Thincal ilacı kimler kullanamaz?

Thincal yan etkileri nelerdir?

THİNCAL kullanırken zayıflık, kaşıntı, sarılık, koyu renkli idrar, açık renkli dışkı veya sağ üst kadranda ağrı gibi belirtileriniz olursa doktorunuza bildiriniz. Eğer bu kullanma talimatında bahsi geçmeyen herhangi bir yan etki ile karşılaşırsanız doktorunuzu veya eczacınızı bilgilendiriniz.

Thincal kaç ay kullanılmalı?

Thincal ne kadar kullanılmalıdır sorusunun yanıtını hekiminiz size bildirecektir. Tedaviyi doktor gözetiminde kesmeli ve erken bırakmamalısınız. Kilo kaybı, doğal süreç olarak 2 hafta içinde başlar ve Thincal zayıflama hapı tedavisi ile 6-12 ay devam eder.

Thincal nedir ne işe yarar?

THİNCAL obezite tedavisinde kullanılan yeni bir ilaçtır. THİNCAL etkin maddesi Orlistat’dır. Mavi kapsüller içerisinde beyaz pellet halinde olan 120 mg Orlistat etkin maddesini içerir. 42 ve 84 kapsül içeren blister ambalajlarda piyasaya sunulmuştur.

Zayıflama ilaçlarının zararları nelerdir?

Diğer bir yan etkisi de, yüksek tansiyon ve çarpıntıya yol açmasıdır. Aynı zamanda ishal, uykusuzluk, baş ağrısı, mide bulantısı, kusma, kabızlık, ağız kuruması ve baş dönmesi gibi problemleri de beraberinde getirerek ciddi rahatsızlıklara sebebiyet verir.

Thincal mide bulantısı yapar mı?

aşağıdaki yan etkiler bildirilmiştir, ancak görülme sıklığı bilinmemektedir. alerjik reaksiyonlar. ana belirtiler, kaşıntı, kızarıklık, döküntü (çevresi renksiz ya da kırmızımsı renkte olan kaşıntılı cilt lekeleri), soluk almada zorlanma, bulantı, kusma ve kendini kötü hissetme.

Orlistat kaç kilo verdirir?

Bir yıllık çalışmalarda orlistat günde 18.5 g yağ atılmasını sağlamakta, bu da 6 ayda yaklaşık 3 kg verilmesi ile sonlanmaktadır.

Thincal 120 mg kimler kullanamaz?

Kronik malabsorbsiyon sendromu olan hastalarda, Kolestazı olanlarda, Emziren annelerde ve hamilelerde, Orlistat veya kapsülde bulunan diğer maddelerden birine aşırı duyarlılığı olan kişilerde kontrendikedir.

Thincal fiyatı ne kadar?

THINCAL 120 mg 84 kapsül 2022 YILI FİYATLARI

Etken Madde Orlistat 214.31 TL
Geri Ödeme Kodu A11457 198.43 TL
Reçete Durumu Reçeteli Satılır 214.31 TL
İthal / İmal İmal [ Ref.Ülke :Yunanistan ] 169.89 TL
Ruhsat Sahibi Firma Koçak Farma İlaç ve Kimya Sanayi A.Ş.

Zayıflamak için hangi ilacı kullanmalıyım?

En İyi Kilo Verme Hapları

  • Piperinox – Bugün Deneyin. …
  • Keto Actives – Bugün Deneyin. …
  • PhenQ – Bugün Deneyin. …
  • Anvarol – Bugün Deneyin. …
  • Fast Burn Extreme – Bugün Deneyin. …
  • Instant Knockout – Bugün Deneyin. …
  • BurnBooster – Bugün Deneyin. …
  • Clenbutrol – Bugün Deneyin.

Zayıflama Hapları Zararlı mıdır?

Zayıflama haplarının bilinen en büyük zararı böbreklere olmaktadır. Bu tarz bitkisel ürünlerin böbrek yolu ile atıldığını yeterince su içilmediği taktirde böbrek deformasyonuna ağrı ve kramplara neden olduğu görülmektedir. Her ne olursa olsun hekim ve diyetisyenlerin asla onay vermediği zayıflama yöntemidir.

Zayıflama hapları güvenli mi?

Amaç hem obeziteyi önlemek hem de obeziteden dolayı oluşabilecek sağlık sorunlarını ortadan kaldırmaktır. Fakat sonuç hiç de istenilen gibi olmamış ve piyasaya süren ilaçların bazılarında çok ciddi kalp ve damar hastalıkları yan etkileri oluşmuştur.

Zayıflamak için hangi şeker ilacı?

Bahsedildiği şekilde glifor genellikle obezite yaşayan ve insülin direnci olan hastalarda kullanılan bir ilaçtır. İlaç kan şekeri-insülin dengesini sağlamak ile birlikte daha uzun bir süre tok kalmanıza olanak tanır. Kan şekeri düşüklüğünü önleyerek, yeme ataklarını durdurur ve kilo vermeye yardımcı olur.

Orlistat nedir yan etkileri?

Orlistat ile görülen istenmeyen yan etkilerin çoğunluğu gastrointestinal sistemle ilgilidir. Abdominal ağrı ve rahatsızlık hissi, diş ve gingiva bozuklukları, solunum yolu infeksiyonları, baş ağrısı, menstrüel düzensizlikler, anksiyete, yorgunluk, üriner traktus bozuklukları bildirilmiştir.

En iyi zayıflama hapı hangisi?

En İyi Kilo Verme Hapları

  • Piperinox – Bugün Deneyin. …
  • Keto Actives – Bugün Deneyin. …
  • PhenQ – Bugün Deneyin. …
  • Anvarol – Bugün Deneyin. …
  • Fast Burn Extreme – Bugün Deneyin. …
  • Instant Knockout – Bugün Deneyin. …
  • BurnBooster – Bugün Deneyin. …
  • Clenbutrol – Bugün Deneyin.

Orlistat nedir zararları?

Bu ilaç, şiddetli karaciğer yetmezliği, akut pankreas yetmezliği ve akut böbrek yetmezliği ile ilişkilendirilmiştir. Orlistat, yağın vücut tarafından absorbe edilmesini bağırsak kanalında önlemektedir. Bu ilacın vücut tarafından absorbe edilmeyerek bağırsakta kaldığı genel olarak kabul edilmektedir.