Hasan Yılmaz savcı kimdir?

Uğurhan Kuş Savcı nereli?

1973 yılında Sivas’ta doğan Uğurhan Kuş, 1997 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Adalet Bakanlığı Bakan yardımcıları kimler?

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ADALET BAKANLIĞI

Bakanlık Makamı
Zekeriya BİRKAN Bakan Yardımcısı
Uğurhan KUŞ Bakan Yardımcısı
Hasan YILMAZ Bakan Yardımcısı
Yakup MOĞUL Bakan Yardımcısı

Yakup Moğul kimdir?

Yakup MOĞUL – Bakan Yardımcısı Hakim ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak farklı illerde görev yaptıktan sonra Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürü iken 23.01.2021 tarihinde Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atandı . Yakup MOĞUL evli ve iki çocuk babasıdır.

Adalet Bakan Yardımcısı Kim Oldu?

Zekeriya BİRKAN – Bakan Yardımcısı 25. ve 26. dönemlerde AK Parti Bursa Milletvekilli olan Birkan, 08.07.2019 tarihinde Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atandı. Zekeriya Birkan, evli ve üç çocuk babasıdır.

Bursa Başsavcısı nereli?

1970 Rize doğumlu olan Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan ŞEN, 1993 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Hasan Yılmaz bakan yardımcısı kim?

Hasan YILMAZ – Bakan Yardımcısı 1996 yılında Ankara Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Cumhuriyet Savcısı ve Başsavcı Vekili olarak farklı illerde görev yaptıktan sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili iken 16.10.2020 tarihinde Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atandı. Hasan YILMAZ evli ve dört çocuk babasıdır.

Bir bakanın kaç yardımcısı olur?

Erdoğan: Bakan Yardımcısı Sayısı 2 Veya 3 Olabilir – Memurlar.Net.

Bakan yardımcısı kim atar?

Cumhurbaşkanı yardımcıları ile bakanları atar ve görevlerine son verir. Üst kademe kamu yöneticilerini atar, görevlerine son verir ve bunların atanmalarına ilişkin usul ve esasları Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle düzenler.

Yunus Alkaç hakim nereli?

Yunus Alkaç, 1969 senesinde Sivas’ta dünyaya geldi. Yunus Alkaç, ilk, orta ve lise eğitimini memleketi Sivas’ta gördü. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine 1988 senesinde başladı ve 1992 yılında bitirdi. Avukatlık stajını tamamladıktan sonra, 1994 yılında Cumhuriyet Üniversitesi İ.

Yunus Alkaç hakim kimdir?

CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1969 yılında Sivas’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sivas’ta tamamladı. 1988 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1992 yılında mezun oldu.

Bakan yardımcıları kim tarafından atanır?

onayı ile atama yapılır. Bu cetvellerde sayılmayan kadro, pozisyon ve görevlere, ilgili Cumhurbaşkanı yardımcısı, bakan veya atamaya yetkili amirler tarafından atama yapılır. Cumhurbaş- kanı yardımcısı ve bakan bu yetkisini alt kademedeki yöneticilere devredebilir.

Bekir Bozdağ kimdir nerelidir?

Akdağmadeni, TürkiyeBekir Bozdağ / Doğum yeri

Bursa Başsavcısı kim oldu?

1970 Rize doğumlu olan Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan ŞEN, 1993 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Savcı ne kadar maaş alıyor?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜK EN YÜKSEK
Savcı 11.570 38.100

Doç Dr Hasan Yılmaz kimdir?

Dr. Hasan YILMAZ: 1970 Yılında Trabzon/Vakfıkebir/Şalpazarı-Üzümözü köyünde doğdu.1988 Yılında Erzurum İmam-Hatip Lisesinden, Pekiyi dereceyle; 1993 Yılında Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden, birinci olarak mezun oldu. 1995 Yılında Yüksek Lisansını, 2003 Yılında da Doktorasını başarıyla tamamladı.