Yavuz Bingöl Zerda dizisinden neden ayrıldı?

Zerda dizisinde Şahin ağayı kim öldürdü?

Böylelikle Şahin Ağa, 39’uncu Bölüm’de Zerda‘nın kuması Akgül (Füsun Kostak) tarafından vurularak öldürülecek.

Zerda dizisi kaç bölüm sürdü?

Sona erdi. Zerda, 2002-2004 yılları arasında atv’de yayınlanan Türk drama televizyon dizisidir. 65 bölüm sürmüştür. Başrollerinde Ece Uslu ve Yavuz Bingöl vardır.

Zerda hangi köyde çekildi?

Zerda‘nın çekimleri sürüyor. Yavuz Bingöl, Burak Sergen ve Ece Uslu’nun rol aldığı dizinin çekimleri, Gaziantep’in Nurdağı İlçesi’ne bağlı Sakçagözü Beldesi’nde sürdürülüyor.

Zerda kac yilinda basladi?

26 Eylül 2002Zerda / İlk bölüm yayın tarihi

Hurşit Ağa Konağı nerede?

Gaziantep’in Nurdağı ilçesine bağlı Sakçagözü beldesinde 1916 yılında yapılan Hurşit Ağa Konağı, Zerda dizisinin yanı sıra bir çok filme de ev sahipliği yaptı.

Zerda dizisi hangi konakta çekildi?

Sakçagözü Beldesi’ndeki Hurşit Ağa Konağı‘nda ve şelalenin bulunduğu alanda yapılan çekimler, belde halkının büyük ilgisini çekiyor. Yavuz Bingöl’ün Şahin Ağa, Burak Sergen’in Mahmut Ağa rolü ile yer aldığı dizi filme adını veren Zerda‘yı ise Ece Uslu oynuyor.

Zerda dizisi hangi şehirde çekildi?

Gaziantep’in Nurdağı ilçesine bağlı Sakçagözü beldesinde 1916 yılında yapılan Hurşit Ağa Konağı, Zerda dizisinin yanı sıra bir çok filme de ev sahipliği yaptı.

Hurşit Aga kimdir?

Hurşit Ağa, yörenin en büyük ailesinin başıdır ve çok geniş arazilerin sahibidir. Hurşit Ağa‘nın köyü Keferdiz yakınlarındaki hanını çalıştıran Mücrimî, hanın kazancını günlük olarak Hurşit Ağa‘ya götürür. … Âşık Nesimi Çimen’in kayınbabası olan Cafer Ağa, sürekli Mücrimî’nin yanına gelip gitmektedir.

Asmalı Konak filmi nerede çekildi?

Dizinin çekildiği iki mekan da Ürgüp’tedir. İlk konak yani Old Greek House dediğimiz yer Ürgüp’ten 5 kilometre ilerleyip Mustafapaşa’ya gitmeniz gerekecek. Diziyi çektikleri ikinci mekan ise Ürgüp merkezinden 800 metre mesafededir.

Zerda hangi şehirde?

Gaziantep’in Nurdağı İlçesi’nde Zerda Dizisi’nin çekildiği tarihi Hurşit Ağa Konağı, yandı.

Hurşit Dağı Nerede?

Hurşit Dağı – Nurdağı, Gaziantep.

Asmalı Konak hangi köyde?

Burada sizleri hemen bilgilendirelim, dizinin çekimleri iki farklı konakta yapılmıştır. Konaklardan biri Ürgüp merkezde iken, diğer konak ise Ürgüp’e 5 km uzaklıkta bulunan Mustafapaşa Beldesi’nde bulunmaktadır.

Mardinde hangi diziler çekildi?

Mardin GZT

  • MARDİN MÜNİH HATTI – TRT.
  • SALKIM HANIMIN TANELERİ – FİLM.
  • DELİ YÜREK – FİLM.
  • BERİVAN – KANAL D.
  • AŞKA SÜRGÜN – ATV.
  • HİÇBİR YERDE – FİLM.
  • AZAP YOLU – ATV.
  • AĞA KIZI – KANAL D.

Zerda ne anlama gelir?

Farsça kökenli bir isimdir. Bu ismin manası ise altın gibi sarı anlamına gelir. Bunun yanı sıra Zerda isminin bir anlamı daha vardır. Bu diğer anlamı ise kayısı çiçeği şeklinde kendini göstermektedir.

Akyokuş geçidi nerede?

Akyokuş Geçidi – Sakçagöz – Atalar arası