S ve J muhabbeti nedir?

S ve J ne anlama gelir?

Gönderilerin altına espri maksatlı “sjsjsj” yazıldığı da olmaktadır. Mesela, internette komik olmadığını düşündüğünüz veya eski, iyi olmayan bir espri paylaşıldı diyelim. Siz bu gönderinin altına SJ yazarsanız o paylaşımı yermiş olursunuz. Bruh moment ile aynı anlamı taşıyor diyebiliriz.

Sosyal medyada j ne demek?

Bilgisayarında Outlook kurulu olan kullanıcılar e-postalarında Smiley yani gülücük kullandıklarında, Windows bunu Windings fontuna dönüştürür. olması gereken yerde jjj harfi görürsünüz. İçiniz rahatlasın, e-postada size mesaj atan kişi gizemli bir grubun üyesi filan değil, sadece gülümseme kullanıyor.

S harfi neyin kısaltması?

Bir zaman ölçüsü olan saniyenin sembolü. Bir elektrik iletkenliği birimi olan siemens’in sembolü. Giysi ve kıyafetlerde küçük boyu belirten İngilizce “small” sözcüğünün kısa yazılışı. İngilizce “güney (yönü)” anlamına gelen “south” sözcüğünün kısaltması.

S nin anlamı nedir?

Screen shot kelimesinin Türkçesi de ekran görüntüsü olarak çevrilebilir. Sosyal Medyada SS Almak ve SS Atmak Kelimeleri Ne Anlama Gelir? Ss almak o anki ekran görüntüsünü almak anlamına gelir. Ss atmak da bu görüntünün paylaşılması anlamında gelir.

J ne demek Ekşi?

scrabbleda tamı tamına 10 puan olan ve ele geçirildiğinde yanına uygun harf bulunamazsa elde patlayan ama bide harfin üç katına konulduğunda süper bi puan getiren harf.. jak,jilet,guaj,jikle.. elektronik kitaplarinda akim sembolu i ile karismasin diye kompleks sayilardaki i icin de kullanilir..

SC sosyal medyada ne demek?

ircii ve turevlerinde * show channel kisaltmasi. kanalda kim var kim yok gosterir.

S harfi neyi simgeler?

(kimya) Kükürt elementinin simgesi. (matematik) Alanın simgesi. Bir zaman ölçüsü olan saniyenin sembolü. Bir elektrik iletkenliği birimi olan siemens’in sembolü.

S neyin sembolü?

Sembolü S olan element kükürt elementidir. Kükürt bir ametaldir.

SSS ne demek Instagram?

SSS, Sıkça Sorulan Soru(lar) kavramının baş harflerinden oluşturularak meydana getirilen bir kısaltmadır.

D mesajda ne demek?

d emojisi genellikle eğlenceli sohbetlerde bireyin güldüğünü gösterir. Jest ve mimikler karşı tarafa emojiyle iletildiğinden dolayı . d emojisi atanların sohbetten keyif adığı anlaşılabilir. .d emojisinin bir diğer anlamı alay ve aşağılamadır.

SC hangi sosyal medya?

Centipat. Kaç kişide oldu görüyorum, genelde kızlar yapıyor. Instagram biosuna “sc/ (kullanıcı adlarını)” falan yazıyorlar.

SC hesabı ne demek?

‘Screenshot for screenshot’ın kısaltılmışı.

S neyin sembolü Fizik?

ssembolü ile ifade edilen saniye, zamanın SI birimidir.

Elektrikte S harfi ne anlama gelir?

Alıcının şebekeden çektiği güce görünür güç denir. “Sharfi ile sembolize edilir. Bir devrede direnç ve reaktanslar birlikteyse bu devrede aktif ve reaktif güç beraber çekilir. Bu devrelerde güç, akım ile gerilimin çarpımına eşittir.

SSS ne demek argo?

uzaklardayken bunlar yakınlaştırsın beni diye . . . sea sand sundan oluşan klasik tatil anlayışı kısaltması. ama kişiden kişiye değişen tatil anlayışıyla sea sun sex ve türevleride düşünülebilir.