sham-bah-lah olarak telaffuz edilir, bazen “Shambala” ve “Shamballa” olarak okunur), Himalaya Dağları ile Gobi Çölü arasında bir yerde var olduğu söylenen efsanevi bir Budist krallığıdır. Shambhala‘da tüm vatandaşlar aydınlanmaya ulaştı, bu yüzden Tibet Budist mükemmelliğinin vücut bulmuş halidir.

Şambala eğitimi nedir?

Bir Şambala çalışmasında yaşamlar boyunca taşımış olduğunuz eski duygusal enkazların tümünü temizlemenize yardım etmek için dizayn edilmiş meditasyonlar deneyimlersiniz. Sonra Şambala‘nın enerjileri ile dolarsınız ve her istediğinizde bu enerjileri çağırabilmeniz için, bu enerjilerin kaynağına bağlanırsınız.

Shambala nedir ne işe yarar?

Shamballa çok boyutlu şifa sistemidir. Ruh ve zihin özgürlüğü yaratabilmek için Atlantiste tasarlanmış ve kadim Tibette boyutlandırılmıştır. Çekirdeği sevgidir. Çünkü insan ancak sevgi ve mutluluk ile özgürleşebilecektir.

Agarta efsanesi nedir?

Agarta, Tibet ve Orta Asya geleneklerinde sözü edilen, Asya’daki sıradağların içinde bulunduğu ileri sürülen efsanevi bir yeraltı organizasyonuna verilen addır. Agartaya ait olduğu ileri sürülen tüneller Türkiye’de (Nevşehir yöresinde 40 civarı), Amerika’da ve Brezilya’da da bulunmaktadır.

Enerji uyumlaması nedir?

Uyumlama işlemi kısaca, uyumlanmayı talep eden öğrencinin enerji alanında, sistemin açılmasıdır. Bu aktarıma genel olarak inisinasyon da denmektedir. Uyumlamalar, bizleri uyumlandığımız enerji kanalına & şifacı vazife planlarına bağlar.

NLP Reiki nedir?

REİKİ NEDİR; Reiki dünyada kullanılan evrensel yaşam enerjisidir. … Reiki iyi olma haline dayanan bir zihin – ruh – beden birlikteliğidir. Bizi evrensel yaşam enerjisinin farkındalığına ve şuurlu yaşamaya yöneltir. Yani Reiki; kişiyi fiziksel ve ruhsal olarak destekleyen evrensel enerjiyi kullanma tekniğidir.

Agarta markası kimin?

Agarta, 2000 yılında Güneyce Pazarlama Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. bünyesinde kuruldu. Güneyce Pazarlama 1996 yılında perakende sektörüyle ticarete başlayarak organik gıda ve mantarcılık sektöründe üretim yapmakta olan yerli bir firmadır.

Agarta uygarlığı nedir?

Moğol lamalarına göre insanların hayatını yöneten bir yeraltı ülkesi var. Bu ülke Agarta diye adlandırılıyor. Agarta‘da yaşayan bilge insanlar gizli yollarla dünya işlerini idare ediyorlar. Agarta hükümdarının adı Brahitma’dır.

Reiki Uyumlama nasıl yapılır?

Reiki uyumlama süreci 4 aşamadan oluşur. İlkinde, yani reiki 1 inisiyesinde, usta çakralarını açtıktan sonra bu uyumlamayı danışana yükler ve danışan 21 gün boyunca reiki şifa tekniğini yüklemeye başlar. 21 günün ardından usta ile bu konu tekrar konuşulur. Eğer kişi hazırsa reiki 2 inisiyesini alır.

Uyumlama ne demek?

uyumlanma bir yere kadar sezgiye doğru tepkiyi vermektir, veya önceden yanlış tepkilendiysen anlayıp gelecek sefere sezdiğini doğru değerlendirmek.

Reiki uygulaması nasıl yapılır?

v Kollar ve bacaklar çapraz olmamalıdır. Parmaklar bitişik olmalıdır. Eller vücuttan 4-5 santim uzak tutularak verilmelidir İlk Reiki 3 gün üst üste verilmeli, daha sonra isteğe göre devam edilebilir. Akut durumlarda önce problemli bölgeye verilmeli, sonra tüm bedene verilmelidir.

Reiki nedir nasıl yapılır?

İsminden de anlaşılacağı üzere evrensel yaşam enerjisidir Reiki. Sonsuz kaynaktan açık çakralarımızdan bedene davet edilen Reiki avuçlardan akar. İşte bu yaşam enerjisini ihtiyacı olan insana yönlendirdiğimiz zaman enerji kanalları açılır ve sağlıklı, mutlu doğal denge durumuna gelir.

Agarta efsanesi gerçek mi?

Agarta, Tibet ve Orta Asya geleneklerinde sözü edilen, Asya’daki sıradağların içinde bulunduğu ileri sürülen efsanevi bir yeraltı organizasyonuna verilen addır. Agartaya ait olduğu ileri sürülen tüneller Türkiye’de (Nevşehir yöresinde 40 civarı), Amerika’da ve Brezilya’da da bulunmaktadır.