Sivri Akillilar nerede?

Sivri zekalılar nerede çekildi?

Recep ve eşi Perihan otele geldiğinde milyoner Cemil Bey de ailesiyle beraber tatile gelmiştir. Otelde Cemal Bey’in eşinin mücevherleri çalınınca Zeki ile Metin hırsızı bulmaya çalışmaktadır. Film İzmir Urla Çeşmealtı’ndaki Nebioğlu Tatil Köyü’nde çekilmiştir.

Sivri Akıllılar filmi nerede ne zaman çekildi?

Sivri Akıllılar filmi 1977 yılında İzmir Urla Çeşmealtı’ndaki Türkiye’nin ilk tatil köylerinden biri olan ”Nebioğlu Tatil Köyü”nde çekilmiştir.

Sivri Akıllılar oyuncuları Sibel kimdir?

SİVRİ AKILLILAR OYUNCULARI

  • Zeki Alasya – Zeki.
  • Metin Akpınar – Metin.
  • Gönül Hancı – Sibel.
  • Perran Kutman – Perihan Balyemez.
  • Atilla Pekdemir – Recep Balyemez.
  • Hulusi Kentmen – Recai Türkay.
  • İsmail Hakkı Şen – Celal Bey.
  • Hüseyin Kutman – Müdür Cesim.

Sivri Akıllılar kaç senesinde çekildi?

Başrolünde ülkemizin en sevilen oyuncularından Zeki Alasya ve Metin Akpınar’ın oynadığı 1977 yapımı Sivri Akıllılar filmi bu akşam ekranlara geliyor. İşte İzmir Urla Çeşmealtı’nda çekilen Sivri Akıllılar filminin konusu ve oyuncuları…

Güler misin ağlar mısın filmi nerede çekildi?

Zeki Alasya ve Metin Akpınar Güler misin Ağlar mısın filmi hangi otelde çekildi diye araştırmalar devam ederken dizinin çekildiği otel belli oldu. Ege Bölgesi Aydın ilinin en turistik ilçelerinden bir tanesi Kuşadası’nda çekimler yapılırken burada yer alan bir otelde çekimler tamamlandı.

Akıllılar nerede çekildi?

Başrolünde sinema tarihinin en sevilen oyuncularından Zeki Alasya ve Metin Akpınar’ın yer aldığı 1977 yapımı Sivri Akıllılar filmi bu akşam ekranlara geliyor. İşte, İzmir Urla Çeşmealtı’nda çekilen Sivri Akıllılar filminin konusu ve oyuncuları…

Gülermisin ağlarmısın filmi kaç yılında nerede çekildi?

Güler Misin Ağlar Mısın, Zeki Alasya ve Metin Akpınar’ın başrollerinde oynadığı Osman Fahir Seden’in yönettiği 1975 yılı yapımı Türk filmidir.

Metin Akpınar kaç yaşında?

80 yaşında (2 Kasım 1941)Metin Akpınar / Yaş

Gülermisin ağlarmısın nerede çekildi?

GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN NEREDE ÇEKİLDİ? Güler Misin Ağlar Mısın filmi Kuşadası’nda çekildi. Kayserili iş adamı Cemal, Kuşadası’nda bir otel işletmektedir. Otelde resepsiyonist olarak çalışan Metin ile inşaatta çalışan Zeki ise ayrılmaz iki dosttur.

Guler misin aglar misin nerede?

Güler misin Ağlar mısın filmi Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yer alan bir otelde çekildi. Filmin çekimleri Ege Bölgesi şehirlerinden olan Aydın ilinde ve turistik bir ilçe olan Kuşadası’nda yapıldı.

Metin Akpınar çocuğu var mi?

İzmir’de KİPA ve sonra da Kent Hastanesi’ne ortak oldu. 2020 yılında Metin Akpınar‘ın hayatını konu alan “İyi ki Yapmışım” belgeseli 39. İstanbul Film Festivalinin kapanışında gösterildi. Göksel Özdoğdu ile evli olan Metin Akpınar‘ın çocuğu yoktur. Dört kızkardeşi vardır.

Göksel Özdoğdu kiminle evli?

Uzun yıllar sahne arkadaşı olacak Zeki Alasya ile orada tanıştı. 1961 yılında Göksel Özdoğdu ile evlendi.

Zeki Alasya hangi tarihte öldü?

8 Mayıs 2015Zeki Alasya / Ölüm tarihi

Guler misin Aglarmisin ne zaman cekildi?

Güler Misin Ağlar Mısın, Zeki Alasya ve Metin Akpınar’ın başrollerinde oynadığı Osman Fahir Seden’in yönettiği 1975 yılı yapımı Türk filmidir.

Zeki alasya metin akpınar gülermisin ağlarmısın filmi nerede çekildi?

Güler Misin Ağlar Mısın filmi Kuşadası’nda çekildi. Kayserili iş adamı Cemal, Kuşadası’nda bir otel işletmektedir. Otelde resepsiyonist olarak çalışan Metin ile inşaatta çalışan Zeki ise ayrılmaz iki dosttur.