Yargi Yekta kimdir?

Yargı Yekta karakteri kim?

Uğur Polat, Yargı dizisi oyuncuları arasında yer alıyor. Yargı dizisinde Yekta‘yı canlandıran Uğur Polat birçok dizide rol almıştır.

Yargı Ceylin kimdir?

Yargı dizisi ile son döneme damga vuran isimlerden biri olan Pınar Deniz 4 Kasım 1993 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana’da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya’da büyüdü.

Yargıdaki avukat kim?

Nergis Öztürk, 25 Mayıs 1980 yılında Kocaeli Kandıra’da dünyaya gelmiştir. Annesi Öğretmen babası ise Elektrik Teknisyeni olan Nergis Öztürk aslen Ordu’ludur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu Nergis Öztürk, Bahçeşehir Üniversitesi’nde ileri oyunculuk yüksek lisansı yapmıştır.

Yargi Neva kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi karakterlerinden biri olan Neva‘yı Başak Gümülcinelioğlu canlandırmaktadır. Yargı dizisindeki Neva karakteri, Savcı Pars’ın kardeşidir. Neva ile Savcı Ilgaz arasında aşk yaşanmıştır. İkilinin nişanlı olduğu da biliniyor.

Yargı Uğur Aslan nereli?

9 Şubat 1972, Hatay), Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu ve müzisyen. Günümüzde, Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde Komiser Eren rolünü canlandırmaktadır. Uğur Aslan, 9 Şubat 1972’de Hatay’ın Reyhanlı ilçesine bağlı Melekli köyünde dokuz çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak doğdu.

Nilgün Türksever kaç yaşında?

44 yaşında (30 Eylül 1977)Nilgün Türksever / Yaş

Yargı Ceylin annesi kimdir?

GÜL ERGUVAN Gül, Ceylin‘in annesi. Ev hanımıdır. Her ne kadar pasif bir karakter gibi görünse de aslında göründüğünden daha manipülatör biridir. İstediklerini yaptırmak için seçtiği yol ise sürekli hastaymış gibi davranmaktır.

Pınar Deniz Alevi mi?

4 Kasım 1993 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Pınar Deniz, Arap kökenlidir.

Yargıdaki Seda hangi dizilerde oynadı?

YargıSeda Gökmen / TV dizisiYargı, Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, ilk bölümü 19 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan dram, psikolojik gerilim, polisiye ve hukuk türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz paylaşmaktadır. Vikipedi

Yargidaki avukat kac yasinda?

Deniz, 4 Kasım 1993’te Adana’da doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana’da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya’da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur.

Yargıdaki Ilgaz kaç yaşında?

Kaan Urgancıoğlu, 8 Mayıs 1981’de Aydın’da doğdu. Baba tarafı İzmir, Tireli, anne tarafı Arap ve Arnavut kökenlidir. Ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji’nde, liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji’nde bitirdi. Yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü’nde 2007 yılında tamamladı.

Başak Gümülcinelioğlu nereli?

Hayatı 1991 yılında İstanbul’un Fatih ilçesinde doğdu. Bahçelievler Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Lise eğitimi sırasında yaz aylarında Londra, Cenevre ve Brüksel’de yaz okullarında eğitim gördü.

Kaan Urgancıoğlu kimdir nerelidir?

8 Mayıs 1981’de Aydın’da doğdu. Baba tarafı İzmir, Tireli, anne tarafı Suriye ve Arnavut kökenlidir. Ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji’nde, liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji’nde bitirdi. Yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü’nde 2007 yılında tamamladı.

Yargı Eren Komiser nereli?

Uğur Aslan 9 Şubat 1972’de Hatay’da doğmuştur.

Nilgun Turksever kiminle evli?

Nilgün Türksever
Ajans Sogen[1]
Boy 1,68 m (5 ft 6 in)
Evlilik Altuğ Görgü
Çocuk(lar) 2