Sezen Aksu ne söyledi Dinle ilgili?

Sezen Aksu aciklama yapti mi?

Yazılı açıklama yapan Sezen Aksu, “Öncelikle bireysel veya kurumsal olarak, ayrıca TV kanallarındaki açık oturumlarda, sağduyulu açıklamalarıyla farklı açılardan ele alıp konunun anlaşılmasına çalışan, destek mesajları veren, arayan soran, tanıdığım tanımadığım tüm dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

Sezen Aksu Hz Adem hakkında ne söyledi?

Sezen Aksu yayınladığı ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ adlı şarkısında ‘Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem‘e…’ sözleri nedeniyle her kesimin tepkisine neden olmuştu. Dini değerlere hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda da bulunulan Sezen Aksu sessizliğini bozdu.

Sezen Aksu şarkısında ne demiş?

SEZEN AKSU NE DEDİ? Sezen Aksu‘nun YouTube’da yayınlanan ve sosyal medyada büyük tepki çeken “Şahane Bir Şey Yaşamak” şarkısının “Binmişiz bir alâmate, gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e” sözleri büyük tepki çekti.

Sezen Aksu Adem Havva şarkısını ne zaman söyledi?

Youtube’da ilk olarak 2017 senesinde yayınlanan bu şarkıda söz müzik ünlü sanatçı Sezen Aksu‘ya ait olurken şarkıda geçen bazı ifadeler tepki gördü.

Sezen Aksu ne aciklama yapti?

Adem ve Hz. Havva’yla ilgili ifadeler nedeniyle hedef gösterilen sanatçı Sezen Aksu yazılı açıklama yaptı. … “Malumunuz olduğu üzere konu ben değilim, konu memleket” diyen Aksu, 2010’da yazdığı “Hop Dedik” ve 21 Ocak 2022’de yazdığı “Avcı” isimli şarkılarının sözlerini paylaşarak “Sonuç olarak 47 yıldır yazıyorum…

Sezen Aksu cevap verdi mi?

“Şahane Bir Şey Yaşamak” şarkısında geçen “Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva’ya” sözleri sonrası tepkilerin odağı olan Sezen Aksu‘dan açıklama geldi. Aksu tepkilere yeni yazdığı şarkı ile cevap verdi.

Sezen Aksu neden özür dilemiyor?

Hazreti Adem ve Hazreti Havva’ya hakaret ettiği için tepki gösterilen şarkıcı Sezen Aksu, özür dilemek yerine meydan okudu. Yazdığı yeni şiiri paylaşan Aksu, “Yazmaya devam edeceğim” dedi. Hazreti Adem ile Hazreti Havva’ya hakaret ettiği şarkısıyla gündem olan Sezen Aksu açıklama yaptı.

Sezen Aksu Adem Havva ne cevap verdi?

Sezen Aksu‘nun beş yıl önce çıkan ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısında geçen “Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem‘e…” sözleri nedeniyle başlayan tartışmalar sonrası açıklamada bulundu. Kendisini hedef gösterenlere şarkı sözleriyle cevap veren Aksu, “Ben avım, sen avcı, vur bakalım…” ifadelerini kullandı.

Sezan Aksu olayı nedir?

Ankara’da dün Avukat Mikail Yılmaz öncülüğünde bir grup Sezen Aksu hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Yılmaz’ın Sezen Aksu hakkında suç duyurusunda bulunmasının sebebi ise Aksu‘nun ‘dini değerlere hakaret ve tahrik veya aşağılama’ suçunu işlediği iddiasını savunması olduğu anlaşıldı.

Sezen Aksu şarkısı neden olay oldu?

Sezen Aksu Şahane Bir Şey Yaşamak sözleri ile olay olmaya devam ediyor. Zonguldak’ta yaşayan bir vatandaş, Sezen Aksu‘nun Şahane Bir Şey Yaşamak adlı şarkısında Hz. Adem ve Hz. Havva için geçen sözler sebebiyle Sezen Aksu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sezen Aksu Şahane Bir Şey Yaşamak şarkısı ne zaman çıktı?

Sezen Aksu‘nun 2017 yılında çıkardığı “Şahane Bir Şey Yaşamak” şarkısında geçen “Binmişiz bir alamete.

Cahil Havva ile Adem şarkısı ne zaman çıktı?

Sezen Aksu’nun 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile çıkardığı ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısı gündem oldu. Şarkıda geçen, “Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem‘e…” sözleri sosyal medyada polemik oldu.

Sezen Aksu olayi ne?

Ankara’da dün Avukat Mikail Yılmaz öncülüğünde bir grup Sezen Aksu hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Yılmaz’ın Sezen Aksu hakkında suç duyurusunda bulunmasının sebebi ise Aksu‘nun ‘dini değerlere hakaret ve tahrik veya aşağılama’ suçunu işlediği iddiasını savunması olduğu anlaşıldı.

Sezen Aksu’nun cevabı ne oldu?

Sezen Aksunun, kendisini ima ederek “Dilini koparırız” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt olarak yazdığı şarkı sözleri gündeme düşer düşmez şimdiye kadar en az 50 dile çevrildi.

Sezen Aksu nereden cevap verdi?

Sezen Aksu, Hz. Adem ile Havva’ya haraket suçlamalarına yeni yazdığı ‘Avcı’ isimli şarkı sözüyle yanıt verdi. Aksu‘nun yazdığı yeni şarkı 35 farklı dile çevrildi.