Nesrin Çakır Arıcan kimdir?

Tagem Genel Müdürü kim?

İDARİ MAKAM

Adı Soyadı E-Posta Görev
Dr. Nevzat BİRİŞİK [email protected] Genel Müdür
Doç.Dr. İsmail Hakkı KALYONCU [email protected] Genel Müdür Yardımcısı
İhsan ASLAN [email protected] Genel Müdür Yardımcısı V.
Doç. Dr. İlhan AYDIN [email protected] Genel Müdür Yardımcısı V.

Bayram Sertkaya kimdir?

2018 tarihinden bu yana Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Hayvan ve Hayvansal Ürünler Sınır Kontrol Daire Başkanlığı görevine devam etmektedir. 2019 Ocak ayı itibariyle Hayvan Sağlığı ve Karantina Daire Başkanlığına atanan SERTKAYA, Evli, 3 çocuk babası ve İngilizce bilmektedir.

Neslihan Alper kimdir?

Nisan 2018-2019 yılları arasında Bakanlık Uzmanı olarak görev almış olup, 2019 yılı Şubat ayından itibaren Bitki ve Bitkisel Sınır Kontrol Daire Başkanı olarak aynı Genel Müdürlükte görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk annesi olan Dr. Neslihan ALPER, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Harun Seçkin kim?

1962 yılında Bursa’da doğdu. 1986 yılında Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden mezun oldu. 1988 yılında Adıyaman Tarım il Müdürlüğü’nde göreve başladı. 1992-2003 yılları arasında Bursa Orhangazi İlçe Müdürlüğü’nde görevine devam etti.

Dr Nevzat birişik kimdir?

1976 yılında Malatya ilinde doğmuştur. 1995 yılında Malatya Ziraat Meslek Lisesinden, 1999 yılında ise Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümünden mezun olmuştur. 2003 yılında yüksek lisans, 2009 yılında doktora eğitimini tamamlamıştır.

Gıda Kontrol Genel Müdür?

Evli ve 2 çocuk babası olan Mustafa BEBEK, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Veteriner Sağlık Ürünleri ve Halk Sağlığı Daire Başkanı olarak atanmış olup, halen bu görevini sürdürmektedir. 1969 yılında Kastamonu’da doğdu. 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nü birincilikle bitirdi.

Su Ürünleri Hangi Bakanlığa Bağlı?

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı

Genel bilgiler
Kuruluş tarihi 1924
Önceki kurumlar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Orman ve Su İşleri Bakanlığı
Türü Bakanlık
Bağlılığı Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı

Tarım Bakanlığı Genel Müdürü Kimdir?

PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÜST YÖNETİM

Adı Soyadı E-Posta Ünvan
Adem DİNÇ [email protected] Genel Müdür
Samet PEHLİVAN [email protected] Genel Müdür Yardımcısı V.
Halim BEDİZ [email protected] Genel Müdür Yardımcısı V.

Tarım Genel Müdürü kim?

Yöneticilerimiz

Dr. Mehmet HASDEMİR ​Bitkisel Üretim Genel Müdürü
​Ercan TÜRKTEMEL ​Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı V.
Ayhan GÜNERİ ​Bitki Besleme Daire Başkanı V.
Davut ÖZGÜR ​Çayır Mera ve Yem Bitkileri Daire Başkanı V.
Ergin ÇİLALİ ​İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı

Yunus Bayram Kimdir?

1971 yılında Ağrı ilinde doğdu. 2000 yılında Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümünden mezun oldu. 2008 yılında Harran Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Bitki Koruma Anabilim Dalında yüksek lisansını tamamladı.

Tarım Bakanlığı Gıda Kontrol Genel Müdürü kim?

Evli ve 2 çocuk babası olan Mustafa BEBEK, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, Veteriner Sağlık Ürünleri ve Halk Sağlığı Daire Başkanı olarak atanmış olup, halen bu görevini sürdürmektedir. 1969 yılında Kastamonu’da doğdu. 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nü birincilikle bitirdi.

Tagem Genel Müdürü Nevzat birişik kimdir?

1995 yılında Malatya Ziraat Meslek Lisesinden, 1999 yılında ise Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümünden mezun olmu tur. … İ hayatına 1996 yılında Erzurum/Karaçoban ilçesinde Ziraat Teknisyeni olarak ba layan BİRİ İK, 1998-1999 yılında Adana tarım il müdürlüğünde çalı mı tır.

Gıda denetimini kim yapar?

j) Gıda işyerlerinin denetim ve kontrolü ile numune alma işlemi, gıda kontrolörü/ gıda denetçisinin başkanlığında gıda kontrolör yardımcısı/yardımcı denetim elemanından oluşan en az iki kişilik ekip tarafından yapılır.

Gıda hangi bakanlığa bağlandı?

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı

Su ve su ürünleri ne iş yapar?

Su Ürünleri Mühendisi meslek hayatı içerisinde su canlılarını koruma, yetiştirme, avlanması, üretme ve araştırılması gibi birçok ile ilgilenirler. Su canlılarının en verimli şekilde yetiştirilmesini sağlar ve araştırır. Su canlıları için en iyi ortamı yaratmayı amaçlarlar.