Pars ve Neva kardeş mi?

Yargıdaki Neva kim?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi karakterlerinden biri olan Neva‘yı Başak Gümülcinelioğlu canlandırmaktadır. Yargı dizisindeki Neva karakteri, Savcı Pars’ın kardeşidir.

Yargının parsı kim?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde canlandırdığı Savcı Pars karakteri ile ekranlarda boy gösteren 35 yaşındaki oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, sevgilisi Nazlı Çetin ile katıldığı müzikalde görüntülenmişti.

Yargıdaki Neva hangi dizilerde oynadı?

  • 2016 : Kalbim Yangın Yeri (Dizi)
  • 2018 8. Gün (Dizi)
  • 2019 Kızım (Dizi)
  • 2020-2021 Sen Çal Kapımı (Dizi)
  • 2020 Yarım Kalan Aşklar (İnternet dizisi)
  • 2021- Yargı (Dizi)

30 Oca 2022

Yargıdaki Başsavcı kim?

Mehmet Yılmaz Ak, bilindiği gibi şimdilerde her hafta yeni bölümü iple çekilen Yargı dizisinde rol almaktadır. Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisinin sevilen karakteri savcı Pars karakterine hayat vermektedir. Dizinin hatrı sayılır bir hayran kitlesi var.

Hakim Neva kimdir?

Güzel oyuncu şimdilerde Fox Tv ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Yargı’ isimli dizide Neva karakterine hayat vermektedir. Terazi burcu olan Başak Gümülcinelioğlu, 1.65 metre uzunlukta ve 49 kilogram ağırlıktadır.

Yargı Neva ne hakimi?

Savcı Ilgaz’ın eski nişanlısı, Savcı Pars’ın kız kardeşi Hakime Neva ilk bölümden beri sergilediği başarılı performanslarla adından sıkça bahsettiriyor.

Yargı dizisindeki Hakime hanım kim?

Başrollerden adeta rol çalan kimi karakterler arasında Neva’ya hayat veren Başak Gümülcinelioğlu da var. Bazı sahneleriyle çok konuşulan oyuncu, rolüne o kadar uyumlu bir performans sergiliyor ki herkes onu ‘Hakime Hanım‘ olarak çok sevdi.

Sen Çal Kapımı dizisinde Pırıl kim?

22 Ekim 1991 tarihinde Almanya’da dünyaya gelen Başak Gümülcinelioğlu Amerika’da lise eğitimini tamamlamış, Müzikal Tiyatro eğitimine başlamıştır. Ardından Türkiye’ye dönen oyuncu Mimarlık bölümünden mezun olmuş ve Londra’ya oyunculuk kariyeri için gitmiş LAMDA ‘da drama ve kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır.

Yargı Zümrüt kimdir?

Esma Yeşim Gül, Yargı dizisindeki rolüyle ilgili “Televizyondaki ilk projem ve ‘Zümrüt‘ gibi bir karakterde oynamak için ilk başta endişeliydim. Yargı‘ya çok açık bir rol ama işin içine girdiğinde daha da bir şefkat duymaya başladım. Hiç beklediğim gibi tepkiler olmadı.

Yargı Sarp kim?

Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisi oyuncuları arasında yer alıyor. Yargı dizisinde Pars’ı canlandıran Mehmet Yılmaz Ak birçok dizide rol almıştır.

Mehmet Yılmaz Ak aslen nereli?

1986 yılında Diyarbakır’da doğan Mehmet Yılmaz Ak, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ nden mezun olmuştur. Bir çok özel tiyatroda da oynayan oyuncu, 2008 yılında 5. Basamak adlı oyunu yazmış ve Mitos Boyut yayınlarından misyon ödülü almıştır.

Yargı dizisindeki hakim kimdir?

Yargı dizisinde yer alan Neva karakteri merak ediliyor. Neva karakteri dizide Savcı Ilgaz’ın kardeşi olarak dikkat çekiyor. … Yargı dizisinde Neva karakterinin hakim olduğu biliniyor.

Kaan Urgancıoğlu oğlu kaç yaşında?

40 yaşında (8 Mayıs 1981)Kaan Urgancıoğlu / Yaş

Pars kac yasinda?

Mehmet Yılmaz Ak, 35 yaşındadır. Sinema ve dizi oyuncusu, oyun yazarı. 177 cm boyunda ve 75 kg. 8 Şubat 1986, Diyarbakır doğumlu. Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı.

Yargıdaki Ilgaz kaç yaşında?

Kaan Urgancıoğlu, 8 Mayıs 1981’de Aydın’da doğdu. Baba tarafı İzmir, Tireli, anne tarafı Arap ve Arnavut kökenlidir. Ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji’nde, liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji’nde bitirdi. Yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü’nde 2007 yılında tamamladı.