Vadi İstanbul evlerini kim yaptı?

Vadi istanbulun sahibi kimdir?

15 Temmuz darbe girişimi kapsamında iş dünyasından gözaltına alınan isimler arasında Ayazağa’daki Vadi İstanbul’un sahibi Ömer Faruk Kavurmacı da vardı.

Vadi Koru kim yaptı?

İnvest İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilen Vadi Koru projesi 20 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 85 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 242 konut, 84 ofis ve 13 ticari ünite yer alıyor. 3 blokta konutlar, diğer 2 blokta ise ofisler bulunuyor.

Vadi istanbul evleri ne zaman yapıldı?

İlk etabı Kasım 2014, ikinci etabı ise Mayıs 2015’te teslim edilecek olan Vadi İstanbul projesi 1,5 milyar liralık yatırımla hayat buluyor.

Vadi istanbul kaç konut?

Vadistanbul‘un 762 konuttan oluşan Vadistanbul Park etabında; 100 bin metrekarelik ofis, 20 bin metrekarelik home office, 22 bin metrekarelik mağaza alanı ve 3 bin 700 araçlık otopark yer alıyor.

Vadi istanbul aidat ne kadar?

Brüt alanları 76.63 ile 98.33 metrekare arasında değişen 1+1 dairelerde aylık aidatlar 434 TL ile 481 TL arasında değişiyor. Brüt alanları 117.62 ile 166.38 metrekare arasında değişen 2+1 dairelerde aylık aidatlar 523 TL ile 629 TL arasında değişiyor.

Mecidiyeköy vadi istanbul nasıl gidilir?

METROBUS VE METRO ILE ULAŞIM Zincirlikuyu metrobüs hattından Gayrettepe- Hacıosman metro hattına geçiş yapın. Sanayi mahallesi durağına gelindiğinde Seyrantepe/TT Arena metrosuna aktarma yapın. Seyrantepe’de indikten sonra HAVARAY ile doğrudan Vadi İstanbul‘un içine geçiş yapabilirsiniz.

Vadi Koru Evleri nerede?

Toplam 246 adet konut ve 92 adet ofisten oluşan Ayazağa Vadi Koru Evleri İstanbul Sarıyer’e bağlı Ayazağa’da inşa ediliyor.

Vadi istanbul hangi metro durağında?

Türkiyenin ilk havarayını kullanarak Seyrantepe Metro İstasyonu’ndan yapacağınız aktarma ile Vadistanbul‘a kolayca ulaşabilirsiniz.

Vadi istanbul kaç blok?

8 blok olarak tasarlanan Vadistanbul Evleri projesinin ilk etabında 1.111 adet konut bulunuyor. Vadistanbul Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks konutlar bulunuyor.

Vadi istanbul kaç dönüm?

Vadistanbul AVM’de; 103 bin metrekare kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan mağazalar, restoranlar ve kafeler yer alıyor. Ayrıca projede 300 bin m2 ofis alanı ile 25.500 m2 toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor.

Vadi İstanbul hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Vadi İstanbul yakınından geçiyor: 41ST, 44B, 47L, 48H, 48T, 500T, 62G, 63.

Vadi İstanbul hangi metro durağında?

Türkiyenin ilk havarayını kullanarak Seyrantepe Metro İstasyonu’ndan yapacağınız aktarma ile Vadistanbul‘a kolayca ulaşabilirsiniz.

Invest kimin?

Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde, her zaman Türkiye’nin öncü kuruluşları arasında yer alarak, ülke ekonomisine katma değer sağlamayı hedefliyoruz. Yönetim kurulu başkanımız Bahattin Uçar tarafından 1992 yılında kurulan Invest Grup, inşaat ve tekstil sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

Invest inşaat kimin?

Yönetim kurulu başkanımız Bahattin Uçar tarafından 1992 yılında kurulan ve ticari faaliyetlerine başlayan Invest Grup, inşaat, tekstil ve enerji sektörlerinde çalışmalarına başarılı bir şekilde devam etmektedir.

Vadi istanbul a metro ile nasıl gidilir?

Zincirlikuyu metrobüs hattından Gayrettepe- Hacıosman metro hattına geçiş yapın. Sanayi mahallesi durağına gelindiğinde Seyrantepe/TT Arena metrosuna aktarma yapın. Seyrantepe’de indikten sonra HAVARAY ile doğrudan Vadi İstanbul’un içine geçiş yapabilirsiniz.