Afara Müzikali nerede?

Uğur Aslan Müzikali nerede?

Sahnede örneğine az rastlanır olan bu tür, seyirciyi “gerçeğin kendisiyle” buluşturup, derinden etkiliyor. Bu muhteşem müzikal 12 Mart’ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesinde sizlerle… – Zorlu PSM’de gerçekleşecek etkinliklerin tümü pandemi sebebiyle özel kurallara tabidir.

Afara kimdir?

Yargı dizisinin Eren’i olarak tanıdığımız başarılı oyuncu Uğur Aslan, aynı zamanda BKM’nin yapımcılığı üstkendiği Afara adlı arabesk müzikalle de dikkat çekiyor. Uğur Aslan Afara sahnesinde 9 kişilik arabesk orkestra eşliğinde canlı olarak arabesk şarkılar söylüyor.

Bir Arabesk müzikali Afara kaç saat sürer?

Oyuncu Uğur Aslan dün akşam, ‘AfaraBir Arabesk Müzikali‘yle Maximum Uniq’te sevenleriyle buluştu. Sahnede en sevilen arabesk şarkıları, anlattığı hikayelerle harmanlayan Aslan, kendi hayatının özetini iki buçuk saate sığdırdı.

BKM de bugün ne var?

  • Aydınlıkevler. Demet Akbağ ve Salih Bademci’nin başrollerini üstlendiği tiyatro oyunu, …
  • Evgeny Grinko. 18 Mart’ta Maximum Uniq Hall’da! …
  • Münaşaka. Yılmaz Erdoğan’ın tek kişilik oyunu, 17 Mart’ta Maximum Uniq Hall’da! …
  • Can Ozan. 19 Mart’ta Maximum Uniq Box’ta. …
  • Nick Mason’s Saucerful of Secrets.

Afara Gazinosu nerede?

14 Ocak’ta Maximum Uniq Hall’da! Şirin Aktemur’un yazıp yönettiği “Afara-Arabesk Müzikali”, seyirciyi, mekana girdiği andan itibaren bir döneme götürüp, o dönemin değerleriyle buluşturuyor.

Uğur Arslan Erzurumlu mu?

9 Şubat 1972 tarihinde Hatay’da dünyaya gelen Uğur Aslan, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana-Sanat Dalı’nda tamamladı.

Afara müzik ne demek?

şirin aktemur’un yazıp yönettiği, şu sıralar yargı dizisindeki eren komiser rolü ile dikkatleri daha da üzerine çeken yılların oyuncusu uğur aslan’ın 9 kişilik arabesk orkestra eşliğinde canlı olarak arabesk şarkılar söylediği müzikal. afara, bir şeyin en son kalan döküntüsü anlamına geliyor.

BKM yaz etkinlikleri nerede?

14 Temmuz – 15 Ekim tarihlerinde Maximum Uniq Açıkhava’da gerçekleşecek konserden, tiyatroya, stand-up gösteriden, müzikli oyuna, açıkhava sinema keyfinden, festivale uzanan ve kültür-sanatın her dalına dokunan dopdolu programı ile yaz sezonunda İstanbulluların yeni buluşma noktası olacak.

Çok Güzel Hareketler bilet kaç TL?

Çok Güzel Hareketler 2020 bilet fiyatları şöyle: – Çok Güzel Hareketler tam bilet fiyatı 98.00 TL. – Çok Güzel Hareketler öğrenci bileti fiyatı 68.00 TL.

Uğur Aslan şarkı söyler mi?

Oyunculuk dışında müzik ile de ilgilendiğini ve boş vakitlerinde keman ve ney çaldığını belirten Aslan, “Afara: Bir Arabesk Müzikali” adlı müzikal tiyatro performansı ile seyirci karşısında yer aldı. Ayrıca özel bir üniversitede oyunculuk dersi vermektedir.

Oyuncu Uğur Aslan nerelidir?

Uğur Aslan (d. 9 Şubat 1972, Hatay), Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu ve müzisyen. Günümüzde, Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde Komiser Eren rolünü canlandırmaktadır. Uğur Aslan, 9 Şubat 1972’de Hatay’ın Reyhanlı ilçesine bağlı Melekli köyünde dokuz çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak doğdu.

Uğur Arslan evli mi?

Sema ErgenekonUğur Aslan / Eşi

Uğur Aslan’ın memleketi neresi?

Uğur Aslan 9 Şubat 1972’de Hatay’da doğmuştur.

BKM yaz etkinlikleri Maximum uniq Açıkhava da nerede?

İstanbul’un en önemli açık hava etkinlik mekanlarının başında gelen Maxiumum Uniq Açıkhava, bu sene Maslak’ta gerçekleşecek bir dizi konser ve etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Maxımum Unıq Açıkhava nerede?

Maximum Uniq Açıkhava” Maslak’ta, şehrin kalbinde, yemyeşil bir dokunun içinde, tarihi köşklerle süslenmiş, ayrıcalıklı ortamında, sanatseverleri birbirinden keyifli ve eğlenceli kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturuyor.