Şile saklı göle hangi otobüs gider?

Şile saklı göle otobüsle nasıl gidilir?

Eğer arabasız gideceksiniz de otobüsler de yer almaktadır. Üsküdar’da yer alan 139- Üsküdar- Şile, 39A Üsküdar- Ağva, 139T Tepeüstü- Şile gibi İETT otobüslerine binerek kolayca Saklıgöl‘e gidebilirsiniz.

Saklı göle nasıl gidilir?

Şile merkezine yaklaşık olarak 8 km mesafededir. Saklı göle toplu taşıma ile gitmek için ilk olarak İstanbul dan şile otobüslerine binmeli siniz. Daha sonra şile merkeze ulaştıktan sonra karaman dere dolmuşları binip saklı gölden içeceğinizi söylediğinizde sizi saklı gölün önüne kadar götürmektedir.

Sile otobusleri nereden kalkar?

Şile‘ye, Üsküdar ve Ümraniye’nin Tepeüstü mevkiinden kalkan otobüsler ile ulaşım mümkündür. 139 no’lu İETT hattı; Üsküdar vapur iskelesinin karşısındaki perondan kalkarak Altunizade, Ümraniye, Madenler, Sancaktepe, Çekmeköy’den geçerek Şile‘ye ulaşım sağlamaktadır.

Izmitten şileye otobüs var mı?

139A, Şile bölgesinde bulunan Izmit Sahil konumundan geçen ilk Otobüs aracıdır.

Üsküdar Şile otobüsleri nereden kalkıyor?

139A numaralı İETT hattı (ÜsküdarŞile/Ağva) Üsküdar Şemsipaşa durağından kalkıyor ve Şile‘den geçerek Ağva’ya kadar 195 dakikada varıyor. Üsküdar‘dan ilk sefer 06.45, son sefer ise 21:15. Ancak bu hat 3 farklı yol kullanıyor.

Saklıgöl nereye bağlı?

Şile’ye geldiğinizde gezip görebileceğiniz bir başka doğa harikası yer de Saklıgöl. Şile merkezine yaklaşık 8 km. mesafede, Kamandere Köyü sınırları içerisinde yer alan yapay bir baraj gölü.

Şile otobüs bileti nereden alınır?

Tüm Şile otobüs firmalarının sefer saatleri ve Şile seferi düzenleyen firmalar ile en uygun Şile otobüs biletleri bilet11.com ile ekranınızda. Şile Otobüs Bileti işlemleri için hızlı ve güvenilir otobüs bileti sitesi bilet11.com’u tercih edebilirisiniz.

139T nereden kalkıyor?

139T (İETT Bölgesel Hatlar) 139T otobüs hattının ilk durağı Tedaş Önü / Sıle Yönü olup son durağı Tepe Üstü durağıdır. 139T (Tedaş Önü / Sıle Yönü‎→Tepe Üstü), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 139T hattında 36 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 96 dakika.

Şile Saklıgöl ücretli mi?

Yalnızca masa kiralama ücreti ödüyorsunuz. Mangal kiralama imkanı da mevcut. Tüm yiyecek, içecek ve malzemeleri tesisten almanız durumunda masa için ücret ödemiyorsunuz.

Şile saklı gölde neler yapılır?

Saklı GölŞile ‘de Neler Yapabiliriz? SaklıGöl kenarında doğa yürüyüşü yada piknik, mangal, ızgara, fotoğrafçılık, özellikle doğa fotoğrafı çekmek isteyenlerin uğrak yeri. İsterseniz göl kenarına kurulmuş Restaurant ait masalarda da piknik yapabilirsiniz. Tabi bu hizmet ücrete tabidir.

İstanbul Şile arası ne kadar?

Şile harita konumu, İstanbul‘a 60 km uzaklıkta bulunuyor.

139 nereden kalkıyor?

139 numaralı İETT hattı (Üsküdar-Şile) Üsküdar Marmaray durağından kalkıyor ve Şile Terminali son durak olmak üzere Şile’ye 180 dakikada varıyor.

139T nerede?

139T (İETT Bölgesel Hatlar) 139T otobüs hattının ilk durağı Tedaş Önü / Sıle Yönü olup son durağı Tepe Üstü durağıdır. 139T (Tedaş Önü / Sıle Yönü‎→Tepe Üstü), her gün çalışıyor.

139A akbil geçiyor mu?

139a seferlerinde aylik akbil gecerli mi? Merhaba, 139A Hattımızda Abonman kart geçerli değildir. iett.istanbul/webimage/files… linkinden hattımızın ücret tarifesini inceleyebilirsiniz.

Ağva hangi ilimize bağlıdır?

Ağva çok ünlü bir mahalledir. Marmara Bölgesinde bulunan İstanbul ilinin Şile ilçesine bağlı bir mahalle olan Ağva en fazla ziyaretçi çeken bir yerdir.