Vadi istanbul un sahibi kim?

Vadi istanbul evlerini kim yaptı?

Artaş İnşaat ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadi İstanbul Park projesi konut, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Vadi istanbul mimarı kimdir?

Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul, İki Design ve SOM tarafından tasarlandı.

Vadi Istanbul Avrupa yakasında mı?

İstanbul Avrupa Yakasında bulunan Vadi İstanbul Ayazağa’da yer alıyor.

Vadi istanbul evleri ne zaman yapıldı?

İlk etabı Kasım 2014, ikinci etabı ise Mayıs 2015’te teslim edilecek olan Vadi İstanbul projesi 1,5 milyar liralık yatırımla hayat buluyor.

Artaş İnşaat sahibi kimdir?

Süleyman Çetinsaya tarafından 1977 yılında kurulan ARTAŞ Grubu, inşaat sektöründe 40 yılı aşkın bilgi ve birikime sahiptir. Grup; gayrimenkul, perakende ve turizm sektörlerinde faaliyet göstermektedir. “Avrupa Konutları” ile konut piyasasında markalaşmanın öncülerinden olmuştur.

Süleyman Çetinsaya kim?

Süleyman Çetinsaya, 1954 Kayseri doğumlu. Süleyman Çetinsaya, inşaat sektörüne ağabeyi ile birlikte 1971 yılında girdi. Çetinsaya bugün, Artaş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı. Süleyman Çetinsaya 1963 yılında ailesi ile İstanbul’a gelerek ticaret lisesini bitirdikten sonra iş yaşamına başladı.

Vadi istanbul hangi yakada?

İstanbul‘daki büyük AVMler arasında başat konumda yer alan Vadi İstanbul, Sarıyer’e bağlı Ayazağa bölgesinde Kemerburgaz caddesi üzerinde yer almaktadır.

Vadi istanbul konser alanı nerede?

Vadistanbul Konser Alanı – Ayazağa – Sarıyer, İstanbul.

Vadi istanbulda kaç daire var?

Vadistanbul karma projesinde toplam, bin 915 konut, 103 bin metrekarelik alışveriş merkezi ve cadde mağazalarının bulunduğu 760 metre uzunluğunda alışveriş caddesi, 300 bin metrekare yüksek donanımlı ofis alanı, 20 bin metrekare home office ve 25 bin 500 metrekare alana sahip 5 yıldızlı otel yer alıyor.

Vadi istanbul kaç konut?

Vadistanbul‘un 762 konuttan oluşan Vadistanbul Park etabında; 100 bin metrekarelik ofis, 20 bin metrekarelik home office, 22 bin metrekarelik mağaza alanı ve 3 bin 700 araçlık otopark yer alıyor.

Süleyman Çetinsaya kaç çocuğu var?

Ticaret lisesi mezunu, evli ve üç çocuk babası olan Süleyman Çetinsaya, inşaat ve turizm sektöründe çalışmaktadır.

Serhan Çetinsaya kimdir?

Artaş İnşaat’ın genç veliahtı Serhan Çetinsaya babası Süleyman Çetinsaya‘nın hayata geçirdiği gayrimenkul projelerinde hazır ve sanal ofis işletmeciliği yapacak. İlk adımı Maslak’ta atan WorkLand İcra Kurulu Başkanı Serhan Çetinsaya, “2 yılda 5 şubeye ulaşacağız” dedi.

Gökhan Çetinsaya Artaş kimdir?

2010 yılında Diyarbakır da askerlik görevini tamamladı. İnşaat, Turizm, Perakende alanlarında faaliyet gösteren aile şirketi ARTAŞ Grubun da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Gökhan Çetinsaya evli ve bir çocuk babasıdır. İSGİD, FİADER, KONUTDER, GYODER dernekleri üyesidir.

Vadi istanbul avm hangi semtte?

İstanbul‘daki büyük AVMler arasında başat konumda yer alan Vadi İstanbul, Sarıyer’e bağlı Ayazağa bölgesinde Kemerburgaz caddesi üzerinde yer almaktadır.

Vadi istanbul konser alanı nasıl gidilir?

Zincirlikuyu metrobüs hattından Gayrettepe- Hacıosman metro hattına geçiş yapın. Sanayi mahallesi durağına gelindiğinde Seyrantepe/TT Arena metrosuna aktarma yapın. Seyrantepe’de indikten sonra HAVARAY ile doğrudan Vadi İstanbul‘un içine geçiş yapabilirsiniz.