Türk dizileri hangi ülkelerde izleniyor?

Yargı dizisi Yurtdışında izleniyor mu?

Ay Yapım tarafından çekilen Yargı, ilk kez yabancı bir ülkede yayınlanacak. Diğer dizilerin aksine bir uyarlama olmayan ve senaryosu tamamen Türk üretimi olan Yargı, senarist Sema Ergenekon’un bir yıldan uzun süren derin bir araştırmasının sonucu. Tamamen Türk üretimi olması da büyük bir gurur kaynağı.

En çok izlenen Türk dizisi hangisi?

Türk dizilerinin zirveye doğru yükselişi En fazla gelir sağlayan Türk dizileri arasında, “Kara Para Aşk”, “Kuzey Güney”, “Karadayı”, “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”, “Adını Feriha Koydum”, “Gümüş”, “Fatma Gülün Suçu Ne?”, “Ezel”, “Aşk-ı Memnu”, “Diriliş Ertuğrul”, “Kara Sevda”nın yer aldığı ifade ediliyor.

Masumlar Apartmanı yurtdışına satıldı mı?

Masumlar Apartmanı‘, ‘paket halinde’ Balkan ülkelerine satıldı. Arnavutluk, Hırvatistan, Kosova, Romanya, Karadağ, Bosna-Hersek ve Kuzey Makedonya bu dizinin yayın haklarını satın aldı.

Ezel Dizisi hangi ülkelerde gösteriliyor?

Diğer ülkelerde gösterimi

Ülke Kanal(lar) Gösterim tarihi
Suudi Arabistan MBC4 2012
Irak Kurdsat 2016-2017
Slovakya TV Doma 2012
Sırbistan Prva 2012

Yargı dizisi hangi ülkeden?

Yargı, Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, ilk bölümü 19 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan dram, psikolojik gerilim ve polisiye türündeki Türk televizyon dizisidir.

Sadakatsiz dizisi Hangi ülkelerde yayınlanıyor?

Uluslararası dağıtım

Ülke Kanal İsim
İspanya Antenna İnfiel
İsrail נבגדת
Hırvatistan NovaTV Nevjera
Şili Mega Traicionada

En iyi Türk dizileri hangisi?

  • Şahsiyet. Dram, Gerilim. Oyuncular: Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger. …
  • Leyla ile Mecnun. Komedi, Romantik. Oyuncular: Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan, Köksal Engür. …
  • Kanıt. Dedektif. …
  • Kardeş Payı Komedi. …
  • Masum. Dram, Gerilim, İnternet Dizisi. …
  • İşler Güçler. Komedi. …
  • Yedi Numara. Dramatik komedi, Aile. …
  • Behzat Ç. Aksiyon, Dedektif.

Trt’nin en çok izlenen dizisi hangisi?

İlk 100’ün birincisi “Teşkilat” TRT 1 dizileri 2021 yılı ilk 100 ortalama program sıralamasında da AB Grubu ve ABC1+20 Yaş kategorilerinde zirvede yer aldı. Buna göre AB grubunda Teşkilat 1’inci, Masumlar Apartmanı 2’nci, Uyanış Büyük Selçuklu ise 3’üncü sırada yer alarak TRT 1 dizileri ilk üç sırayı kapatmış oldu.

Masumlar Apartmanı kaç ülkede?

Masumlar Apartmanı
Ülke Türkiye
Dili Türkçe
Sezon sayısı 2
Bölüm sayısı 61 (bölümleri listesi)

Masumlar Apartmanı kaç yılında yaşanmış?

Çöp Ev hikayesinde Safiye, Gülben ve Neriman kardeşlerin hayatı konu alınıyor. 2003 yılında basılan bu kitap aslında 1990’lı yıllarda Ankara’dan geçen gerçek bir hikayeyi anlatıyor.

Ezel kaç ülkeye satıldı?

Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere Yiğit Özşener, Barış Falay, Haluk Bilginer ve Tuncel Kurtiz’in hafızalara kazınan performanslarıyla büyük ilgi uyandıran Ezel, ilk sezonunun yayınlandığı 2009 yılından bu yana 150 ülkeye satıldı.

Sadakatsiz kaç ülkede yayınlanıyor?

Medyapım ve Mednova imzalı dizinin ikinci sezonu 65 ülkede yayınlanıyor. Sadakatsiz, birinci sezonunda yakaladığı başarısını ikinci sezonunda da katlayarak sürdürüyor. Yurt dışında da büyük ilgi gören yapım, dünyada 65 ülkeye, Latin Amerika’ da ise yedi ülkeye satıldı.

Yargı dizisi nereden esinlendi?

YARGI DİZİSİ UYARLAMA MI? Dizinin uyarlama olmasına yönelik bir bilgi bulunmamakta. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizinin senaryosunu ise Sema Ergenekon kaleme alıyor.

Yargı dizisi nereden uyarlama?

Senaryosunu Sema Ergenekon’un yazdığı diziyi Ali Bilgin yönetiyor. Psikolojik gerilim ve polisiye türündeki dizi Kanal D ekranlarında yer alıyor. Yargı dizisi uyarlama değil.

Sadakatsiz dizisi kaç ülkede yayınlanıyor?

Medyapım ve Mednova imzalı dizinin ikinci sezonu 65 ülkede yayınlanıyor. Sadakatsiz, birinci sezonunda yakaladığı başarısını ikinci sezonunda da katlayarak sürdürüyor. Yurt dışında da büyük ilgi gören yapım, dünyada 65 ülkeye, Latin Amerika’ da ise yedi ülkeye satıldı.