Yargı dizisindeki komiserin ismi ne?

Yargı dizisi pırıl kimdir?

Terazi burcu olan Başak Gümülcinelioğlu, boyu 1.65 ve kilosu 49 kg’dır. Rol aldığı film ve diziler: 2020/2021- Sen Çal Kapımı/ Pırıl Baytekin.

Yargıdaki polisin ismi ne?

EREN DUMAN İyi bir polistir. Gözü karadır. Mesleğinden ötürü networkü çok geniştir. Ağzı iyi laf yapar.

Emir komiser kimdir?

Uğur Aslan 2017-2018 yılları arasında yayınlanan ve başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül’ün yer aldığı Kara Sevda dizisinde Fikret rolüne hayat verdi. Fenomen dizi Çukur’da ise ‘Emir Varol’ rolü ile boy gösterdi.

Eren Komiser Uğur Arslan nereli?

Uğur Aslan, 9 Şubat 1972 tarihinde Hatay’da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur.

Kaan Urgancıoğlu oğlu kaç yaşında?

40 yaşında (8 Mayıs 1981)Kaan Urgancıoğlu / Yaş

Yargı Uğur Aslan kimdir?

Uğur Aslan 9 Şubat 1972’de Hatay’ın Reyhanlı ilçesine bağlı Melekli köyünde dokuz çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak doğdu. İlk ve orta öğrenimini Reyhanlı Devlet Parasız Yatılı Okulunda, liseyi ise Antakya Ticaret Lisesinde tamamladı.

Yargıdaki Ceylinin gerçek adı ne?

Pınar Deniz, 10 Kasım 1993’te Adana’da doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana’da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya’da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde okumuş fakat mezun olmamıştır.

Yargı dizisi Ceylinin babası kim?

Zafer; Ceylin’in babasıdır. Balıkçılık yaparak hayatını kazanmaya çalışır. 6 yıl haksız yere suçlanarak hapse girmiş, mesleği olan gemi kaptanlığından ayrılmak zorunda kalmıştır.

Eren Komiser aslen nereli?

Uğur Aslan 9 Şubat 1972’de Hatay’da doğmuştur.

Yargıdaki Metin amir kim?

Hüseyin Avni Danyal 12 Nisan 1962, Trabzon doğumludur. 1985 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro-Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu.Bir süre Ankara Devlet Tiyatrosu’nda görev aldı. 1988-94 yılları arasında Bursa Devlet Tiyatrosu’nda görev aldı.

Eren Komiser nereli?

Uğur Aslan (d. 9 Şubat 1972, Hatay), Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu ve müzisyen. Günümüzde, Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde Komiser Eren rolünü canlandırmaktadır. Uğur Aslan, 9 Şubat 1972’de Hatay’ın Reyhanlı ilçesine bağlı Melekli köyünde dokuz çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak doğdu.

Yargıdaki Ilgaz kaç yaşında?

Kaan Urgancıoğlu, 8 Mayıs 1981’de Aydın’da doğdu. Baba tarafı İzmir, Tireli, anne tarafı Arap ve Arnavut kökenlidir. Ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji’nde, liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji’nde bitirdi. Yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü’nde 2007 yılında tamamladı.

Yargı Kaan Urgancıoğlu kaç yaşında?

Kaan Urgancıoğlu 8 Mayıs 1981’de Aydın’da dünyaya geldi. Annesi Arap ve Arnavut kökenli, babası ise aslen İzmir Tireli’dir. İlk öğreniminin ardından İzmir Özel Türk Koleji’nde orta okulu tamamladı.

Yargının ereni nereli?

Uğur Aslan 9 Şubat 1972’de Hatay’da doğmuştur.

Yargı Eren kimdir?

Eren, Ilgaz’ın en yakın arkadaşıdır. Emniyette cinayet büroda komiserdir. İyi bir polistir.