Zenfone 3 ne kadar olacak?

Zenfone 3 kaç inç?

5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super IPS+ LCD ekrana sahip Zenfone 3‘e Qaulcomm’un yeni nesil orta segment işlemcisi Snapdragon 625 güç veriyor. Telefonun grafik yükünü ise Adreno 506 üstleniyor. Zenfone 3‘ün bellek biriminde 3GB RAM ve 64GB dahili depolama karşımıza çıkıyor.

Asus Zenfone 3 kaç gram?

Ultra ince 2.1 mm kenarları ve w.3 ekran-kasa oranı sayesinde daha fazla ekran ve daha az hacim sunar. Yeni nesil PixelMaster 3.0, ZenFone 3‘ün fotoğraf çekimini akıllı telefon formlarının ötesine taşıyor….

Ağırlık 155 gr
Genişlik 77,38 mm
Kalınlık 7,69 mm
Yükseklik 152,59 mm

Asus Zenfone 3 NFC var mi?

Kablosuz bağlantılar arasında 802.11ac Wi-Fi desteği görüyoruz. Yine Bluetooth 4.2 mevcut. Ancak NFC desteği telefonda yok.

Asus Zenfone 3 format nasıl atılır?

Menü’den ayarlara giriyoruz, Yedekle ve sıfırlama menüsünün içindeki cihazı sıfırla menüsünden cihazı sıfırlayabilirsiniz. Diğer bir yönetimimiz ise, cihaz kapalıyken güç ve ses kısma tuşlarına basılı tutarak titreyene kadar bu tuşlara basılı tutacaksınız. Asus logosunu gördüğünüzde bu tuşları bırakabilirsiniz.

Asus Zenfone 3 kaç modeli var?

Zenfone 3 Laser, Zenfone 3 Max ve 64 GB dahili depolama ve 4 GB RAM’e sahip ZenFone 3 tüm satış kanallarında takipçilerini bekliyor.

Asus Zenfone 3 Kaç Cm?

Genişlik Genişliği hakkında bilgi – cihazın ön tarafının kullanım şekline göre yatay tarafı dikkate alınır. 77.38 mm (milimetre) 7.738 cm (santimetre) 0.254 ft (fite(ayak)) 3.046 in (inç)
Ağırlık Cihazın farklı ölçü birimleri üzerinden ağırlığı hakkında bilgi. 155 g (gram) 0.34 lbs (libre) 5.47 oz (ons)

Zenfone 3 ne zaman satışa sunulacak?

ASUS‘un paylaştığı görsele göre Zenfone 3, Deluxe ve Ultra modelleri, 1 Aralık tarihinde satışa ülkemizde resmen tanıtılacak ve satışa sunulacak.

Asus cep telefonuna nasıl format atılır?

Recovery moduna giriş yapabilmek için, cihaz titrediğinde ses kapama düğmesini basılı tutarken güç düğmesini bırakın. 2. Ses kapama veya ses açma düğmesini kullanarak ” wipe data/factory reset (verileri sil / fabrika ayarlarına sıfırla)” seçeneğini belirleyin ve güç düğmesine basın.

Asus a format nasıl atılır?

Başlangıç

  1. “Ayarlar” butonuna tıklayınız ya da dokununuz..
  2. “Güncelleme ve Güvenlik” butonuna tıklayınız ya da dokununuz.
  3. “Kurtarma” butonuna tıklayınız ya da dokununuz. …
  4. Fabrika ayarlarına sıfırla’yı seçiniz.
  5. Tercihinize uygun seçeneğin üzerine tıklayınız.
  6. Tercihinize uygun seçeneği belirleyiniz ve üzerine tıklayınız.

Asus Zenfone 3 ZE552KL ne zaman çıktı?

Asus Zenfone 3 ZE552KL modeli 2016 yılında piyasaya sunuldu. Boyutları 152.6 x 77.4 x 7.7 mm ağırlığı ise 155 gramdır.Super IPS+ ekranı 5.5″ inç büyüklüğündedir.

Cep telefonuna nasıl format atılır?

Android telefona format atmak için de öncelikle telefonunuzun Ayarlar kısmına girmeniz gerekiyor. Daha sonra “Fabrika Ayarlarına Sıfırla” seçeneğini seçerek telefonunuza çok kolay bir şekilde format atabilirsiniz. Bu işlem sonucunda telefonunuzda bulunan tüm bilgiler silinir.

Asus format atma tuşu hangisi?

Sırası ile F9-F10-ESC tuşları asus fabrikasyon işletim sitemi format işlemlerinde kullanılan tuşlardır.

Asus format atarken hangi tuşa basılır?

Bilgisayarınızda format işlemini başlatabilmeniz için öncelikle bilgisayarınızı power düğmesine bastığınız anda F2, F10 veya delete (Her faklı model ve marka bilgisayarda değişiklik gösterebilir.) tuş kombinasyonlarına basarak BIOS menüsüne ulaşmanız gerekiyor.

Evde telefona format nasıl atılır?

Android telefona format atmak için de öncelikle telefonunuzun Ayarlar kısmına girmeniz gerekiyor. Daha sonra “Fabrika Ayarlarına Sıfırla” seçeneğini seçerek telefonunuza çok kolay bir şekilde format atabilirsiniz. Bu işlem sonucunda telefonunuzda bulunan tüm bilgiler silinir.

Telefon açılmadan nasıl format atılır?

Pixel/Android One telefonlara kurutma modu ile nasıl format atılır?

  1. Telefonunuz açıksa kapatın.
  2. Güç tuşuna ve Ses Kısma tuşuna basılı tutun. …
  3. Kurtarma modunu seçene kadar Ses kısma tuşuna basın.
  4. Kurtarma modunu başlatmak için Güç tuşuna basın.