⚕ Bu ne demek?

👨 ⚕ ne demek?

👨” anlamı: erkek sağlık çalışanı Emoji Tıp alanında ve sağlık endüstrisinde bir erkek doktoru veya profesörü temsil eder.

⚛ ne demek?

⚛️Anlam ve Açıklama Emoji sembolü ⚛️‘in anlamı atom sembolü’dir, ateist, atom, atom sembolü ile ilgili, emoji kategorisinde bulunabilir: “🛑 Semboller” – “☪️ din”.

☦ ne demek?

Emoji sembolü ‘in anlamı Ortodoks haçı’dir, din, haç, Hristiyan, İsa, Ortodoks haçı ile ilgili, emoji kategorisinde bulunabilir: “🛑 Semboller” – “☪️ din”.

Şırınga Emojisi ne demek?

Emojipedia geçen yıl internet iletişiminde Covid aşısı konusu nedeniyle şırınga simgesinin kullanımının hızla arttığını bildiriyor. Siteye göre şırınga emojisi daha önce en çok kan bağışı ile ilgili olarak kullanılıyordu.

D mesajda ne demek?

d emojisi genellikle eğlenceli sohbetlerde bireyin güldüğünü gösterir. Jest ve mimikler karşı tarafa emojiyle iletildiğinden dolayı . d emojisi atanların sohbetten keyif adığı anlaşılabilir. .d emojisinin bir diğer anlamı alay ve aşağılamadır.

₪ nedir?

şeqel ẖadaş (yardım·bilgi)”; Arapça: شيكل جديد, šēkal jadīd; SİMGE: , KOD: ILS), İsrail’in para birimi. İsrail dışında, Batı Şeria ve Gazze Şeridi’ndeki Filistinli ticaretciler arasında da yasal ödeme aracı olarak kullanılmaktadır.

AKH ne demek?

Ankh, üst ucu bir ilmiği andıran bir haç. “T” harfinin üzerine oturtulmuş küçük bir daireden ibaret yaygın bir Antik Mısır sembolüdür. “Nil’in anahtarı” olarak da bilinir.

Neteru ne demek?

mısır yazılı belgelerinde, tufan’dan sonra ülkeyi yönettiği söylenen “yarı tanrı” varlıklar. “ntr” harfleriyle gösterilir. çoğulu neteru‘dur.

💉 anlamı ne?

Emoji sembolü 💉‘in anlamı şırınga’dir, doktor, iğne, ilaç ile ilgili, emoji kategorisinde bulunabilir: “⌚ Nesneler” – “💊 tıbbi”.

❤ ❤ ❤ ne anlama gelir?

❤️ Kırmızı kalp: Dünyada en çok kullanılan emojilerden biri olan kırmızı kalp, saf aşk duygusu ile özdeşleşiyor. Bu emoji birbirine karşı büyük tutku, sevgi ve romantizm duygusu taşıyan insanlar arasında kullanılır.

D kısaltması ne demek?

→ Fizikte d sembolü özkütle anlamına gelmektedir. Özkütle, kısaca kütlenin hacme bölünmesi sonucu bulunan bir ayırt edici özelliktir. Özkütle d ile gösterilir. d = m/v formülünü kullanırız.

D harfi ne anlama gelir?

D – Fizikte genelde yoğunluk, çap veya alan için kullanılan bir değişkendir. D – Roma rakamlarında D, 500 demektir. D – Müzikte re majörü ifade eder. D – Müzikte re notasını ifade eder.

Ank neyin kisaltmasi?

ankara’nın kısaltması.

ISIS sembolü nedir?

Ankh, üst ucu bir ilmiği andıran bir haç. “T” harfinin üzerine oturtulmuş küçük bir daireden ibaret yaygın bir Antik Mısır sembolüdür. “Nil’in anahtarı” olarak da bilinir. İsis misterleri inisiyasyonunda kullanılan bu sembole birçok Mısır ilahının elinde rastlanmakla birlikte, en çok İsis‘in elinde görülmektedir.

Horus un gözü ne anlama gelir?

Horusun gözünün Antik Mısır geleneğinde başlıca iki anlamda kullanıldığı belirtilir: Horusun gözü, manevi anlamıyla, vicdanın gözünden hiçbir şeyin kaçmayacağını, insanın iç âlemindeki her niyetini ve yaşamdaki her davranışını gözden kaçırmayan bu merhametsiz yargıcın keskin bakışını sembolize eder.