1 kutu sprey boya ne kadar alan boyar?

Sprey boya ile nereler boyanabilir?

Sprey boya ile metal, ahşap, plastik ve her türlü beyaz eşya yüzeylerinde boyama yapabilirsiniz. Parlak görünmesinin yanı sıra koruma sağlamak için astar ile tamamlayabilirsiniz. Boyası yıpranmış, eskimiş; ahşap sandalyelerinizi, saksılarınızı, bisikletinizi, metal objelerinizi boyayarak değerlendirebilirsiniz.

Sprey boya metali boyar mı?

Evinizde bulunan eski metal bir mobilyayı kullanmak istiyorsanız ancak paslanmasından dolayı sıkıntı yaşıyorsanız sprey boya kurtarıcınız olabilir. Metal eşyalarınızı sprey boya ile boyayabilir ve yenilebilirsiniz.

Sprey boyalar kaç TL?

 indirimle Motip Carat Ral 95342 Krom Efekt Sprey Boya 49 TL‘ye, ‘ indirimle Best Elite 9526 Mat Siyah Akrilik 400 ml Sprey Boya 45 TL‘ye, % indirimle JOKER SPREY BOYA ÖZEL KROM ALİMÜNYUM 200mm Sprey Boya 17 TL‘ye,  indirimle Polisan Akrilik Parlak Vernik 400 Ml Sprey Boya 44 TL‘ye sahip olabilirsiniz.

Sprey boya plastik boyar mı?

Sprey boya ile plastik boyanır , sprey boya plastik boyar mı?: Evet, sentetik ve akrilik sprey boyalar ile plastik boyanabilir. Sadece, selülozik sprey boya plastiğin yapısına zarar verir. Selülozik Sprey boya dahil, her çeşit selülozik boya, plastiği büzüştürür, eritir ve rengini soldurabilir.

200 ml sprey boya ne kadar alan boyar?

Bir sprey boya tek katta yaklaşık 1,5 metrekare ile 2,5 metrekare arası alan boyar. Gerek duyulursa kağıt bant ile boyanacak yüzeyin kenarları bantlanabilir. Sprey ile boyanan alanın dayanıklı olması için üzerine sprey vernik uygulanabilir.

Sprey boya ile boyama nasıl yapılır?

Sprey boya kutunuzu boyayacağınız yüzeyin her yerine eşit bir şekilde, her defasında tek kat uygulayarak geçirin. Bu size daha tutarlı bir renk ve sonuç verecektir. Boyanın kuruması için her kattan sonra 20-25 dk kuruma süresi verin. Projenin kurumasını bekleyin.

Metal objeler hangi boya ile boyanır?

Yağ Bazlı Boya: Yağ bazlı boya metal üzerinde sert bir kaplama oluşturur ve pas ve korozyon oluşumunu engeller; Akrilik Lateks Boya: Akrilik lateks boya, yağ bazlı boyalar ve emayeler için bir alternatiftir; Endüstriyel Emaye: Endüstriyel emaye, ağır hizmet tipi yağ bazlı bir boyadır.

Metal hangi boya ile boyanır?

Metal için en iyi seçenek olan akrilik boya kullanacaksın; o yüzden akrilik boyayla uyumlu, yağ bazlı bir astar gerekiyor. Metal için özel olarak yapılmış astarlara bak çünkü yüzeye en iyi bunlar yapışır.

Akçalı sprey boya hangi yüzeylerde kullanılır?

Akçalı Sprey Boya‘nın kullanım alanı oldukça geniştir, mobilya ve eşya gençleştirme, beyaz eşya, genel onarım, hobi dekorasyon, bisiklet, motosiklet ve otomotiv alanlarında kullanabilen mat veya parlak görünüm elde etmek istediğiniz hemen her obje ve yüzeyde kullanılır.

Plastik üzerine hangi boya tutar?

Plastik yüzeylerde kullanılabilecek boya türleri akrilik ve plastik boyalar ile cam seramik boyalarıdır. Yağlı boya da kullanılabilmesine rağmen zaman içinde pullanarak dökülmeler yaşanması ihtimaline karşı zorunlu olmadıkça tercih edilmemelidir.

Plastik masa hangi boya ile boyanır?

Sprey boya ile plastik masa sandalye boyarken dikkat etmeniz gereken en önemli şek sprey boyanın cinsidir. Asla selülozik sprey boya kullanmayın. Selülozik spreyler, plastik sandalye masa üzerinde erime, büzüşme renk solması gibi deformasyonlara neden olur. En iyi seçim modifiye akrilik ve tam akrilik sprey boyalardır.

Flamenco sprey boya nerelerde kullanılır?

Isıya Dayanıklı Sprey Boyalar Mangal, soba, soba borusu, lamba gölgelikleri, motosiklet ve motor blokları, egzostlar, makine aksamları, fırın aksamları, barbeküler gibi yüksek ısıya maruz kalan her yerde kullanılır.

20 kg boya ile kaç m2 boyanır?

20 kg boya ile normal şartlarda 1/10 (Su/Boya) karıştırma ölçeği ile yaklaşık 2 kat olmak üzere 65 m2 boya yapmak mümkün olabilmektedir. Tek kat boya uygulamasında ise 100 – 120 metrekareyi bulabilmek mümkün olabilmektedir.

Sprey boya ile neler boyanır?

Çünkü kullanımı kolay ve hızlı kuruma özelliğine sahiptir. Ayrıca fırça darbeleri gerektirmez. Aynı zamanda hemen hemen her şeyi onunla boyaya bilirsiniz; mesela takılar, ahşap malzemeler, plastik, metal, fiberglas, bakır, seramik, ayna, cam, sıva, tuval, sunta üzerinde kullanılabilir.

Akrilik sprey boya ile neler boyanır?

Akrilik sprey boyalar hemen hemen her zemine uygulanabilir. Seramik, ahşap, duvar, kağıt, tuval, cam, kumaş ve porselen yüzeylerde etkili bir şekilde kullanılabilir.