Yargi dizisi çınar kim?

Yargının çınarı kim?

Arda Anarat, Yargı dizisi oyuncuları arasında yer alıyor. Yargı dizisinde Çınar‘ı canlandıran Arda Anarat birçok dizide rol almıştır.

Yargı Ceylin kimdir?

Yargı dizisi ile son döneme damga vuran isimlerden biri olan Pınar Deniz 4 Kasım 1993 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana’da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya’da büyüdü.

Yargıdaki Çınar hangi dizilerde oynadı?

YargıÇınar Kaya / TV dizisiYargı, Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, ilk bölümü 19 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan dram, psikolojik gerilim, polisiye ve hukuk türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz paylaşmaktadır. Vikipedi

Yargı Parla kaç yaşında?

Parla karakterine hayat veren Zeynep Atılgan henüz 19 yaşındadır. 2002 doğumlu Zeynep Atılgan İstanbullu. Marmara Üniversitesi İngilizce Fizik Bölümünde okuyor. Yargı dizisinde Parla rolüne hayat veriyor. 1.68 cm, 53 kilodur.

Tek yürek umut kimdir?

Umut (Arda Anarat) Umut saf ve temiz kalpli bir çocuktur. Takımın en küçüğü ama en çok sevgi gösterilenidir. Başlarda hiç oynamadığı Buz Hokeyini Halit hoca ile çok sevişmiş ve bu sporu hayat amacı olarak görmüştür. Umut mahallenin kötü adamı Sait’in naif oğludur.

Yargı filminde kızı kim öldürdü?

İşte olay gecesinde yaşananlar. Yargı‘nın dün yayınlanan yeni bölümünde İnci’yi öldüren kişinin Engin olduğu ortaya çıktı. Ceylin bu gerçek karşısında yıkılırken, Engin ve İnci’nin son sahnesi geceye damga vurdu.

Yargı Ceylin annesi kimdir?

GÜL ERGUVAN Gül, Ceylin‘in annesi. Ev hanımıdır. Her ne kadar pasif bir karakter gibi görünse de aslında göründüğünden daha manipülatör biridir. İstediklerini yaptırmak için seçtiği yol ise sürekli hastaymış gibi davranmaktır.

Pınar Deniz Alevi mi?

4 Kasım 1993 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Pınar Deniz, Arap kökenlidir.

Arda Anarat Kimdir Kaç Yaşında?

22 yaşında (2 Nisan 1999)Arda Anarat / Yaş

Onur Durmaz kaç yaşında?

30 yaşında (13 Haziran 1991)Onur Durmaz / Yaş

Zeynep Atılgan kac yasinda?

Zeynep Atılgan 2002’de İstanbul’da dünyaya geldi. Çocukluk dönemini İstanbul’da geçirdi. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi İngilizce Fizik Bölümü’nde öğrenim gördü. Hala daha öğrencilik hayatı devam etmektedir.

Yargının Parlası kim?

Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisinin sevilen karakteri savcı Pars karakterine hayat vermektedir. Dizinin hatrı sayılır bir hayran kitlesi var.

Yargı inciyi kim öldürdü kaçıncı bölüm?

Yargı 24 Ekim Pazar günü yayınlanan 6. Bölümde Engin, İnci‘yi öldürdüğü geceye dair her şeyi babası Yekta’ya anlatıyor!

Engini kim zehirledi?

Katil Ceylin’i suçlu göstermeye çalışırken Neva olamaz. Ziyareti ile tesadüfen Engin‘in hayatını da kurtardı. Engin’i zehirleyen ve öldüren kişi aynı. Yekta veya Cüneyt.”

Gül Erguvan hangi dizilerde oynadı?

YargıGül Erguvan / TV dizisi