Prof Dr Sami Selçuk kim?

Yargıtay Başkanı Sami Selçuk nereli?

Sami Selçuk (d. 1937, Taşkent, Konya), Türk hukukçu.

Sami Selçuk aslen nereli?

Sami Selçuk, 1937 tarihinde Konya-Taşkent’te doğmuştur. 1955’te Konya Lisesini, 1959’da Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirmiş; askerliğini Merzifon’da yedek subay olarak yapmıştır.

Yargıtay Başkanı Sami Selçuk kaç yaşında?

Sami Selçuk 1937 yılında Konya’da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. 1972 yılından sonra Yargıtay Cumhuriyet baş savcısı olarak görev yapmıştır.

Sami Selçuk Hangi üniversite?

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi1959
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi
Sami Selçuk/Üniversite

Sami Selçuk Biricik nereli?

kayseri deki asistanlığı sırasında tus sorularını derleyerek şu anki tus dershanelerinin temelini atan konyalı.

Sami Selçuk kaç doğumlu?

1937 (85 yıl yaşında)Sami Selçuk / Doğum tarihi

Profesör Doktor Sami Selçuk kaç yaşında?

Sami Selçuk, 1937 yılında Konya’da Taşkent ilçesinde doğmuştur. 1955 yılında Konya Lisesinden, 1959 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde doktora yapmış, 1986 yılında Doçent olmuştur.

Prof Dr Ejder Yılmaz kimdir?

Dr. Ejder Yılmaz, doktorasını 1975’te aldığı Ankara Üniversitesi’nde yaklaşık 40 yıl öğretim üyeliğinde bulunmuştur. İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Medeni Usul Hukuku ile İcra İflas Hukuku derslerini vermektedir. Farklı sektörlerden birçok kuruma hukuk danışmanlığı da yapmış olan Dr.

Tusdatanın sahibi kim?

Doktor Sami Selçukbiricik, TUSDATA‘nın kurucuları olmasının yanı sıra, çeşitli illerde yapılan TUSDATA seminerlerine konuşmacı olarak katılıyor ve TUSDATA sitesinde köşe yazarlığı yapıyor. Sami Selçukbiricik’in TUSDATA dışında da birçok kurumda çalışıyor.

Sami Selçuk Biricik ne uzmanı?

tusdata dershanesinin sahibi olan aile hekimliği uzmanı olan kişi.

Sami Selçuk Biricik Kimdir?

Doktor Sami Selçukbiricik, TUSDATA’nın kurucuları olmasının yanı sıra, çeşitli illerde yapılan TUSDATA seminerlerine konuşmacı olarak katılıyor ve TUSDATA sitesinde köşe yazarlığı yapıyor. Sami Selçukbiricik‘in TUSDATA dışında da birçok kurumda çalışıyor.

Prof Dr Ramazan Arslan kimdir?

ankara universitesi hukuk fakultesiöğretim üyesi. medeni usul hukuku ve icra iflas hukuku anabilim dalı öğretim üyesidir. 1994-2000 yılları arası dekanlık görevini yürütmüş, daha sonra ankara üniversitesi rektör yardımcılığı görevine getirilmiştir.

Tusem Dersanesi kimin?

Tusem dersanesi sahibi murat dağhan kardeşimizin evsahipliginde hayat vakfı yönetim kurulu ve ögrencilerimizle pazar kahvaltısında buluştuk.

Tusdata Hangi cemaat?

Resmi Gazete de vakfın yönetim kurulu da yer aldı. İskenderpaşa Cemaati‘nin Asfa Eğitim Vakfı yönetim kurulunda, TUS sorularını sızdırdığı öne sürülen TUSDATA‘nın kurucusu Sami Selçukbiricik’in adı da geçiyor. Sami Selçukbiricik, İskenderpaşa Cemaati‘nin Asfa Ferda Koleji Yönetim Kurulu Başkanı olarak da görev yaptı.

Tusdata Dershanesi kurucusu kimdir?

Sami Selçukbiricik’in TUSDATA dışında da birçok kurumda çalışıyor. 8 Kasım 2014 tarihinde İskenderpaşa Cemaati’nin lideri Muhammed Nureddin Coşan’ın kurucusu olduğu Asfa Eğitim Vakfı’nın yönetim kurulunda da, TUSDATA‘nın kurucusu Sami Selçukbiricik’in ismi geçiyor.