Ismail yılmaz nereye atandı?

SGK yeni başkanı kim olacak?

Cevdet Ceylan 31.08.2021 tarihinde vekaleten SGK Başkanlığı görevine atanmış olup, halen görevine devam etmektedir. Ceylan, evli ve iki çocuk babasıdır.

SGK Genel Müdürü kim?

Yönetim Kurulu

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI YÖNETİM KURULU
Cevdet CEYLAN KURUM BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI
Cevdet CEYLAN KURUM BAŞKAN YARDIMCISI VE YÖNETİM KURULU ÜYESİ
Abdulkadir Bülent AYTAÇ YÖNETİM KURULU ÜYESİ (ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI TEMSİLCİSİ)

Ankara SSK Genel Müdürü Kimdir?

Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürü 1975 yılında Kayseri’de doğan Hacı Ali Hasgül ilk, orta, lise, ve yükseköğrenimini de Kayseri’de tamamladı. Yüksek Lisansını Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yaptı. 2001 yılında SSK Kırklareli Sigorta İl Müdürlüğünde Memur olarak göreve başladı.

SGK Genel Müdür Yardımcısı kim?

Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü

Genel Müdür Yardımcısı V.
Başkan Turgay KÖSE
Telefon 458 70 21 – 70 55 -433 40 53-54
E-posta spgm@sgk.gov.tr
Adres Mithatpaşa Cad. No:7 Sıhhiye / Ankara

SGK Kurum başkanlığına kim atandı?

Cevdet Ceylan SGK‘nın yeni başkanı oldu. İsmail Yılmaz’ın görevden alınmasıyla birlikte göreve getirilen yeni isim Ceylan oldu. Peki, Cevdet Ceylan kimdir, daha önce hangi görevlerde yer aldı? Sosyal Güvenlik Kurumu yeni başkanı Cevdet Ceylan olarak açıklandı.

Ismail Yılmaz kimdir?

İsmail Yılmaz, 2 Ocak 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Sosyal Güvenlik Kurumuna Başkan Yardımcısı olarak atandı. Kurum Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Yılmaz, evli ve iki çocuk babasıdır.

SGK Genel Müdürü kim 2020?

SGK‘nın yeni başkanı Cevdet Ceylan oldu.

Ismail yılmaz nerelidir?

İsmail Yılmaz, 1971 yılında Yozgat’ta doğdu. Bursa Gemlik İmam-Hatip Lisesini bitiren Yılmaz, Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.

Ankara SGK il müdürü kim oldu?

Kayseri SGK Müdürü Hacı Ali Hasgül, bakanlık ataması ile Ankara‘ya atandı. Kayseri Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hacı Ali Hasgül, bakanlığın yaptığı atama ile Ankara SGK İl Müdürlüğüne atandı.

SGK Yönetim Kurulu üyeleri kimler?

Yönetim Kurulu; ➢Kurum Başkanı, ➢Kurum Başkan Yardımcısı, ➢Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığını temsilen bir üye, ➢Maliye Bakanlığını temsilen bir üye, ➢Hazine Müsteşarlığını temsilen bir üye, ➢Sosyal taraflardan beş üye, (İşverenler, İşçiler, Bağımsız Çalışanlar, Emekliler ve Memurlar) olmak üzere 10 üyeden oluşur.

Özge Songül kimdir?

SGK İl Müdürü Özge Songül kimdir? 1972 Karapınar doğumlu. … 2008 yılının şubat ayında sosyal güvenlik kurumlarının birleştirilmesiyle Konya SGK İl Müdürlüğü’ne müdür olarak atandı. 4 yıldır SGK İl Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

SGK Genel kurul üyeleri kimlerdir?

Yönetim Kurulu

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI YÖNETİM KURULU
Cevdet CEYLAN KURUM BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI
Celalettin SIVACI YÖNETİM KURULU ÜYESİ (HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI TEMSİLCİSİ)
Nadir YÜRÜKTÜMEN YÖNETİM KURULU ÜYESİ (İŞVERENLERİ TEMSİLEN)
Pevrul KAVLAK YÖNETİM KURULU ÜYESİ (İŞÇİLERİ TEMSİLEN)

SGK Başkanı Kim 2020?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı İsmail Yılmaz görevden alındı. Yerine Cevdet Ceylan getirildi.

SGK Ismail Yılmaz kimdir?

2011 yılında Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Sigortalı Tescil ve Hizmet Daire Başkanlığında Şube Müdürü olarak görev yapan İsmail Yılmaz, 2014 yılında da Sigorta Pirimleri Genel Müdür Yardımcılığına atanmıştı.

Cevdet Ceylan nereli?

Kurum Başkan V. Cevdet Ceylan, 1972 yılında Sivas’ta doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler bölümünü bitiren Ceylan, Atılım Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi yüksek lisansı eğitimini tamamladı.