SUHO hangi grupta?

Sehun hangi grupta?

Exoşu tarihten beri: 2012
Exo-SCşu tarihten beri: 2019EXO-Kşu tarihten beri: 2012SM Townşu tarihten beri: 2011
Oh Se-hun/Müzik grupları

EXO şu an kaç kişi?

S.M. Entertainment EXOnun bundan sonra 10 üye ile devam edeceğini duyurdu. . Grubun ilk solo konser turu EXO From. EXOPLANET #1 – THE LOST PLANET, Mayıs 2014’te Seoul Olympic Gymnasium’da başladı.

EXO Acilimi nedir?

İngilizce bir kelime olan “exo” Türkçe’de; Ön kelime olarak kullanıldığında; “dış, dışına, dışından, ekzo” anlamına gelmektedir.

EXO üyelerinden hangisi askerde?

Gerçek adı Kim Jun-myeon olan Suho, Korece birçok TV dizisi ve filmde oyunculuk da yaptı. Suho’nun mecburi hizmeti, EXO üyesi arkadaşları Xiumin ve D.O.’nun ardından geliyor. Xiumin ve D.O. 2019’da başladıkları mecburi hizmetlerini aktif görev alan askerler olarak yapıyor.

Lay gruptan ayrıldı mı?

[PANN] EXO Lay‘in durumu nedir? ‘EXO Lay gruptan ayrılmayacak. ‘ Kendi kişisel faydası için, Lay şu an hem bir EXO üyesi olarak kalıyor hem de Çin’de bireysel olarak promosyon yapıyor.

Luhan gruptan neden ayrıldı?

Exo’m deki 4 Çin’li idolü memleketlerinden uzak tuttular ve kısıtladılar . Buda önce Kris’in daha sonra Luhan‘ın ayrılmasına sebep oldu .

EXO dan kim ayrıldı?

Gruptan Kris başta olmak üzere Luhan ve son olarakta Tao ayrıldıklarını bildirmişti.Üst üste yaşanan bu ayrılıklar hayranları şok etti.Aynı zamanda SM Entertainment şirketide üç üyeye dava açtı.Şu anda dava süreçleri devam ederken ayrılıkları ve nedenleri ile ilgili söylentilerinde ardı arkası bir türlü kesilmiyor.

EXO DO gruptan ayrıldı mı?

Bununla birlikte, Do Kyung Soo sonunda sözleşmesi üzerine çok fazla düşündükten sonra SM ile devam etmemeye karar verdi.” haberini yaptı.

Chenin bebeği doğdu mu?

EXO’dan Chen‘in kızı 29 Nisan’da dünyaya geldi. Financial News yayınladığı habere göre, Chen‘in karısı bugün erken saatlerde Seul, Cheongdam-dong, Marie OB/GYN kliniğinde çocuklarını dünyaya getirdi. SM Entertainment “Kızlarının bugün doğduğu doğrudur.” şeklinde açıklama yaparak haberleri onayladı.

Chanbaek evli mi?

[CHANBAEK BARCELONA’DA EVLENDİ!…

EXO Chanyeol askerde mi?

Chanyeol 29 Mart’ta faal görev askeri olarak askere gidiyor. Böylece Xiumin, D.O., Suho ve Chen’den sonra askere giden 5. EXO üyesi.

EXO Suho ne zaman askere gitti?

Haydi sevelim.” SM Entertainment’dan bir temsilci haberi doğruladı ve “Suho 14 Mayıs’ta askere alınacak.

Lay neden gruptan ayrıldı?

Ünlü yapımcı Lay‘in EXO ile birlikte olmamasının nedeninin Çin ile Kore arasındaki siyasi meseleler olduğunu bu yüzden Lay‘in grup ile birlikte hareket edemediğini söyledi. Marz tarafından yapılan paylaşımlar şu şekilde: “Bir sanatçının politikanın ortasında olmasını istemiyoruz.

EXO lay gruptan neden ayrıldı?

EXO Lay gruptan ayrılmayacak. ‘ Kendi kişisel faydası için, Lay şu an hem bir EXO üyesi olarak kalıyor hem de Çin’de bireysel olarak promosyon yapıyor. Yani hem solo aktivitelerinden hem de grup ile olan aktivitelerinden gelir elde ediyor.

Lay neden Çin’de?

Marz,’ dan geldi. Ünlü yapımcı Lay‘in EXO ile birlikte olmamasının nedeninin Çin ile Kore arasındaki siyasi meseleler olduğunu bu yüzden Lay‘in grup ile birlikte hareket edemediğini söyledi. Marz tarafından yapılan paylaşımlar şu şekilde: “Bir sanatçının politikanın ortasında olmasını istemiyoruz.