Yargının çınarı kim?

Yargıdaki Çınar kaç yaşında?

Arda Anarat 2 Nisan 1999’da İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Samsun, Bafralı’dır.

Yargı Arda Anarat kaç yaşında?

22 yaşında (2 Nisan 1999)Arda Anarat / Yaş

Yargıdaki Çınar hangi dizilerde oynadı?

YargıÇınar Kaya / TV dizisiYargı, Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, ilk bölümü 19 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan dram, psikolojik gerilim, polisiye ve hukuk türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz paylaşmaktadır. Vikipedi

Yargı Parla kaç yaşında?

Parla karakterine hayat veren Zeynep Atılgan henüz 19 yaşındadır. 2002 doğumlu Zeynep Atılgan İstanbullu. Marmara Üniversitesi İngilizce Fizik Bölümünde okuyor. Yargı dizisinde Parla rolüne hayat veriyor. 1.68 cm, 53 kilodur.

Arda Anarat kaç yaşında öldü?

22 yaşında (2 Nisan 1999)Arda Anarat / Yaş

Yargı Ilgaz kaç yaşında?

Kaan Urgancıoğlu, 8 Mayıs 1981’de Aydın’da doğdu. Baba tarafı İzmir, Tireli, anne tarafı Arap ve Arnavut kökenlidir. Ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji’nde, liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji’nde bitirdi.

Yargı Ceylin kaç yaşında?

Pınar Deniz, 10 Kasım 1993’te Adana’da doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana’da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya’da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde okumuş fakat mezun olmamıştır.

Onur Durmaz kaç yaşında?

30 yaşında (13 Haziran 1991)Onur Durmaz / Yaş

Zeynep Atılgan kac yasinda?

Zeynep Atılgan 2002’de İstanbul’da dünyaya geldi. Çocukluk dönemini İstanbul’da geçirdi. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi İngilizce Fizik Bölümü’nde öğrenim gördü. Hala daha öğrencilik hayatı devam etmektedir.

Yargının Parlası kim?

Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisinin sevilen karakteri savcı Pars karakterine hayat vermektedir. Dizinin hatrı sayılır bir hayran kitlesi var.

Kaan Urgancıoğlu nun boyu kaç?

1,83 mKaan Urgancıoğlu / Boy

Arda Anarat ne mezunu?

Yargı dizisinin Çınar’ı olarak karşımıza çıkan Arda Anarat, 2 Nisan 1999’da İstanbul’da doğdu. Aslen Samsun Bafralı olan genç oyuncu İstanbul’da oyunculuk kariyerine adım attı. Notre Dame De Sion Fransız Lisesi’nden mezun olduktan sonra ilk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşadı.

Savcı Ilgaz kaç yaşında?

8 Mayıs 1981’de Aydın’da doğdu. Baba tarafı İzmir, Tireli, anne tarafı Arap ve Arnavut kökenlidir. Ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji’nde, liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji’nde bitirdi. Yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü’nde 2007 yılında tamamladı.

Savcı Ilgaz Kaya kaç yaşında?

Ilgaz Kaya Kaya ailesinin büyük oğlu, Savcıdır. 1986 Çankırı doğumludur. Ceylin ile evlenmiştir.

Yargıdaki Ilgaz kaç yaşında?

Kaan Urgancıoğlu, 8 Mayıs 1981’de Aydın’da doğdu. Baba tarafı İzmir, Tireli, anne tarafı Arap ve Arnavut kökenlidir. Ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji’nde, liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji’nde bitirdi. Yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü’nde 2007 yılında tamamladı.