Uğur Yücel nerelerde oynadı?

Uğur Yücel nerede doğdu?

İstanbul, TürkiyeUğur Yücel / Doğum yeriİstanbul, Türkiye’de Marmara Bölgesi’nde yer alan şehir ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 81 ilinden biridir. Ülkenin nüfus bakımından en çok göç alan ve en kalabalık ilidir. Ekonomik, tarihî ve sosyo-kültürel açıdan önde gelen şehirlerden biridir. Şehir, iktisadi büyüklük açısından dünyada 34. sırada yer alır. Vikipedi

Uğur Yücel evlendi mi?

Derya AlaboraUğur Yücel / Eşi (e. 1983)Derya Harupçu ya da bilinen adıyla Derya Alabora, Türk oyuncudur. Özellikle Masumiyet filmi, farklı tiyatro gruplarıyla yaptığı tiyatro çalışmaları ve Şaşıfelek Çıkmazı dizisiyle tanınır. Vikipedi

Uğur Yücel kiminle evli?

Derya AlaboraUğur Yücel / Karı (e. 1983)Derya Harupçu ya da bilinen adıyla Derya Alabora, Türk oyuncudur. Özellikle Masumiyet filmi, farklı tiyatro gruplarıyla yaptığı tiyatro çalışmaları ve Şaşıfelek Çıkmazı dizisiyle tanınır. Vikipedi

Uğur Yücel Adanalı mı?

1957 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Vanlıdır. İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü bitirdi ve 1977 yılında tek kişilik bir gösteriyle oyunculuk kariyerine başladı. 1975-1984 yılları arasında Kenter Tiyatrosu, Tef Kabare Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu ve Şan Müzikholü’nde çeşitli oyunlarda oynadı.

Uğur Yücel aslen nereli?

Türkiye’de her kesimden insanın zevkle izlediği bir oyuncu olan Uğur Yücel, kabarelerle başladığı oyunculuk hayatına sinemada devam etmiş ve sadece oyunculukla sınırlı kalmayarak yönetmenlik ve senaristlik dallarında da birçok ödüle layık görülmüştir. Uğur Yücel, 1957 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen van’lıdır.

Şener Şen kimdir nerelidir?

Şener Şen (d. 26 Aralık 1941, Adana), Türk oyuncu.

Uğur Yücel Can Yücel’in oğlu mu?

Oyuncu Derya Alabora ile 1983 yılından bu yana evli olan Uğur Yücel‘in bu evlilikten bir de Can yücel (2)(d.1985) isimli oğlu bulunmakta. 2008 – 2010 yılları arasında yayınlanmış olan Canım Ailem adlı TV dizisindeOzan Güven, Şebnem Bozoklu, Funda Eryiğit, Ezgi Mola, İlker Aksum ile birlikte başrol oynadı.

Uğur Yücel çocuğu var mı?

Can YücelUğur Yücel / Çocukları

Derya Alabora Uğur Yücel boşandı mı?

Derya Alabora‘yla diziyi konuşurken, yıllardır magazincilerin ve onu yakından takip edenlerin merak ettiği soruyu sorduk: “Uğur Yücel ile ayrı mısınız?” yanıtı “Hayır. Ailede bir olay çıkmadığı için magazinin de ilgisini çekmiyoruz. Ayrılmadık. Ayrı da yaşamıyoruz.

Uğur Yücel ve Can Yücel kardeş mi?

Can Yücel , 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Oyuncu Derya Alabora ve oyuncu Uğur Yücel‘in oğludur. Altı yaşından beri elinde kamera olan oğul Yücel, bir dönem sinema eğitimi aldıktan sonra mesleğe alaylı olarak devam etti. 2015 yapımı “Yaktın Ben” adlı sinema filminin yönetmenidir.

Uğur Yücel kimin oğlu?

Can YücelUğur Yücel / Oğlu

Uğur Yücel hayatta mı?

Türkiye’de her kesimden insanın zevkle izlediği bir oyuncu olan Uğur Yücel, kabarelerle başladığı oyunculuk hayatına sinemada devam etmiş ve sadece oyunculukla sınırlı kalmayarak yönetmenlik ve senaristlik dallarında da birçok ödüle layık görülmüştir. Uğur Yücel, 1957 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen van’lıdır.

Şener Şen’in babası Ali Şen nerelidir?

Hayatı Ali Şen 26 Aralık 1918 tarihinde Adana’da doğmuştur. Geçimini Adana’da marangozluk yaparak sağladı.

Şener Şen kaç kez evlendi?

İki kez evlenen Şener Şen, ilk evliliğinden bir kız çocuğu (Bengü Şen (d. 1974)) babasıdır. Muhsin Bey’in çekimleri sırasında tanıştığı Sermin Hürmeriç’le 1989’da ikinci evliliğini yaptı. Çift 1997’de boşandı.

Uğur Yücel ile Can Yücel kardeş mi?

Can Yücel , 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Oyuncu Derya Alabora ve oyuncu Uğur Yücel‘in oğludur.