Uğur Güneş kimdir boyu kaç?

Uğur Güneş nereli kürt mü?

10 Kasım 1987 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Uğur Güneş, baba tarafından aslen Ankara İncesuludur, anne tarafından Siirtlidir. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk bölümünde tamamladı.

Uğur Güneş Kimdir Hayatı?

Uğur Güneş 10 Kasım 1987’de doğan, Türk oyuncudur. İsimsizler dizisinde “Kaymakam Fatih” karakterini canlandıran Uğur Güneş, 1987 yılında Ankara’da doğmuştur. Ankara’da büyüyen ve üniversite eğitimini de Ankara Üniversitesi’nde tamamlayan oyuncu en son Urfalıyam Ezelden isimli dizide Çetin karakterini canlandırmıştır.

Uğur Güneş aslen nereli?

Uğur Güneş (d. 10 Kasım 1987), Türk oyuncu. 1987 yılında Ankara’da doğmuştur. Ankara’da büyüyüp üniversite eğitimini de Ankara Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

Murat Ünalmış boyu kaç?

192 cmMurat Ünalmış / Boy

Uğur Güneş Hangi üniversite?

Ankara Üniversitesi
Hacettepe ÜniversitesiAnkara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi
Uğur Güneş/Eğitim

Uğur Güneş ne iş yapıyor?

OyuncuUğur Güneş / MesleğiOyuncu, dramatik bir yapımda rol alan ve sinema, televizyon, tiyatro veya radyoda bir karakteri canlandıran sanatçı. Aktör kelimesi Antik Yunancadaki ὑποκριτής kelimesinden gelmektedir. Bu kelime, “oynayan, canlandıran kişi” anlamına gelir ve bu yüzden “aktör” kelimesi de oyunculuk yapan kişiyi temsil eder. Vikipedi

Ugur gunes kac kilo?

2017 yılında yayınlanan İsimsizler adlı dizide Kaymakam Fatih karakteri ile oyunculuktaki başarısını perçinleyen Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde mert, dürüst ve sözünün eri bir adam olan Yılmaz Akkaya karakterine hayat veriyor. 31 yaşındaki Uğur Güneş 1.81 metre boyunda 75 kilo ve Oğlak burcudur.

Ugur Güneş Hangi dizilerde oynadı?

Bir Zamanlar Çukurovaşu tarihten beri: 2018
İsimsizlerşu tarihten beri: 2017Urfaliyam EzeldenSeddülbahir 32 Saatşu tarihten beri: 2016Diriliş Ertuğrul2014 – 2019
Uğur Güneş/TV şovları

Uğur Güneş Hangi dizilerde oynadı?

Bir Zamanlar Çukurovaşu tarihten beri: 2018
İsimsizlerşu tarihten beri: 2017Urfaliyam EzeldenSeddülbahir 32 Saatşu tarihten beri: 2016Diriliş Ertuğrul2014 – 2019
Uğur Güneş/TV şovları

Furkan Palalı boyu kaç?

190 cmFurkan Palalı / Boy

Esra Bilgiç aslen nereli?

1992 yılında Ankara Yenimahalle’de doğdu. 2011 yılında Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkileri bölümünü kazandı. İlk projesi olan ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisindeki Halime Sultan karakteri ile oyunculuk kariyerine başladı.

Hilal Altınbilek boyu kaç?

175 cmHilal Altınbilek / Boy

Murat ünalmiş kaç kilo?

Şimdilerde Atv’de yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova adlı dizide Demir karakterine hayat veren Murat Ünalmış, 1.87 metre boyunda, 85 kilo ve Boğa burcudur.

Uğur Güneş hangi bölüm mezunu?

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuk üzerinde dersler aldı. Daha sonra İstanbul’a yerleşerek 2011 yılında Yeniden Başla adlı dizide Eray karakterini canlandırarak televizyon ekranlarında yer almaya başladı.

Uğur Güneş hangi okul mezunu?

Ankara Üniversitesi
Hacettepe ÜniversitesiAnkara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi
Uğur Güneş/Eğitim