9 Ocak kısıtlama var mı?

Saat 9 da yasak var mi?

AKŞAM 9‘DAN SONRA YASAK VAR MI? Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, düşük ve orta riskli illerde tamamen kalkarken yüksek ve çok yüksek illerde bir müddet daha pazar günü devam edecek. ‘ dedi. Hafta içi kısıtlaması ise 22.00-05.00 saatleri arasında devam edecek.

Akşam 9 yasağı ne zaman kalkacak?

Buna göre; 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 22:00’de başlayan sokak kısıtlaması 8 Haziran 2021 Salı günü saat 05:00’te sona erecek. 8 Haziran 2021 Salı günü saat 22:00’de başlayacak olan sokak kısıtlaması 9 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 05:00’te tamamlanacak.

2021 Aralık yasak var mı?

Geçen sene artan koronavirüs vakaları sebebiyle kısıtlamalar uygulanırken bu seneki omicron varyantı ise endişeye sebep oluyor. Konuyla ilgili İstanbul il Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, yılbaşında yeni bir kısıtlama veya kapanmanın söz konusu olmadığını söyledi.

65 yaş üstü Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

– Aşı hakkı bulunmasına rağmen aşı olmayan 65 yaş ve üzeri kişiler hafta içi günlerde sadece 10.00-14.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek olup, hafta sonları tam gün sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olacaklar. – Kreşler ve anaokulları faaliyetlerine devam edecek.

Akşam 9 dan sonra yasak kalktı mı?

Sokağa çıkma yasağı 21 Haziran tarihli Kabine Toplantısı ile resmen kaldırıldı. 1 Temmuz itibariyle sokağa çıkma yasağı ile ilgili tüm yasakların kaldırılacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta içi 22.00′dan sonra devam eden ve pazar günleri tüm gün gerçekleşen sokağa çıkma yasağının da kalktığını vurguladı.

Akşam 9 yasağı ne zaman bitiyor 2021?

*Sokağa Çıkma Kısıtlaması Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’da başlayıp 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’de bitecek şekilde tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

1 Haziran 2021 yasaklar kalkıyor mu?

Erdoğan, 1 Haziran‘dan itibaren şehirler arası seyahat yasağını kaldırılacağını ve restoran, kafe, pastaneler, spor salonu gibi birçok işletmenin de yeniden açılacağını belirtti. Erdoğan’ın yasaklara ilişkin yaptığı açıklamalar şöyle: “Şehirlerarası seyahat sınırlaması 1 Haziran‘dan itibaren tamamıyla kaldırılmıştır.

Hafta içi kısıtlama var mı?

İçişleri Bakanlığı, valiliklere gönderdiği “Sokağa Çıkma Kısıtlamaları” konulu genelge kapsamında, yeni bir karar alınıncaya kadar hafta içi saat 21.00-05.00, hafta sonu cuma 21.00’den pazartesi 05.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağını belirtti.

Bu yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzasıyla güvenlik önlemlerini içeren “Yılbaşı Tedbirleri” konulu genelgede “Yılbaşında sokağa çıkma yasağı” maddesi bulunmuyor. Yılbaşı günü 31 Aralık’ta sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak.

Yılbaşında yasaklar olacak mı?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzasıyla güvenlik önlemlerini içeren “Yılbaşı Tedbirleri” konulu genelgede sokağa çıkma yasağı yer almıyor. Böylece uzun yanıtı uzun zamandır merak edilen soru yanıt buldu; yılbaşında sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak.

65 yaş üstü pazar günü sokağa çıkabilecek mi?

65 yaş üstü vatandaşlar belirli gün ve saat aralığında dışarı çıkabiliyorlar. … Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘65 yaş ve üstünün sokağa çıkma sınırlaması ve pazar günleri 14.00-20.00 saatleri arasında istisna kapsamında olma uygulaması devam edecek.

Pazar günü 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı var mı?

Aşı hakkı bulunmasına rağmen aşı olmayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız pazar günleri dışındaki diğer günlerde sadece 10.00-14.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecekler; pazar günleri ise tam gün sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olacaklardır.

1 Haziran sokağa çıkma yasağı var mı?

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre 1 Haziran‘a kadar, haftaiçleri akşam dokuzdan sabah beşe kadar ve haftasonlarının tamamını kapsayacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya devam ediyor.

Akşamları sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Hafta içi sokağa çıkma yasağı kaldırıldı ancak karar 1 Temmuz’dan itibaren uygulanacak. Kabine toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan sokağa çıkma yasağının 1 Temmuz’da biteceğini duyurdu. Hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri 22.00’den başlayarak saat 05.00’da sona erecek şekilde uygulanıyordu.

1 Haziran yasaklar kalkiyor mu?

Erdoğan, 1 Haziran‘dan itibaren şehirler arası seyahat yasağını kaldırılacağını ve restoran, kafe, pastaneler, spor salonu gibi birçok işletmenin de yeniden açılacağını belirtti. Erdoğan’ın yasaklara ilişkin yaptığı açıklamalar şöyle: “Şehirlerarası seyahat sınırlaması 1 Haziran‘dan itibaren tamamıyla kaldırılmıştır.