Yargı Yekta kimdir?

Yargi Yekta kac yasinda?

1 Ocak 1961 doğumlu Uğur Polat, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.

Nilgün Türksever kaç yaşında?

44 yaşında (30 Eylül 1977)Nilgün Türksever / Yaş

Yargıdaki avukat kim?

Nergis Öztürk, 25 Mayıs 1980 yılında Kocaeli Kandıra’da dünyaya gelmiştir. Annesi Öğretmen babası ise Elektrik Teknisyeni olan Nergis Öztürk aslen Ordu’ludur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu Nergis Öztürk, Bahçeşehir Üniversitesi’nde ileri oyunculuk yüksek lisansı yapmıştır.

Yargi Neva kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi karakterlerinden biri olan Neva‘yı Başak Gümülcinelioğlu canlandırmaktadır. Yargı dizisindeki Neva karakteri, Savcı Pars’ın kardeşidir. Neva ile Savcı Ilgaz arasında aşk yaşanmıştır. İkilinin nişanlı olduğu da biliniyor.

Yargı Ceylin kimdir?

Yargı dizisi ile son döneme damga vuran isimlerden biri olan Pınar Deniz 4 Kasım 1993 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana’da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya’da büyüdü.

Pars savcı kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde canlandırdığı Savcı Pars karakteri ile ekranlarda boy gösteren 35 yaşındaki oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, sevgilisi Nazlı Çetin ile katıldığı müzikalde görüntülenmişti.

Nilgün Türksever boyu kaç?

168 cmNilgün Türksever / Boy

Yargi Enginin annesi kim?

Laçin; Yekta’nın eşi, Engin’in annesidir. Aristokrat, zengin bir aileden gelmesine ve Yekta’nın ona sağladığı gösterişli yaşama rağmen idealist tavrından vazgeçmemiştir.

Yargıdaki Seda hangi dizilerde oynadı?

YargıSeda Gökmen / TV dizisiYargı, Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, ilk bölümü 19 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan dram, psikolojik gerilim, polisiye ve hukuk türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz paylaşmaktadır. Vikipedi

Yargı Avukat Seda kaç yaşında?

Nergis Öztürk, 25 Mayıs 1980 yılında Kocaeli Kandıra’da dünyaya gelmiştir. Annesi Öğretmen babası ise Elektrik Teknisyeni olan Nergis Öztürk aslen Ordu’ludur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu Nergis Öztürk, Bahçeşehir Üniversitesi’nde ileri oyunculuk yüksek lisansı yapmıştır.

Başak Gümülcinelioğlu nereli?

Hayatı 1991 yılında İstanbul’un Fatih ilçesinde doğdu. Bahçelievler Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Lise eğitimi sırasında yaz aylarında Londra, Cenevre ve Brüksel’de yaz okullarında eğitim gördü.

Yargı Ceylin annesi kimdir?

GÜL ERGUVAN Gül, Ceylin‘in annesi. Ev hanımıdır. Her ne kadar pasif bir karakter gibi görünse de aslında göründüğünden daha manipülatör biridir. İstediklerini yaptırmak için seçtiği yol ise sürekli hastaymış gibi davranmaktır.

Pınar Deniz Alevi mi?

4 Kasım 1993 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Pınar Deniz, Arap kökenlidir.

Pars Savcı nereli?

Mehmet Yılmaz Ak, 8 Şubat 1986 yılında Diyarbakır’da dünyaya geldi. Mehmet Yılmaz Ak, Türk oyuncu ve oyun yazarıdır. Oyuncu Ak, eğitimini Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı.

Yargıdaki Sarp Kimdir?

Mehmet Yılmaz Ak 8 Şubat 1986 yılında Diyarbakır’da doğdu. Oyunculuğun yanında oyun yazarı da olan Mehmet Yılmaz Ak, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur.