SG ne demek askeri?

SG nin açılımı nedir?

Dansite (SG), yoğunluk, kalınlık ve sıklık gibi anlamlara geliyor. İdrar dansitesi de idrar yoğunluğu anlamına gelip, su ile yoğunluğu kıyaslanıyor. Bu test ile idrarın ne kadar yoğun olduğu tespit ediliyor. Kişinin sağlığı ve böbreklerin çalışma düzeni hakkında bilgi veriyor.

Yz ne demek?

6) YT notu, kredisiz derslerin başarı notu olarak verilir. 7) YZ notu, kredisiz derslerde başarısızlık notu olarak verilir.

OYM ne demek?

Özel Yetkili Ağır Ceza Mahkemeleri (ÖYM), Türkiye’nin hukuk sistemindeki yer alan bir mahkeme türü. Devlet Güvenlik Mahkemeleri’nin (DGM) devamı niteliğindedir. Balyoz Davası, Ergenekon davaları ve 2011 Türk futbolu şike davası gibi davalar bu mahkemelerin bilinen davalarındandır.

AMK ne demek Tiktok?

Açık Mert Korkusuz demekmiş…

Sosyal medyada SC ne demek?

ircii ve turevlerinde * show channel kisaltmasi. kanalda kim var kim yok gosterir.

Yz ne demek universite?

2) YZ (yetersiz) notu; not ortalamalarına katılmayan derslerde başarı göstermeyen öğrencilere verilir. 3) Muaf Notu; yatay veya dikey geçiş yolu ile Üniversiteye gelen öğrencilere, evvelce almış oldukları ve ilgili yönetim kurulu tarafından denklikleri kabul edilen dersler için verilir.

FF YZ DZ ne demek?

YT: Yeterli, YZ: Yetersiz, harf notlu değerlendirmeler de yapılabilir. aa) DZ harf notu; devam zorunluluğu bulunan derslere devam koşulunu sağlamayan öğrenciye verilir. DZ notu; FF veya YZ harf notuyla eşdeğerdir. bb) KL harf notu; programdan kaldırılan dersler için verilir.

KK ne demek Sosyal Medya?

Sosyal medyada ve internet ortamında KK kısaltması “tamam, tamam çok iyi, onaylanmış” manasında kullanılmaktadır. Çoğunlukla konuşmanın sonunda kullanılan kısaltılmış bir cevaptır. Başka bir anlatımla KK çevrimiçi kısaltması “mesajın onaylandığı” manasına gelir.

KH ve KH TK ne demek?

k.k.k. dst. kt. gr. kom. kh ve kh. blg. : kara kuvvetleri komutanlığı destek kıtaları grup komutanlığı kıt’a karargah bölüğü.

Amk sosyal medya ne demek?

Youtube, Instagram, Facebook, Twitter gibi yerlerde sıkça karşılaştığımız aq, mk ve amk kısaltmalarının hepsi aynı anlama gelir. Bazı insanlar bu kısaltmaların bir küfürlü cümleyi anlatmadığını tepki vermek için kullanıldığını savunmaktadır.

MK küfür ne demek?

Mk: Minik kuş. Art niyet aramak manasız. swh. Kızlarımızında kullandığı bir küfürdür. “amq” versiyonunu akıllara getirir.

SC kısaltması ne demek?

ircii ve turevlerinde * show channel kisaltmasi. kanalda kim var kim yok gosterir.

SC hangi sosyal medya?

Centipat. Kaç kişide oldu görüyorum, genelde kızlar yapıyor. Instagram biosuna “sc/ (kullanıcı adlarını)” falan yazıyorlar.

1.6 AKTS kaç saat eder?

Öğrenci İş Yükünün Hesaplanması Planlanan bütün öğretim ve değerlendirme etkinliklerini içerir. 1 AKTS = 25 – 30 saatlik iş yüküne karşılık gelir. Amasya Üniversitesi’nde bu süre 30 saat olarak belirlenmiştir.

FF notu kaç puan?

4’lük not sistemine

Harfli Notu Katsayısı 100 puan Üzerinden Değeri
CC 2,25 60-64
DD 2,00 50-59
FD 1,00 30-49
FF 0,00 0-29