Spor salonları kapanır mı?

Spor salonları tekrar kapanır mı?

GENELGE YAYIMLANDI İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine “Kısmi Kapanma” konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre; Halı saha, yüzme havuzu, spor salonu, güzellik merkezi/salonları, hamam ve saunalar, lunaparklar ve tematik parkların faaliyetlerine, 17 Mayıs 2021 Pazartesi gününe kadar geçici olarak ara verildi.

Spor salonları ne zaman kapanmıştı?

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Kabine Toplantısı sonrası İçişleri Bakanlığı’ndan yayınlanacak genelgede detayların belli olması bekleniyor. Ancak bakanlıktan daha önce yayınlanan genelgede spor salonlarının 17 Mayıs 2021 Pazartesi gününe kadar geçici olarak kapatılacağı bildirilmişti.

Spor salonu yasağı ne zaman kalkacak?

Daha önce İçişleri Bakanlığı’nın yayımlamış olduğu Kısmi Kapanma Genelgesi’nde spor salonlarıyla ilgili bu ayrıntılar bulunuyordu: “Aşağıda belirtilen işyerlerinin faaliyetlerine 17 Mayıs 2021 Pazartesi gününe kadar geçici olarak ara verilecektir.

Spor salonlarına yasak gelecek mi?

Konu ile ilgili açıklama İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Bu açıklamanın ardından, ‘Spor salonları, tiyatrolar kapanacak ? ‘ sorusu gündemde yer alıyor. İBB açıklamasında, koronavirüs tedbirleri kapsamında belediyeye ait spor salonları, kültür merkezleri, tiyatro salonlarının kapatılacağını duyurdu.

Ramazan’da spor salonları kapanacak mı?

Spor salonları faaliyetlerine devam ederken, kahvehane, kıraathane, kır bahçesi, internet kafe/salonu, elektronik oyun salonları, bilardo salonları, lokaller ve çay bahçeleri ile halı sahalar ise bu süreçte faaliyetlerine ara vermiş durumda. Fakat Ramazan’da spor salonları kapalı olacaktır.

Fitnesslar açık mı?

Haziran ayı normalleşme genelgesi ile beraber kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabında14 Nisan 2021 tarihinden itibaren faaliyetlerine ara verilen spor salonlarının durumu hakkında İçişleri Bakanlığı bilgi verdi. Buna göre bu işletmeler pazar günleri hariç açık olacak.

Spor salonlar ne zaman açılacak Son Dakika?

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Kahvehane, kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunapark gibi işletmeler belirlenen kurallar çerçevesinde pazar günü hariç 07.00-21.00 arasında yarından itibaren çalışabilecektir” dedi.

Pandemi spor salonları ne zaman kapandı?

İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine “Kısmi Kapanma” konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre; Halı saha, yüzme havuzu, spor salonu, güzellik merkezi/salonları, hamam ve saunalar, lunaparklar ve tematik parkların faaliyetlerine, 17 Mayıs 2021 Pazartesi gününe kadar geçici olarak ara verildi.

1 Haziran spor salonları açılıyor mu?

Kabine Toplantısı sonrası Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kahvehane, kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunapark gibi işletmeler kurallar çerçevesinde pazar günü hariç 07.00-21.00 arasında yarından itibaren çalışabilecek” dedi. 1 HAZİRAN OLASI NORMALLEŞME TAKVİMİ NASIL OLACAK?

Spor salonları kaç gün kapalı kaldı?

Spor salonları ile ilgili detaylar İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı Kısmi Kapanma Genelgesi’nde bulunuyor. Spor salonları ile ilgili genelgede şu ayrıntılar yer aldı; “Aşağıda belirtilen işyerlerinin faaliyetlerine 17 Mayıs 2021 Pazartesi gününe kadar geçici olarak ara verilecektir.

Spor salonları kaça kadar açık 1 Haziran?

Bu durumda spor salonları da diğer işletmeler gibi 1 haziran tarihinden itibaren 07.00 ile 21.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.

Spor salonları acıldı mı?

SPOR SALONLARI AÇILDI MI? Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Kahvehane, kafe, halı saha, spor salonları pazar günü hariç sabah 7 ile akşam 21.00 saatleri arasında çalışabilecek” dedi.

Spor salonları kaç ay kapalı kaldı?

İşte buna göre spor salonlarının durumu… SPOR SALONLARI NE ZAMAN AÇILACAK? Spor salonlarının da 1 Haziran’a kadar kapalı olacağı açıklanmıştı. Kademeli normalleşme kapsamında 1 Haziran’da spor salonlarının açılması bekleniyor…

Fitnesslar açıldı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında spor salonlarının 1 Haziran’dan itibaren her gün saat 22:00’a kadar açık olacağını duyurdu. Spor salonlarının belirli kurallarla faaliyete geçirileceği belirtildi.

Cumartesi salonlar açık mı?

Hafta sonu yasakları daha önce Cumartesi ve Pazar günlerini kapsayacak şekilde Cuma akşamından Pazartesi sabahına kadar uygulanıyordu. … Dolayısıyla spor salonları Cumartesi günü hafta içi olduğu gibi 07:00-21:00 saatleri arasında hizmet verirken Pazar günü spor salonları çalışmayacak.