S Sport ta hangi maçlar var?

S Sport ta hangi ligleri veriyor?

Serie A, Portekiz Premier Ligi, Nations League, MLS, NCAA Basketball, WNBA, NFL, 7DAYS EuroCup, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi, Matchroom Boxing, Frank Warren Boxing, Cage Warriors, Canlı WWE Raw, Canlı WWE Smackdown ve çok daha fazlası artık S Sport2’de.

S Sport hangi ligler var 2021?

S SPORT PLUS’TA HANGİ ORGANİZASYONLARI İZLEYEBİLİRİM?

  • İngiltere Premier Ligi’nin önemli maçları ve özet görüntülerinin yer aldığı programlar.
  • İtalya Serie A Ligi’nin önemli maçları ve özet görüntülerinin yer aldığı programlar.
  • İspanya La Liga.
  • Dünya Kupası Grup Maçları (Türkiye Hariç)
  • Portekiz Ligi.
  • Libertadores Kupası

S Sport hangi sporlar var?

  • PREMIER LEAGUE.
  • NBA.
  • FORMULA 1.
  • MOTOGP.
  • UFC.
  • ATP 500.
  • FIVB BEACH VOLLEYBALL.
  • LIBERTADORES.

S Sport hangi lig?

İngiltere Premier Ligi, Formula 1, NBA, WWE, UFC başta olmak üzere dünyanın en önemli spor organizasyonlarını yayınlamaktadır. Turkcell TV+, KabloTV, D-Smart, tivibu ve Vodafone TV platformları üzerinden yayın yapmaktadır. S Sport, ayrıca Barça TV ve Bayern TV gibi ünlü kulüp televizyonlarını da ekranlara taşımaktadır.

S Sport bugün ne var?

  • 01:30. NBA Özetler. Takvime Ekle. 02:00. CANLI. Big 12. NCAA. Takvime Ekle. 04:00. İtalya Serie A. Takvime Ekle. 06:00. Extreme – E. Takvime Ekle. İtalya Serie A. Takvime Ekle. …
  • 00:45. Özetler. Takvime Ekle. 01:00. Başak Koç’la Filenin Yıldızları Takvime Ekle. 02:00. Moto GP. Katar. Takvime Ekle. 03:00. NBA Özetler. Takvime Ekle. 03:30. NCAA.

S Sport Şampiyonlar Ligi var mı?

Türkiye’de birçok spor içeriğini sporseverlere ulaştıran S Sport Plus, bu hamleyle birlikte Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi özetlerine de sahip oldu. Premier Lig, Serie A, NFL, NBA, Portekiz Liga Nos, La Liga ve daha birçok içeriğe erişim sağlamak için buraya tıklayın.

S Sport Plus nereden izlenir?

S Sport Plus Paketi kapsamında sunulan içerikler, https://www.ssportplus.com adresinden bilgisayarla, App Store ve Play Store’dan “S Sport Plus” uygulamasını indirerek tablet ve akıllı telefonlarla ve, Beko /Arçelik, Vestel, Grundig, LG, Samsung Smart TV uygulamaları, Android TV işletim sistemli Smart TV’ler ve media …

S Sport nasıl alınır?

S SportPlus’a dilerseniz www.ssportplus.com adresi üzerinden dilerseniz de S Sport Plus IOS veya Android mobil uygulamalarından kolayca üye olabilirsiniz.

Blu Tv’de S Sport var mı?

pazar günü formula 1 yayını sırasındaki uygulamadan atma rezaletinin daha dumanı tüterken, şimdi de s sport ve s sport 2’nin komple kaldırıldığı haberi geldi. kanal listelerinden s sport‘lar kaldırıldı.

S Sport Plus aylık ne kadar?

S Sport Plus Aylık Paket 21,99₺/ay, S Sport Plus Yıllık Paket ise 179.9₺’dir. Fiyatlara KDV dahildir. Kampanyalarımız hakkında detaylı bilgiye https://www.ssportplus.com/kampanyalar/ adresinden ulaşabilirsiniz.

S Sport Plus Şampiyonlar Ligi veriyor mu?

Türkiye’nin başarılı dijital platformlarından S Sport Plus, Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere Avrupa Ligi ve Konferans Ligi özetlerini ekranlara getirecek. Ayrıca Avrupa Gecesi programıyla temsilcilerimizin maçlarından önce ve sonra önemli futbol insanlarını futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Exxen hangi ligleri aldı?

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi‘nin yayın hakkı 3 yıl boyunca Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğı dijital içerik platformu Exxen‘de olacak.

S Sport Plus BEIN Sports kaçıncı kanalda?

S Sport, Digiturk 85. kanal, D-Smart 78. kanal TV + 77. Kanal ve Tivibu 74. Kanal‘da sporseverlerle buluşuyor. GRUBUN YENİ KANALI S SPORT2 NASIL İZLENİR?

S Sport Plus hangi uydu?

Aynı gün saat 15.00’te ise sıralama turları gerçekleştirilecek. Türkiye Grand Prix’si, 10 Ekim Pazar günü saat 15.00’te 5,3 kilometrelik pistte 58 tur üzerinden koşulacak yarışla sona erecek. Yarışlar S port uydundan ve Sport 2 ve Sport Plus platformları üzerinden izlenebilecek. Frekans: 12188 MHz.

S Sport üyeliği kaç TL?

S Sport Plus Aylık Paket 21,99₺/ay, S Sport Plus Yıllık Paket ise 179.9₺’dir. Fiyatlara KDV dahildir. Kampanyalarımız hakkında detaylı bilgiye https://www.ssportplus.com/kampanyalar/ adresinden ulaşabilirsiniz.