Turist hattı ne kadar?

Turist SIM kart alabilir mi?

SIM Kart satın almak için tek ihtiyacınız olan geçerli bir pasaport veya tanınmış bir seyahat belgesidir. Türk yasalarına göre, tüm SIM kartlar kayıtlı olmalıdır ve yalnızca geçerli bir pasaportla satın alınabilir.

Bir SIM kartı ne kadar?

Faturalı hat alan bir insan herhangi bir kampanyaya göre fiyatını alır ve fiyat belki de kişiye özel olabilir. 2020 yılında hat fiyatları şu şekildedir: Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL. Türk Telekom: En az 95 TL | En fazla 100 TL.

Vodafone turist hattı nasıl alınır?

Faturasız yeni turist hattınızı en yakın Vodafone satış noktasından alabilirsiniz. Hattınızın aktivasyonu tamamlandıktan sonra kullanmaya hemen başlamak için Turist Kolay Paketinizi Vodafone Yanımda uygulamasından ya da dilediğiniz Vodafone satış noktasından satın alabilirsiniz.

Vodafone internet paketleri ne kadar?

Vodafone Faturalı Ek İnternet Paket Fiyatları / 11 Mart 2022

Paket İsmi İnternet Miktarı Fiyat
Hediyeli Aylık 3 GB 3 GB 29,58 TL
Günlük Sosyal (Facebook, Twitter, Instagram’da sınırsız) Sınırsız 6,12 TL
Günlük Video Pass (YouTube, YouTube Müzik, İzlesene) Sınırsız 6,12 TL
Aylık 3 GB İnternet Paketi 3 GB 29,58 TL

Yabancılar nasıl hat alabilir?

Yabancı uyrukluyum, nasıl hat alabilirim? Aşağıdaki evraklarla Turkcell Mağazaları’ne gelmeniz yeterlidir….Hazır Kart için:

  1. Tarihi geçerli pasaport, gemi adamı cüzdanı, NATO kimliği.
  2. Mülteci kimliği.
  3. Yabancı Misyon Personel Kimlik Kartı
  4. Yabancı Tanıtma Belgesi.
  5. Vatansız kişi Kimlik Belgesi.

Yabancı müşteri kaç hat alabilir?

BTK, ön ödemeli bireysel hat sayısının Türk vatandaşları için on beş adet, yabancı uyruklular için üç adet ve abonelik tesis etmeye yetkili bir bayi tarafından aynı ay içerisinde bir kişi adına açılabilecek hat sayısının ise dört adet ile sınırlandırıldı.

Vodafone SIM kart kaç TL?

Sistemlerimizde adınıza kayıtlı cihaz bilgisine bağlı olarak ücret ödemeniz gerekebilir. Aksi takdirde mevcut SIM kart ücretlendirmesi(34 TL) uygulanacaktır.

Faturasız hat kaç TL?

TÜRK TELEKOM FATURASIZ HAT FİYATLARI Türk Telekom’dan faturasız hat almak isteyenler en az 90 TL en fazla 100 TL olmak üzere ücret ödeyerek hat sahibi olabiliyorlar. Ödediğiniz kısmın 5 TL‘si hattınıza bakiye olarak ekleniyor. Yeni faturasız hatlarda 120 TL ödeme için 20 TL hattınıza bakiye olarak yansıtılıyor.

eSIM ücretli mi?

eSIM aboneliği ücretli midir? eSIM için ekstra bir ücret ödemezsiniz, Mevcut hat ücretleri ve simkart değişikliği ücretleri geçerlidir.

Vodafone yurt dışına açma nasıl yapılır?

Hattınızla yurt dışını arayabilmek için Yanımda İnternet Arama Ayarlarım sayfasından yurt dışını arama servisini aktif hale getirmeniz yeterlidir. Arama Ayarlarım sayfasına ulaşmak için tıklayınız. Bunun dışında, ULUS AC yazıp 7000’e kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Vodafone 20 GB kaç TL?

Red Sınırsız İletişim 20GB Sınırsız TikTok 25TL yerine 15TL! Vodafonelular ve sabit hatlarla sınırsız konuşabilirsiniz. Yeni gelen Redlilere özel Sınırsız Tiktok paketi aylık 25TL yerine 15TL! Bu paket ile Tiktok uygulaması yönüne internet kullanımınız GB kotanızdan düşmez.

Vodafone 1 GB internet ne kadar?

Vodafone Karakartal 1GB Destek Paketi ile Beşiktaş’a destek olurken senin için hazırlamış olduğumuz avantajlı internet ve taraftar faydalarından yararlanabilirsin. 1903’E MESAJ ATIN! *17.01.2021 tarihi itibariyle Faturasız paketin fiyatı 11 TL olarak güncellenecektir.

SIM kartı nasıl alınır?

Kimlik belgenizle birlikte Turkcell Mağazasına başvurmanız yeterlidir. Turkcell Mağazasına başvurduğunuzda yeni sim kartınızı hemen alabilirsiniz. Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni aradığınızda ise yedek SIM kartınızın adresinize kurye ile gönderilmesini isteyebilirsiniz.

Bir kişi kendi üzerine kaç hat alabilir?

BTK, ön ödemeli bireysel hat sayısının Türk vatandaşları için on beş adet, yabancı uyruklular için üç adet ve abonelik tesis etmeye yetkili bir bayi tarafından aynı ay içerisinde bir kişi adına açılabilecek hat sayısının ise dört adet ile sınırlandırıldı.

Bir kişinin üzerine kaç hat alınır?

“BTK 2009 yılında aldığı karar ile bir kişi adına aynı mobil telefon işletmecisi tarafından açılabilecek ‘ön ödemeli bireysel hat‘ sayısının vatandaşlarımız için 15 adet, yabancı uyruklular için 3 adet ile abonelik tesis etmeye yetkili bir bayi tarafından aynı ay içinde bir kişi adına açılabilecek ‘ön ödemeli bireysel …