Yargı 7 bölüm kim vuruldu?

Yargı zaferi kim gömdü?

Zafer‘in cesedine ne olduğu ortaya çıktı! Yargı 5 Aralık Pazar günü yayınlanan 12. Bölümde Çınar’ın arkadaşı Serdar, Engin ile işbirliği içinde olarak Zafer‘in cesedini ormana gömüyor!

Yargı çınarı kim öldürdü?

Yargı Dizi – Çınar, Zafer’i öldürdüğünü itiraf etti. Her…

Yargı Zafer çınarı vurdu mu?

Çınar, Zafer‘i öldürdüğünü itiraf etti. Her şey geri dönülmez bir hal aldı. Erguvan ve Kaya aileleri bir kez daha karşı karşıya! Şimdi neler olacak?

Yargida zaferi kim öldürdü?

Yargı dizisinin son bölümlerinde yaşananlar ardından Ceylin’in babası Zafer‘in akıbeti merak konusu oldu. Pazar günleri ekrana gelen Yargı’nın son bölümünde ortadan kaybolan Çınar, Ceylin’in babasını öldürdüğünü söyledi.

Yargı dizisinde ceset ne oldu?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Haftalarca “Katil kim?” sorusuna yanıt arayan dizinin fanları şimdi de finalde Ceylin’in öldürdüğü anladığımız adamın kim olduğunu merak etti. Duyumlarıma göre ceset Engin’e yani Onur Durmaz’a ait…

Yargı da Zafer öldü mü?

Yargı 5 Aralık Pazar günü yayınlanan 12. Bölümde Çınar’ın arkadaşı Serdar, Engin ile işbirliği içinde olarak Zafer‘in cesedini ormana gömüyor! Çınar, dedesi Merdan’dan korkan Serdar’a nedenini sorar.

Yargı Cinar katil mi?

Bu haber yeni bölümde iki ismi büyük hayal kırıklığına uğratacak. Ama Ceylin ile Ilgaz arasındaki ilişkinin aşka dönüşmesi için büyük bir fırsata dönüşecek. Diğer yandan İnci’nin ve Ceylin’in babası Zafer, Çınar‘ın peşine düştü. Çınar‘ın katil olduğunu sanan Zafer, onu öldürmeyi kafasına koydu.

Yargıdaki Zafer kim?

Ali Seçkiner Alıcı, 3 Temmuz 1965 Kars’ta dünyaya gelmiştir. Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü mezunudur. Oyuncu, mezuniyetinden sonra 1989 yılına kadar müzik öğretmenliği yaptı. Daha sonra Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi’nde ses eğitmenliği yaptı.

Ceylinin babasina ne oldu?

Ceylin’in babası Zafer, kızı İnci’nin intikamını almak üzere Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Ilgaz’ın kardeşi Çınar’ı kaçırmıştı. Hedefi Çınar’ı öldürmekti. Ancak planları ters gitti ve Çınar ile Zafer arasında çıkan kavgada Zafer kaza kurşunuyla vuruldu.

Yargı Serdar kim?

Yargı dizisinde Serdar‘ı Eray Ertüren canlandırıyor!

Yargı engini kim zehirledi?

Engin’i zehirleyen ve öldüren kişi aynı. Yekta veya Cüneyt.”

Yargı da kim öldü?

Gerek hikayesi gerekse izleyicilere yaşattığı ters köşeleriyle büyük beğeni toplayan Kanal D dizisi ‘Yargı‘nın son bölümünde, Engin’in öldürülmesi bomba etkisi yarattı. Cinayetin tek şüphelisinin Ceylin oluşu ise izleyicinin aklında soru işareti bıraktı.

Yargı Zafer kaçıncı bölümde öldü?

Yargı 7 Kasım Pazar günü yayınlanan 8. Bölümde Metin, Zafer‘in cesedini kaybediyor! Metin, Çınar’ı korumak için Zafer‘in cansız bedenini yok edecektir.

Ceylinin babasına ne oldu?

kategoriler Dizi Haberleri Ceylin’in babası Zafer, kızı İnci’nin intikamını almak üzere Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Ilgaz’ın kardeşi Çınar’ı kaçırmıştı. Hedefi Çınar’ı öldürmekti. Ancak planları ters gitti ve Çınar ile Zafer arasında çıkan kavgada Zafer kaza kurşunuyla vuruldu.

Yargıdaki inciyi kim öldürdü?

Engin, İnci‘ye saplantı derecesinde aşıktır. Evine gelip hocası ile neler yaşadığını anlatan İnci‘yi dinledikçe öfkesi artan. Aralarında geçen kavga sonrasında Engin, İnci‘yi öldürür. Yargı yeni bölümüyle Pazar 20.00’da Kanal D’de!