Bizim Hikaye deki kiraz kimdir?

Sen cal Kapımı Kiraz kim?

Maya Başol, Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan’ın kızı Kiraz rolünü üstlenecek. İzleyenlerin dikkatini çeken Başol, daha önce hiç bir dizi de rol almamıştır. Dün akşam yeni bölümü ile ekrana gelen yapımda Kiraz karakteri ile gönüllere taht kurdu.

Kiraz kimin kızı?

Eda ve Serkan’ın kızı.

Ömer Sevgi kaç yaşında?

2014 yılında İstanbul’da doğdu. Henüz 4 yaşında olan ve farklı saçlarıyla dikkat çeken Ömer Sevgi, Ömer Sevgi, Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrollerini paylaştığı Bizim Hikaye’de İsmet karakterini canlandırıyor..

Zeynep Selimoğlu kaç yaşinda?

15 yaşında (2007)Zeynep Selimoğlu / Yaş

Sen Çal Kapımı Kirazın annesi kim?

Annesi Asya Başol sosyal medyada fenomenidir. Annesinin sosyal medya hesabında tatlılığı ile ünlenen Maya Başol bir çok firmanın reklamlarında yer almış ve çocuk modelliğini üstlenmiştir. Daha önce hiç bir dizi de yer almayan 6 yaşında ki Maya Başol ilk oyunculuk deneyimini Sen Çal Kapımı dizisi ile yaşayacak.

Sen Çal Kapımı Maya Başol kaç yaşında?

Maya Başol, 2015 İstanbul doğumludur. Sen Çal Kapımı dizisinde başrol karakterlerin kızını canlandıran çocuk başrol oyuncusudur. Maya Başol‘un annesi Asya Başol‘dur. Asya Başol, sosyal medya fenomenidir.

Maya Başol annesi kimdir?

Maya Başol‘un annesi Asya Başol‘dur. Asya Başol, sosyal medya fenomenidir. Maya Başol, Sen Çal Kapımı dizisiyle ilk dizisinde rol almış olacak. Buna ek olarak Maya Başol daha önceden LCW – Defacto- Tommy Hilfiger- Guess olmak üzere birçok markanın reklamlarında rol almıştır.

Maya basol nereli?

Maya Başol, 2015 İstanbul doğumludur.

Ömer Sevgi hangi dizilerde oynadı?

Bizim HikayeÖmer Sevgi / TV şovları

Alp Akar kaç yaşında?

16 yaşında (27 Şubat 2006)Alp Akar / Yaş

Zeynep Selimoğlu aslen nereli?

2007 yılında dünyaya gelen Zeynep Selimoğlu İstanbul doğumludur. Doğa-Oxford ‘da Ortaokul eğitimini sürdüren çocuk oyuncu Zeynep Selimoğlu eğitimi ile birlikte Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi de aldı.

Ecrin Su Çoban kaç yaşında?

15 yaşında (2006)Ecrin Su Çoban / Yaş

Sen Çal Kapımı edanın çocuğu kimden?

Sen Çal Kapımı dizisi yapımcısı Fatih Aksyoy tarafından Hande Erçel’e benzerliği ile bu role seçilen Maya Başol Sen Çal Kapımı dizisinde başrol çifti olan Serkan ve Eda’nın kızlarına hayat verecek.

Maya Başol kaç doğumlu?

Maya Başol, 2015 İstanbul doğumludur.

Maya basol kimin kızı?

Sen Çal Kapımı Eda ve Serkan’ın Kızı Maya Başol kimdir? 2016’dan beri model olarak çocuk markalarının reklamlarında oynayan Maya Başol 2015 yılında dünyaya geldi. Annesi Asya Başol sosyal medyada fenomenidir.