Intercity nin sahibi kim?

Vural Ak hangi şirketin sahibi?

Önemli otomobil koleksiyonerlerinden İntercity’nin sahibi Vural Ak, koleksiyonunu satışa çıkardı

Ali Vural Ak kim?

intercity’nin kurucusu, çoğunluk hissedarı, yönetim kurulu başkanı ve genel müdürü. ayancıklı olup, tam adı ali vural ak‘tır.

Intercity kimin firması?

Türkiye’ nin en büyük filo kiralama şirketi Intercity Rent a Car’ın kurucusu ve Genel Müdürü Ali Vural Ak başarı hikayesini Genç Turizmciler ile paylaştı… Turizm sektörünün önemli ayaklarından birisi olan araç kiralama alanında önemli bir isimle birlikteyiz.

Vural AK nasıl zengin oldu?

Vural Ak‘ın sahibi olduğu şirket, 8 ay sürecek reklam kampanyasında 4 büyük gazete, 16 dergi ve çok sayıda billboard’a reklam vererek 7.5 milyon dolar harcadı. Reklamlarda şirketlere satın aldıkları filoların ne kadar maliyetli olduğu, ne kadar verimsiz yönetildiği anlatıldı.

Vural Akın kimdir?

Vural Ak, 1991 yılında ilk şirketini kurdu. Şirketini kurduğu esnada Boğaziçi Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilim okuyordu ve harçlığını çıkarmak için 5 yıl boyunca farklı araba kiralama şirketlerinde satış elemanı, transfer elemanı ve şoför olarak çalıştı.

Vural Ak kimdir nerelidir?

Aslen Sinoplu olan Türkiye’nin en büyük operasyonel filo kiralama şirketi olan Intercity’nin sahibi olan Ali Vural Ak, babasını Kemal Ak‘ı son yolculuğuna uğurladı. Türkiye otomotiv sektörün önemli ismi Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Ali Vural Ak babası Kemal Ak‘ı kaybetti.

Intercity de toplam kaç araç var?

35 bin araç, yüzde 25’lik pazar payı ve 250 milyon Euro’yu aşan ciroya sahip Intercity, 750 milyon Euro’yu aşan aktif büyüklüğü ve 400’e yakın çalışanıyla Türkiye’nin en büyük operasyonel filo kiralama şirketi konumunda.

Akyacht kimin?

Intercity’nin patronu Vural Ak, 4 yıl önce Kocaeli’nde kurduğu Akyacth tersanesinde Türkiye’nin en büyük yatını yapmayı da başardı. 85 metre boyunda, 14.2 metre genişliğinde, toplam 2.300 gros tonluk yat geçtiğimiz ay Monaco’daki Yat Fuarı’nda görücüye çıktı.

Intercity araba alınır mı?

Intercity‘den araba almak makul km’de olunca, iyi bir ekspertizle ve gözle incelediğinizde (sigara yanığı vb kullanıma dair şeyler) sizin de içinize sinerse alınmaz değil, alınır.

Intercity nin kaç tane arabası var?

Intercity bugün 30 bin aracı, 400’e yakın çalışanı, 7 bin 500’e yakın kurumsal müşterisi ve yüzde 25 pazar payı ile operasyonel filo kiralama sektörünün lideridir.

Intercity nin sahibi nereli?

Aslen Sinoplu olan Türkiye’nin en büyük operasyonel filo kiralama şirketi olan Intercitynin sahibi olan Ali Vural Ak, babasını Kemal Ak’ı son yolculuğuna uğurladı. Türkiye otomotiv sektörün önemli ismi Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Ali Vural Ak babası Kemal Ak’ı kaybetti.

Avis in kaç arabası var?

Bizleri 40 yıldır zirvede tutan tüm müşterilerimize, çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve sermayedarlarımıza en içten teşekkürlerimizi iletiyorum.” Avis‘in gelecek stratejilerini de değerlendiren Özdemir, “4 ülkede 30 bin araç ile pazar lideri olarak hizmet veriyoruz.

Victorious Yacht kimin?

Conversation. , 4 yıl önce Kocaeli’nde kurduğu Akyacht tersanesinde, 85 metre boyunda Türkiye’de bugüne kadar üretilmiş en büyük yatı üretmiş. Victorious isimli Expedition Megayaht kategorindeki bu özel yat suya indirilmiş.

Intercity battı mı?

Sektörünün önde gelen markalarından Intercity, 2008 yılında Japon Mitsubishi Grubu’na sattığı yüzde 47 hissesini geri aldı. Yeniden yüzde 100 yerli sermayeli şirket olan Intercity‘de hisselerinin tamamı, şirketin kurucusu ve halen büyük ortağı olan Vural Ak’a geçmiş oldu.

Vural Ak kaç arabası var?

Kendisi de cezalı bir yarışçı olan Vural Ak filolar da dahil toplamda 50 binden fazla aracın kontrolünü elinde bulunduruyor.