Squad indirimde kaç TL?

Squad kaç TL?

Oyunseverlerin uğrak noktalarından bir tanesi olan Steam, normal fiyatı 80 TL olan Squad isimli oyunu hafta sonu boyunca ücretsiz yaptı. Ayrıca oyun, pazartesi gününe kadar yüzde 50 indirimle satılacak.

Raft indirimde kaç tl oluyor?

Raft 3 indirim ile 20,77 TL!

Astroneer indirimde kaç TL?

4- ASTRONEER: 25. yüzyılda geçen oyun, oyuncuların uzayın derinliklerini keşfetmelerini sağlıyor. Steam Öne Çıkanlar listesinde ilk sıralarda yer alan ASTRONEER % indirimle 37,50 TL! 5- Grand Theft Auto V: Kampanya boyunca P indirimle 84,50 TL‘ye satılacak.

Rust indirimde kaç TL 2021?

Rust 3 indirimle 40,87 TL. Football Manager 2021 indirimle 199,20 TL. eFootball PES 2021 SEASON UPDATE P indirimle 32,50 TL.

Squad Game gerçek mi?

Netflix’in sevilen Kore dizisi Squid Game, kısa sürede platformun en çok izlenen orijinal yapımı oldu. Çeşitli nedenlerle borç batağına sürüklenen 456 kişilik bir grubun, 45.6 milyar Won değerindeki para ödülü uğruna hayatlarını riske atmalarını konu edinen Squid Game‘in gerçek uyarlaması ortaya çıktı.

Squad kaç kişi?

3) Squad: 3 farklı arkadaş veya rastgele kişiyle grup oluştur. Bir takım 4 kişiye kadar çıkabilir. Başka ekiplere karşı savaş ve son kalan ekip veya kişi ol.

Raft paralı mı?

Raft sağkalım ücretsiz hayatta kalma oyunları gerçek aşkı oyuna en yakın ücretsiz sevenler vermek için tasarlanmış bir 3D oyun.

Steam yaz indirimi hangi oyunlar?

2021 Steam Yaz İndirimleri kapsamında öne çıkan fırsatlar

  • 1 – Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) Oynarken zevk alacağınız harika bir oyun. …
  • 2 – Devour. …
  • 3 – Raft. …
  • 4 – Rust. …
  • 5 – Dying Light. …
  • 6 – Grand Theft Auto 5 (GTA 5) …
  • 7 – The Witcher 3. …
  • 8 – Mortal Kombat 11.

GTA 5 indirimde kaç TL?

Kampanya önümüzdeki hafta sona erecek. Grand Theft Auto V: Premium Edition şu anda %63 indirimle 77 TL‘ye satın alınabiliyor. Serinin bir diğer sevilen oyunu GTA 4 ise 32 TL‘ye kadar gerilemiş durumda. Diğer taraftan GTA Trilogy paketi ise sadece 14 TL‘ye satılıyor.

Bf1 indirimde kaç TL?

Dünya Savaşı’nı konu alan birinci şahıs nişancı oyunu Battlefield 1‘in fiyatı Steam’de 279,99 liraydı. Fakat Steam’in kampanyası ile oyunun fiyatında yüzde 88’lik bir indirim oldu. Popüler oyun şu anda 33,59 TL fiyat etiketiyle mağazada satışta.

Rust indirimde kaç TL 2020?

Hayatta kalma oyun türünün en popüleri olan Rust da indirime giren oyunlar arasında yer alıyor. Daha önce 61 TL olan Rust indirim ile birlikte 27,45 TL olarak GameSatış güvencesi ile satın alınabilir.

Rust kaç GB yer kaplıyor?

Rust Önerilen Sistem Gereksinimleri: Ekran kartı GTX 980/ AMD R9 Fury. DirectX sürümü 12 olmalıdır. Ağ geniş internet bağlantısı olmalıdır. Depolama alanı 12 GB kullanılabilir alan olmalıdır.

Squad Game yasak mı?

ABD’nin New York eyaletinde üç ilkokul, Netflix’in popüler dizisi Squid Game‘e ait Cadılar Bayramı kostümlerini “şiddeti özendirme” endişeleri nedeniyle yasakladı. Güney Kore yapımı dizide yetişkinler, çocuk oyunlarını oynuyor ama oyunlarda kaybedenlerin sonu ölüm oluyor.

Squad Game nasıl bir şey?

Squad Offworld Industries tarafından geliştirilen bir Birinci Şahıs Nişancı oyunudur. Steam üzerinden oynanır ve birçok ödül kazanmış bir Battlefield 2 modu olan Project Reality’nin manevi halefi sayılır. Squad 15 Aralık 2015’te Steam Erken Erişime açılmıştır.

Squad kaç GB 2021?

DirectX: Sürüm 12. Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 55 GB kullanılabilir alan.