Okul sporlarına nasıl girilir?

Sporcu lisansı belgesi nereden alınır?

14/12/2019 tarihli ve 30978 sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Sporcu Lisans, Vize ve Transfer Yönetmeliği uyarınca, 2020 sezonundan itibaren Sporcu Lisans İşlemleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl/İlçe Müdürlükleri tarafından yürütülmektedir.

Milli sporcu olduğunu nasıl öğrenebilirim?

E-Devlet uygulamasına giriş yapıldıktan sonra arama motoruna ‘Spor Bilgi Sistemi’ yazarak ilgili bölüme ulaşarak buradan ‘Uluslararası Organizasyon İşlemleri’ sekmesine tıkladıktan sonra açılan sayfada ‘Millilik İşlemleri’ bölümünden “Millilik Belgesine” ulaşabililir ve barkodlu evrakınızı indirebilirsiniz.

Okul Sporlari sifresi nasil alinir?

1.AŞAMA: Okulların e-mail adresine SGM tarafından otomatik şifre gönderilecektir. Bu şifre ile sisteme giriş yapabilir.www.okulsportal.gsb.gov.tr sitesinden girerek Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığını tıkla. Açılan sayfada sağ yukarıda Okul sporları Bilgi Yönetim Sistemi Bölümünü tıkla.

Okul lisansı nasıl iptal edilir?

Okullar lisans silemez. 15. Lisans çıkartıldıktan sonra hatalı olduğu görülürse silinip yeniden çıkartılması gerekmektedir. 16. Öğrenci Sporcunun aynı branşta ikinci kez lisans çıkartması sistem tarafından engellenmiştir.

E devletten sporcu lisansı nasıl alınır?

Sporcu kendi edevlet kapısına veya velisi velayeti altında bulunan sporcu için kendi edevlet kapısına giriş yaptıktan sonra edevlet ana sayfasının arama bölümüne Spor Bilgi Sistemi yazarak Spor Bilgi Sistemi (Gençlik ve Spor Bakanlığı) yazısına tıklamalıdır. Açılan sayfada Uygulamaya Git diyoruz.

Sporcu lisansı nasil alınır?

Lisanslı Sporcu Nasıl Olunur?

  1. Sağlık raporunu devlet hastaneleri ya da sağlık ocaklarından alabiliyorsun. …
  2. Tescil fişini ise bu linkten indirmen, bilgisayarda doldurman ve teslim etmeden önce imzalaman gerekiyor. …
  3. Yoğunluğa bağlı olarak süre değişse de en geç birkaç saat içinde lisansını teslim alman mümkün.

Sporcu lisansı nasıl sorgulanır?

Sporcu lisans bilgileri sorgulamak için e-Devlet sistemini kullanabilirsiniz. https://spor.sgm.gov.tr/EDevlet.aspx Bu adresten sporcu lisansı hakkında detaylara ulaşabilmeniz mümkündür.

Milli sporcu Belgesi nasıl alınır?

E-Devlet adresine giriş yapıldıktan sonra arama motoruna ‘Spor Bilgi Sistemi’ yazılacak ve ilgili uygulamaya erişilecektir. İlgili uygulamadaki ‘Uluslararası Organizasyon İşlemleri’ sekmesi tıklanacak , daha sonra açılan sayfada ‘Millilik İşlemleri’ bölümüne tıklanarak belgeye ulaşabilecektir.

Spor bilgi sistemine nasıl giriş yapılır?

Giriş yapmak istediklerinde sırasıyla “e-Devlet -> Spor Bilgi Sistemi ara -> Uygulamaya Git -> Okul Sporları ekranından sonra aşağıda işaretli “SBS Giriş (Okul Kullanıcısı)” butonunu tıklamaları yeterlidir. 11.“Spor Bilgi Sistemine Giriş Yaptığınızda PORTAL’dan çıkış yapacaksınız.

Okul Sporları sağlık raporu nasıl alınır?

İşlem Basamakları: 1 – Öğrenci Velisi Kendi Şahsi Şifresiyle E Devlet Sistemine Giriş Yapmalıdır. ( Telefon Uygulamasından Yapılmıyor, İnternet Tarayıcısından Giriş Yapılmalıdır.) 2. – Arama Yerine Spor Bilgi Sistemi Yazılıp Otomatik Çıkan = Spor Bilgi Sistemi( Gençlik Ve Spor Bakanlığı )= Modüle Tıklanmalıdır.

Okul Sporları iptal mi?

Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada “Bu kapsamda virüsün etkilerinden korunmak amacıyla resmi ve özel okullarda, toplantı, çalıştay, sempozyum, konferans, ödül töreni, spor müsabakası gibi sosyal etkinlikler tedbiren iptal edilmiştir” dedi.

Spor lisansımı nereden görebilirim?

Sporcu lisans bilgileri sorgulamak için e-Devlet sistemini kullanabilirsiniz. https://spor.sgm.gov.tr/EDevlet.aspx Bu adresten sporcu lisansı hakkında detaylara ulaşabilmeniz mümkündür.

Spor yapmasında sakınca yoktur raporu nasıl alınır?

Spor mülakatına girecek adaylardan istenen tek hekim raporu, en rahat şekilde sağlık ocaklarından alınabilir. Bağlı olduğunuz aile hekimliğine gidin ve tek hekim raporunu alın. Bazen sağlık ocaklarındaki doktorlar, tek hekim raporu vermemektedir. Ancak çoğu sağlık ocağı tek hekim raporu verir.

E sporcu lisansı nasıl alınır?

Evraklar önce ilçe müdürlüğüne onaylatılıyor, sonrasında sicil lisans servisinde işlemleri yapılıyor. Belgeleriniz hazır olduktan sonra menajerleriniz varsa yada velileriniz de sizin yerinize başvuru yapabiliyor. Bulunduğunuz ildeki Gençlik ve Spor Bakanlığı Müdürlükleri adreslerine başvurabilirsiniz.

Sporcu lisansi nasıl alınır 2021?

Lisans tescili (İlk defa lisans alacaklar) için gerekli evraklar:

  1. Ek-10 Sağlık Raporu.
  2. Ek-2 Yüzme Bildiğine Dair Beyan.
  3. 3 Adet güncel vesikalık fotoğraf.
  4. Ek-3 Sporcunun Kulüple İlişkisini Gösteren Belge* (Sporcu kendi kulübünden alacaktır.)
  5. Ödeme Dekontu (Dekont açıklaması: Türkiye Yelken Federasyonu/Sporcu Lisansı Tescil)