Raci Şaşmaz ne yapiyor?

Raci Şaşmaz Eşkiyadan neden ayrıldı?

Dizi emektarlarının maaşlarını uzun süredir yapımcı Raci Şaşmaz‘ın değil de kanalın ödediği konuşuluyordu. Ekonomik sıkıntı çeken Şaşmaz durumu prodüksiyona yansıttığı gerekçeşiyle ATV kanalındaki işini bırakmak zorunda kaldı.

Raci Şaşmaz Alevi mı?

Zaza asıllıdır. Lise mezuniyetinin ardından Marmara Üniversitesi’nde eğitimine devam eden Şaşmaz, buranın Radyo Televizyon Bölümü’nü bitirdi.

Raci Şaşmaz Necati Şaşmaz neden küstü?

2014 yılında Raci Şaşmaz ile Necati Şaşmaz yollarını tamamen ayırdılar. Ayrılığın sebebi klasik kardeş kavgasıydı. Osman Sınav’la daha ilk yıllarda yollar ayrıldıktan sonra Raci Şaşmaz; Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan’la Kurtlar Vadisi’ni yıllarca ratinglerde zirvede tuttular.

Raci Şaşmaz hangi dizileri?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazşu tarihten beri: 2015
Kurtlar Vadisi Pusuşu tarihten beri: 2007Polat Alemdar
Raci Şaşmaz/TV şovları

Necati Şaşmaz ne kadar parası var?

necati şaşmaz kaç evi var Haberi Necati Şaşmaz, Kent Plus Ataşehir’den birçok daire satın almış. Kendisinin kaç tane aldığını öğrenemedim ama kardeşleri Raci ve Zübeyr başta olmak üzere yakın akrabalarıyla birlikte tam 25 daireyi kapatmışlar.

Necati Şaşmaz Kürt mü?

Aslen zaza olan Şaşmaz‘ın gerçek adı Muhammed Necati Şaşmaz‘dır. Annesinin adı Sahil, babasının adı Abdulkadir’dir. 3 çocuklu bir ailenin ferdidir.

EDHO yapımcısı kim?

Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz gibi önemli ve çok sevilen yapımların yapımcısı Raci Şaşmaz’dan çok sert bir uyarı geldi.

EDHO niye Başlamadi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığı birçok dizisever tarafından merak ediliyordu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçen hafta sezon finaline girmesi sebebiyle ekranlarda yayınlanmaya ara verdi.

Polat Alemdar Alevi mi?

Aslen zaza olan Şaşmaz’ın gerçek adı Muhammed Necati Şaşmaz’dır. Annesinin adı Sahil, babasının adı Abdulkadir’dir. 3 çocuklu bir ailenin ferdidir.

Polat Alemdar gerçekte kimi temsil ediyor?

1. Polat Alemdar – Abdullah Çatlı Her ne kadar gerçek bir karakter olmasa da Polat Alemdar‘ın, yani dizinin esas ‘adamı’nın hep Abdullah Çatlı’dan feyz alındığı söylenir.

Raci Şaşmaz hangi filmlerde oynadı?

Kurtlar Vadisi Irak2006
Kurtlar Vadisi Filistin2011Kurtlar Vadisi Gladio2009Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine2008Deli Yürek: Bumerang Cehennemi2001
Raci Şaşmaz/Filmler

Raci Şaşmaz EDHO yu bıraktı mı?

RACİ ŞAŞMAZ İSTİFA ETTİ Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yapımcılığını ve senaristliğini bırakan Raci Şaşmaz, ayrıca hafta başı Denge Yatırım Holding’teki görevlerinden de ayrıldı.

Memati bölüm başına ne kadar alıyor?

‘Kurtlar Vadisi’ndeki ‘Memati‘ karekterini canlandıran Gürkan Uygun da bölüm başına 5 bin YTL kazanıyor. Dizilerde figüranların ücretleri ise diğer ücretlerle kıyaslanamayacak kadar düşük. Figüranlar oynadıkları günün sonunda yaptıkları işe göre 20 YTL ile 100 YTL arasında değişen ücret alıyorlar…

Necati Şaşmaz boyu ne kadar?

1,75 mNecati Şaşmaz / Boy

Polat Alemdar nereli kürt mü?

Polat Alemdar olarak tanınan Necati Şaşmaz kaç yaşında? Necati Şaşmaz 15 aralık 1971’de Elazığ’da dünyaya geldi. Aslen zaza olan Şaşmaz’ın gerçek adı Muhammed Necati Şaşmaz’dır. Annesinin adı Sahil, babasının adı Abdulkadir’dir. 3 çocuklu bir ailenin ferdidir.