PS Store indirimleri ne zaman 2021?

PS Store yaz indirimleri 2021 ne zaman?

PlayStation Mağazası’nın sıradaki indirim tarihi belli oldu. PlayStation 4 ve 5 için oyun almak isteyen oyuncular için 21 Temmuz’da Yaz İndirimleri başlayacak.

PS Store indirimleri ne zaman bitecek?

Bu yüzden güzel bir indirim olduğunu söyleyebiliriz. İndirimlerin tamamını burada bulabilirsiniz. Aşağıda da öne çıkan oyunları görebilirsiniz. İndirimlerin son tarihi 3 Mart 2022.

PS4 ne zaman indirime girecek?

Sony’nin Days of Play indirimleri önümüzdeki hafta başlıyor. Yüzlerce oyunun indirime gireceği kampanya dönemi 26 Mayıs’ta start verecek ve 9 Haziran’da sona erecek. Sony PS4 ve PS5 oyunlarında da indirimler olacağını doğruladı.

PlayStation Ocak indirimleri ne zaman bitiyor?

İndirimlere baktığımızda indirimlerin Sıcak Fırsatlar, Çok oyunculu oyunlar ve Eklentiler başlıkları altında 3 farklı kategoriye ayrıldığını görüyoruz. Genel olarak baktığımızdaysa birçok önemli oyunun da indirime girdiğini görebiliyoruz. İndirimlerin son tarihi 8 Ocak.

PS kış indirimleri ne zaman?

23 Aralık’a kadar indirimler devam edecek. PlayStation Store Yıl Sonu Fırsatları, Aralık ayı boyunca decam edecek ve 23 Aralık tarihinde son bulacak.

PS Store Black Friday 2021 ne zaman?

Şu anda indirimler Sıcak Fırsatlar, PS5 Versiyonu Dahildir ve En Çok Satanlar olarak üç bölüme ayrılmış durumda. PS5 versiyonu dahildir kısmında bulunan oyunları satın aldığınzda oyunun hem PS4 hem de PS5 versiyonuna sahip oluyorsunuz. İndirimlerin son tarihi 30 Kasım 2021.

PS ne demek açılımı?

postscript’in kisaltmasi.

PS4 yaz indirimi ne zaman bitiyor?

Yaz indirimleri 20 Ağustos TSİ 02.00’da sona erecek. Kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Aşağıda dikkat çeken yapımları listeledik.

PS Store indirimleri ne zaman 2020?

PlayStation geçtiğimiz saatlerde sıradaki büyük indirimlerini başlayacağı tarihi açıkladı. PlayStation Store‘daki yeni indirimler 22 Aralık’ta başlayacak.

PS Store yılbaşı indirimi 2021 ne zaman?

23 Aralık’a kadar indirimler devam edecek. PlayStation Store Yıl Sonu Fırsatları, Aralık ayı boyunca decam edecek ve 23 Aralık tarihinde son bulacak. Siz de buradan indirimlere göz atabilirsiniz.

Black Friday ne zaman PS Store?

Fiyatlar Belli Oldu. Son olarak Black Friday‘de Ps Store platformunda çok sayıda oyun indirime girdi. İşte öne çıkan indirimli oyunların listesi. PlayStation Store‘daki indirimler 29 Kasım’a kadar devam edecek.

Kara Cuma indirimleri ne zaman 2021?

Black Friday bu yıl 26 Kasım 2021 Cuma gününe denk gelecek. Birçok alışveriş firması ilgili hafta boyunca indirim kampanyaları düzenleyecek.

PS notu nedir?

Ön lisans ve lisans programlarında; A-, B+, B, B-, C+, C, C-, D+ ve D notlarının PS (Başarılı) notuna, F ve D- notları PU (Başarısız) notuna karşılık gelmektedir.

Internette PS ne demek?

23. PS, postscript kelimesinin kısaltması. ‘Dipnot’ anlamına gelen kelime ekstra notlar ve bilgiler eklemek için kullanılıyor.

PS Store yaz indirimleri ne zaman 2020?

Yaz indirimleri 20 Ağustos TSİ 02.00’da sona erecek. Kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Aşağıda dikkat çeken yapımları listeledik.