Vadistanbul ne zaman açılıyor?

Vadistanbul avm ne zaman açıldı?

İstanbul‘un en çok ziyaret edilen alışveriş merkezleri arasında ilk sıralarda yer almayı hedefleyen ve 14 Eylül 2017 tarihinde kapılarını açan modanın öncü markaları ve dünya lezzetlerini eşsiz bir doğa manzarasında buluşturan Vadistanbul, 270’i aşkın mağazası, eğlence ve sinema alanları ile alışveriş deneyimini …

Vadi istanbul açık otopark var mı?

Kapali,acik otoparkida var.

Vadi istanbul havaray çalışıyor mu?

Havaray İle Türkiyenin ilk havarayını kullanarak Seyrantepe Metro İstasyonu’ndan yapacağınız aktarma ile Vadistanbul‘a kolayca ulaşabilirsiniz.

Vadi istanbul Boyner açıldı mı?

Vadistanbul‘da Boyner Açıldı! Boyner‘in kadın, erkek, çocuk, spor giyim, ayakkabı, aksesuar ve kozmetik kategorilerinde yerli-yabancı birçok seçkin markasını keşfetmeye davetlisiniz. Tüm misafirlerimizi bekleriz.

Vadistanbul konser alanı kaç kişilik?

İstanbul’un unutulmaz konser mekanlarından Rumelihisarı ve Turkcell Kuruçeşme Arena gibi, kendine has ruhuyla dikkat çeken Turkcell Vadi, hem yepyeni ve rahat bir oturma düzenine, hem de etkinliklere göre ayakta izleme imkanına sahiptir. 5400 m2 oturum alanında 2200 kişilik tribün kapasitesi olan alanın sahne önü …

Vadi istanbul hangi ilçeye bağlı?

İstanbul‘daki büyük AVMler arasında başat konumda yer alan Vadi İstanbul, Sarıyer’e bağlı Ayazağa bölgesinde Kemerburgaz caddesi üzerinde yer almaktadır.

Vadi istanbul avm hangi mağazalar var?

Giyim Mağazaları

  • Bershka.
  • Beymen Club.
  • Cacharel.
  • Calzedonia.
  • DeFacto.
  • Diesel.
  • GS Store.
  • Galeries Lafayette.

Türk Telekom Arena araç nereye park edilir?

Bu otopark stadın hemen karşısında, yani TEM otoyolunun diğer tarafında kalıyor. Stadın yanından girip TEM otoyolunu bir viyadükle üstten geçip İSPARK’ın işlettiği otoparka geliyorsunuz. Otoparkın hemen girişinde sizi karşılayan görevliye makbuz karşılığında 5 TL ödeyip otoparka giriyorsunuz.

Havaray ucretsiz mi?

Şu anda Havaray‘ın ücretsiz olduğunu söyleyen Vadistanbul AVM Genel Müdürü Özgen Özyurt, “Bu hizmeti biz sunuyoruz.

Havaray açıldı mı?

2 dakikada Seyrantepe Metrosu’ndan Vadistanbul AVM’nin yemek katına doğrudan erişim sağlayan Havaray tüm bölge için de büyük öneme sahip. 2 ay biz işlettikten sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne devredeceğiz. Açılışı 29 Ekim’de yapılacak. Havaray 4 dakikada bir 250 kişi getirecek ve götürecek.

Havaray nereden geçiyor?

Vadistanbul Havaray projesi, Artaş-Aydınlı-Invest-AFK Adi Ortaklığı tarafından, Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasına yapılacak. Proje 750 metre uzunluğunda olacak…

Boyner neden kapandı?

Boyner Büyük Mağazacılık, COVID-19 salgınını yavaşlatma ve toplumda bilinç oluşturmanın sorumluluğu çerçevesinde mağazalarını kapatma kararı aldı.

Boyner istanbulda hangi Avm’de var?

Boyner AVM Mağazaları

01 Burda AVM Adana Zemin
Marmara Forum Avm 1. Kat 0212 466 61 41
Marmara Park Avm 2. Kat 0212 854 31 04
Metrocity Avm -2. Kat 0212 344 05 66
Metropol İstanbul Avm Zemin

Turkcell Vadi konser kaç kişilik?

5400 m2 oturum alanında 2200 kişilik tribüne ve 3500 kişilik sahne önü seyirci kapasitesine sahip Turkcell Vadi sahne ve alanını kurumsal ve sanatsal etkinlikleriniz için kiralayabilirsiniz. Turkcell Vadi sahnesi, İstanbul’daki sabit ve en büyük açık hava mekânı sahnesidir.

Kuruçeşme konser alanı kaç kişilik?

Turkcell Kuruçeşme Arena Beşiktaş, İstanbul’da bulunan, 17.000 kişi kapasiteli arenaydı. 2005’te açılmış arena, 2012 tarihinde kapatılmıştır. Arenanın arsası, Astaş Holding tarafından satın alınmıştır.