Yargının parsı kim?

Yargı dizisindeki Pars kim?

Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisinin sevilen karakteri savcı Pars karakterine hayat vermektedir.

Yargı dizisindeki Savcı kim?

Peki, Yargı dizisinin Derya’sı Şükran Ovalı kimdir? Kanal D ekranlarının sevilen ve en çok izlenen dizisi Yargı oyuncu kadrosunda Şükran Ovalı, Savcı Derya rolü ile dahil oldu. Güzel oyuncu, son olarak Şeref Bey adlı internet dizisinde yer almıştı.

Yargı Pars kaç yaşında?

Mehmet Yılmaz Ak, 35 yaşındadır. Sinema ve dizi oyuncusu, oyun yazarı. 177 cm boyunda ve 75 kg. 8 Şubat 1986, Diyarbakır doğumlu.

Yargı Ceylin kimdir?

Yargı dizisi ile son döneme damga vuran isimlerden biri olan Pınar Deniz 4 Kasım 1993 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana’da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya’da büyüdü.

Yargıdaki Ilgaz kaç yaşında?

Kaan Urgancıoğlu, 8 Mayıs 1981’de Aydın’da doğdu. Baba tarafı İzmir, Tireli, anne tarafı Arap ve Arnavut kökenlidir. Ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji’nde, liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji’nde bitirdi. Yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü’nde 2007 yılında tamamladı.

Kaan Urgancıoğlu oğlu kaç yaşında?

40 yaşında (8 Mayıs 1981)Kaan Urgancıoğlu / Yaş

Yargidaki Pars hangi dizilerde oynadı?

YargıPars Seçkin / TV dizisiYargı, Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, ilk bölümü 19 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan dram, psikolojik gerilim, polisiye ve hukuk türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz paylaşmaktadır. Vikipedi

Yargı Sarp kim?

Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisi oyuncuları arasında yer alıyor. Yargı dizisinde Pars’ı canlandıran Mehmet Yılmaz Ak birçok dizide rol almıştır.

Yargıdaki Sarp Kimdir?

Mehmet Yılmaz Ak 8 Şubat 1986 yılında Diyarbakır’da doğdu. Oyunculuğun yanında oyun yazarı da olan Mehmet Yılmaz Ak, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur.

Yargı Ceylin kaç yaşında?

Pınar Deniz, 10 Kasım 1993’te Adana’da doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana’da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya’da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde okumuş fakat mezun olmamıştır.

Yargıdaki Uğur Arslan nereli?

Uğur Aslan 9 Şubat 1972’de Hatay’ın Reyhanlı ilçesine bağlı Melekli köyünde dokuz çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak doğdu. İlk ve orta öğrenimini Reyhanlı Devlet Parasız Yatılı Okulunda, liseyi ise Antakya Ticaret Lisesinde tamamladı.

Yargı Ceylin annesi kimdir?

GÜL ERGUVAN Gül, Ceylin‘in annesi. Ev hanımıdır. Her ne kadar pasif bir karakter gibi görünse de aslında göründüğünden daha manipülatör biridir. İstediklerini yaptırmak için seçtiği yol ise sürekli hastaymış gibi davranmaktır.

Pınar Deniz Alevi mi?

4 Kasım 1993 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Pınar Deniz, Arap kökenlidir.

Yargı Kaan Urgancıoğlu kaç yaşında?

Kaan Urgancıoğlu 8 Mayıs 1981’de Aydın’da dünyaya geldi. Annesi Arap ve Arnavut kökenli, babası ise aslen İzmir Tireli’dir. İlk öğreniminin ardından İzmir Özel Türk Koleji’nde orta okulu tamamladı.

Pınar Deniz nereli?

Pınar Deniz, 4 Kasım 1993’te Adana’da doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana’da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya’da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Anneannesini COVID-19 pandemisi sırasında kaybetti.