Yorgunum Vurgunum şarkısını kim söylüyor?

Vurgunum şarkısını kime yazdı?

İnançlı kişiliğiyle de bilinen Göğebakan, kanserle mücadelesinden sonra sağlığına kavuşunca soluğu Umre ziyaretinden almıştı. Yıllardır dillerden düşmeyen “Ayyüzlüm” adlı parçayı Peygamber Efendimiz’e yazdığı bilinen Göğebakan, “Vurgunum” adlı parçanın sözlerini de Umre ziyareti için gittiği kutsal topraklarda yazdı.

Murat göğe bakan nereli?

9 Ekim 1968 tarihinde Adana’da doğdu. Anne ve babası Almanya’da çalışmakta olduğundan 7 yaşına kadar Adana ile Almanya arasında gidip gelerek yaşadı. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı.

Murat Göğebakan neden tedaviyi reddetti?

Murat Göğebakan kanser tedavisi görürken eşi onu aldatınca Murat Göğebakan tedavi olmayı reddetti. Annesi de oğlum kanseri yendi ama ihaneti yenemedi demişti. Ve bugün Murat Göğebakan‘ın eski eşi Sema Bekmez şeker komasına girerek hayatını kaybetti.

Vurgunum ne zaman çıktı?

2012 yılının Mart ayında çıkardığı Aşkın Gözyaşları adlı albümün ilk klibini “Vurgunum”, ikinci klibini ise “Unutulan” adlı parçalara çekti.

Murat göğe bakan öldü mü?

31 Temmuz 2014Murat Göğebakan / Ölüm tarihi

Ayyüzlüm neden yazıldı?

parçanın sözlerini de Umre ziyareti için gittiği kutsal topraklarda yazdı. Ğöğebakan daha önce de “Ayyüzlüm” isimli şarkısını, Hazreti Muhammed için söylemiş ve o şarkı bugünlerde bile dilden dile dolaşıyor. Ben gönlümün ayak bağını, senin kapına astım da geldim..

Murat Göğebakan ne zaman öldü?

31 Temmuz 2014Murat Göğebakan / Ölüm tarihi

Murat Göğebakan karısı kiminle aldattı?

Geçen yıl yakalandığı kanser hastalığından 7 aylık tedavi sonrası kurtulan şarkıcı Murat Göğabakan’ın 10 yıllık eşi Sema Bekmez(41) tarafından aldatıldığı iddia edildi.Vatan’da yer alan habere göre; eşinin kendisini İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde oynayan basketbolcu Doğan Deniz Yiğit (21) ile aldattığını doğrulayan …

Murat Göğebakan esi kiminle aldattı?

2009 yılında kansere yakalanan Murat Göğebakan, hastalığı yendikten kısa süre sonra eşi Sema Bekmez’le yollarını ayırmıştı. Ayrılığın gerekçesi ihanetti. Ünlü şarkıcı, kendisini basketbolcu Doğan Deniz Yiğit’le aldattığını ileri sürdüğü eşine boşanma davası açtı ve dava geçen yıl sonuçlandı, çift resmen boşandı.

Murat Göğebakan Vurgunum kaç yılında çıktı?

Tedavisi bittikten sonra “Aşıklar Yolu adlı albümünü yayımlayan Göğebakan, 2012’nin mart ayında çıkardığı “Aşkın Gözyaşları” adlı albümün ilk klibi “Vurgunum“, ikinci klibi ise “Unutulan” adlı şarkılarına çekti.

Vurgunum anlamı ne?

Birine veya bir şeye vurulmuş, bağlanmış, sevmiş olan, sevdalı, âşık.

Murat Göğebakan ne zaman vefat etti?

31 Temmuz 2014Murat Göğebakan / Ölüm tarihi

Sanatçı Murat Göğebakan öldü mü?

Uzun süre kanser (lösemi) tedavisi gören Göğebakan; 24 Temmuz 2014 tarihinde rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede 31 Temmuz 2014 tarihinde ölmüştür. Göğebakan‘ın cenazesi Fatih Camii’nde kılınan namazdan sonra Adana’nın Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı’na defnedildi.

Sema Bekmez kiminle evli?

Murat GöğebakanSema Bekmez / Eşi (e. 2000–2011)

Murat Gogebakanin oglu kimden?

31 Temmuz 2014 yılında vefat eden Murat Göğebakan Sema Bekmez ile 2000 yılında evlendi ve bu evlilik 11 yıl sürdü. Çift 2011 yılında ayrıldı. Buruk Mezarlığı’na defnedilen Murat Gögebakan’ın Bülent adında bir oğlu var.