Spotify öğrenciye kaç TL?

Spotify öğrenci ne kadar 2021?

Daha sonra ayda yalnızca 8,99 TL. İstediğin zaman iptal et. Teklif yalnızca akredite olan yüksek öğrenim kurumlarındaki öğrenciler içindir. Premium’u denemiş olan kullanıcılar bu tekliften yararlanamaz. Spotify Öğrenci İndirim Teklifi Şartlar ve Koşulları geçerlidir.

Spotify öğrenciye nasıl geçilir?

Spotify Öğrenci Üyeliği Nasıl Alınır?

  1. Spotify uygulamasını açın.
  2. Premium üyeliğiniz yoksa menüden Premium seçeneğine tıklayın.
  3. Planları görüntüle seçeneğine tıkladıktan sonra ‘Öğrenci için premium’ seçin ve kullanmaya başla butonuna basın.
  4. Üyelik hesabı yoksa gerekli bilgileri doldurun ve üyelik hesabı açın.

Spotify öğrenci sadece üniversite mi?

Spotify‘dan yapılan açıklamaya göre öğrenci paketi sadece üniversite öğrencilerini kapsıyor. Bu arada öğrencilerin tek yapması gereken, https://www.spotify.com/tr/student adresini ziyaret edip kayıt olmaları.

Spotify öğrenci tek kişilik mi?

Ücretsiz veya yeni bir Spotify kullanıcısıysanız, İndirimli Ay, Öğrenci İndirim Teklifinin etkinleştirilmesi sonrasında başlayacaktır. Öğrenci İndirim Teklifini yalnızca tek bir Spotify hesabı için kullanabilirsiniz.

Spotify öğrenci kimleri kapsıyor?

Spotify‘ın sunduğu öğrenci kampanyası kapsamında üniversite öğrencisi olan her insan P’lik indirimden faydalanabiliyor. Normal ya da premium bir hesabınız var ise P’lik indirimden faydalanmak için direkt olarak öğrenci kampanyasına geçiş yapabiliyor ve P’lik indirimden faydalanabiliyorsunuz.

Spotify öğrenci 2 kişi kullanabilir mi?

Premium Duo, birlikte yaşayan 2 kişinin yararlanabileceği indirimli bir plandır. Plandaki her kişi kendi Premium hesabını kullanır, bu nedenle kimse bir parolasını paylaşmaz ve herkes kendi kaydedilmiş müziklerini ve çalma listelerini tutar.

Spotify kaç TL 2022?

Sonra sadece 17,99 TL/ay. İstediğin zaman iptal et. Hüküm ve koşullar geçerlidir. Premium’u daha önce denemiş olan kullanıcılar 1 aylık ücretsiz tekliften yararlanamaz.

Spotify öğrenci yenileme nasıl yapılır?

Öğrenci indirimin 12 ay sonra sona erdiğinde Premium’un otomatik olarak normal fiyatla devam eder. İndirimin sona ermeden hemen önce hesap sayfandan yenile. Not: İndirimin yenilenmeden önce sona ererse hesap sayfandaki PLANI DEĞİŞTİR bölümüne git ve Premium Öğrenci seçeneğini belirle.

Spotify üniversite indirimi nasıl yapılır?

Premium Öğrenci’yi Edin SheerID tarafından doğrulanmış, desteklenen yüksek okul/üniversite öğrencileri için geçerlidir. Doğrulamak için yüksek okul/üniversite portalında oturum açabilir veya kayıt belgeni yükleyebilirsin. Öğrenci e-posta adresini Spotify hesabına kaydetmen gerekmez.

Spotify öğrenci lise için geçerli mi?

Öğrenci için Premium” paketinin bugün 33 yeni ülkede pazara sunulmasıyla birlikte, toplam 36 ülkede** lise ve üniversite öğrencileri, kendi ülkelerinde ödedikleri lokal fiyatın yarısı kadar ücret ödeyip Spotify Premium hesabı sahibi olabilecek.

Spotify öğrenci kaç yaş?

Geçerli bir yüksek okulda veya üniversitede kayıtlı olan bir öğrenciysen ve 18 yaşından büyüksen yararlanabilirsin. Premium Öğrenci‘yi 4 yıla kadar kullanabilirsin.

Spotify bireysel kaç kişi kullanabilir?

Aynı çatı altında yaşayan aile üyeleri, toplam 6 Premium hesabının keyfini çıkarabilir. 1 ay ücretsiz dene. Sonra ayda yalnızca 29,99 TL. Hüküm ve koşullar geçerlidir.

Spotify öğrenci üyeliği lise için geçerli mi?

Spotify Liseli Öğrenciye İndirimi Yapmıyor Sadece üniversiteliler öğrenci değil. Lise öğrencisiyim iki katı kadar ödeyemeyeceğimden öğrenci indiriminden yararlanayım dedim üniversite adı soruluyor.

Bir Spotify hesabını kaç kişi kullanabilir?

Aynı çatı altında yaşayan aile üyeleri, toplam 6 Premium hesabının keyfini çıkarabilir. 1 ay ücretsiz dene. Sonra ayda yalnızca 29,99 TL. Hüküm ve koşullar geçerlidir.

Spotify 2 telefonda kullanılır mı?

Not: Tek bir hesapla, aynı anda yalnızca bir cihazda çalabilirsin. Uygulamayı masaüstü, cep telefonu ve tablet için indirebilirsin.