Ps ne anlama gelir?

PS notu nedir?

Ön lisans ve lisans programlarında; A-, B+, B, B-, C+, C, C-, D+ ve D notlarının PS (Başarılı) notuna, F ve D- notları PU (Başarısız) notuna karşılık gelmektedir.

Internette PS ne demek?

23. PS, postscript kelimesinin kısaltması. ‘Dipnot’ anlamına gelen kelime ekstra notlar ve bilgiler eklemek için kullanılıyor.

PS ne demek playstation?

3- Sony’nin çıkardığı televizyonlara bağlanarak oyun oynanabilen oyun konsollarına verdiği ad Playstation‘dır. Playstation piyasada kısaca “Ps” olarak bilinmektedir. Örneğin; Ps 1, Ps 2, Ps 3 gibi. 4- Ps, PostScript’in kısaltılmışı olarakta kullanılır.

Araç ekranında PS ne demek?

Güç ya da kuvvet kelimesinin Almaca karşılığı stärke. İkisi yan yana gelince de ortaya çıkan kelime beygir gücü. Araçlarda beygir gücü ya da at gücü çok önemlidir. Tanımlanmasında ise PS kelimesi kullanılabilir.

PS oyunu ne demek?

PlayStation (Japonca: プレイステーション – Pureisutēshon; resmî olarak PS şeklinde kısaltılır), Sony Computer Entertainment tarafından geliştirilen video oyun konsolu serisi markası. İlk olarak 3 Aralık 1994 tarihinde, Japonya’da tanıtılan marka kapsamında beşinci, altıncı ve yedinci nesil video oyun konsolları üretildi.

Esnek not sistemi ne demek?

Esnek Not Sistemi nedir? lisans ve lisans öğrencileri, “A” harf notu hariç alınan, A-, B+, B, B-, C+, C, C-,D+ ve D notlarının “S (Satisfactory/Başarılı)” notuna dönüşmesi, “F” notunun ise “U (Unsatisfactory/Başarısız)” notuna dönüştürülmesi için yazılı talepte bulunabileceklerdir.

Ingilizce PS kısaltması ne demek?

P.S. | Amerikan İngilizcesi Sözlüğü P.S. abbreviation for postscript: P.S.

1 PS kaç beygir eder?

1 PS = 0.986 HP olarak alınır ve 0.986 ile çarpılır. 400ps x 0.986 = 394.4 HP değeri ortaya çıkar. Alman DIN ölçüsüne geçildiğinde 400 PS İngiliz normunda 5.6 PS daha düşük ve 394.4 HP değerine eşittir.

1 PS kaç HP?

1 PS = 0.986 HP olarak alınır ve 0.986 ile çarpılır. 400ps x 0.986 = 394.4 HP değeri ortaya çıkar. Alman DIN ölçüsüne geçildiğinde 400 PS İngiliz normunda 5.6 PS daha düşük ve 394.4 HP değerine eşittir.

PS ve HP arasında ne fark var?

1 HP = 1.014 PS. 1 PS = 0.986 HP.

PS kime ait?

PlayStation (Japonca: プレイステーション – Pureisutēshon; resmî olarak PS şeklinde kısaltılır), Sony Computer Entertainment tarafından geliştirilen video oyun konsolu serisi markası.

Esnek not sistemi nedir Yaşar Üniversitesi?

Esnek Not Sistemi nedir? ENS, geçer harf notlarının, başarılı harf notuna dönüşmesidir. Buna göre ön lisans ve lisans öğrencileri, 2021-2022 Güz/Bahar Dönemleri ile 2021-2022 Yaz Okulunda alınan derslerin harf notlarının ilanından sonra, aşağıdaki belirtilen koşullara göre başvuru yapabilir.

Harf notlarında ı ne demek?

I notu: Hastalık veya geçerli başka bir nedenle başarı notu oluşmamış öğrencilere verilir. Bir dersten (I) notu alan öğrenciye, eksiklerini tamamlamak üzere yarıyıl için belirlenmiş son sınavın bitiminden itibaren onbeş gün süre tanınır.

PlayStation kısaltması nasıl yazılır?

ps” başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. dünyanın en fazla tercih edilen oyun konsolu olan playstation‘ın da kısaltmasıdır .

PC kısaltması ne demek?

Kişisel bilgisayar, Personal Computer, kişisel bilgisayarı belirten kısaltma.